رفتن به مطلب

دختر یا پسر مسئله کدام است؟

sasan2007

ارسال های توصیه شده

کار به لقمه نداره توی اونا تو مجلس خواستگاری هست

خواستگاری خودتون حتما اینطوری نیست:ws52:

بعدشم من مشکلاتو گفتم که امروزه همه چیز بر عهده پسر هست و دختر بزرگترین مسئله اش ازدواجه:vahidrk:

لقمه یعنی اینکه شما که خونه پدرت به فرض 200 تومن قیمتشه پا نشی بری خواستگاری دختری که تو خونه 1000 متری بالا شهر زندگی میکنه!!!

هم سطح!!!

به قول حاج آقا کفویت!:zadan:

• Like 2
لینک به دیدگاه
لقمه یعنی اینکه شما که خونه پدرت به فرض 200 تومن قیمتشه پا نشی بری خواستگاری دختری که تو خونه 1000 متری بالا شهر زندگی میکنه!!!

هم سطح!!!

به قول حاج آقا کفویت!:zadan:

بحث یک چیزه دیگه بود شما به متراژ خونه ربردید

منظور مشکلات پسرانه بوددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد:vahidrk:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خانوما هر چقدر هم که بتونن از حقشون دفاع کنن بازم توی این جامعه محکوم به جنس مونث بودن هستن ....:sigh:

دوست داشتم پسر می بودم حداقل اینجوری با احساس امنیت میتونستم ساعت 9 شب برم لپ تاپم رو از خدمات کامپیوتری بگیرم !!!!!:4564:

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
خداوند هردو جنس ماده و مذکر را برای هم خلق کرد تا هردو به کمال و مرتبت الهی باهم برسن اما امروزه کسی به این چیزا توجه نمی کنند زنان حرف از حقوق اجتماعی برابر با مردان میزنن در حالی که مردها هیچ حمایت کننده ای ندارن و شرایط بر آنها سخت تر میشه....

به نظر شما توی این دوران دلتون میخواد پسر باشید یا دختر؟

سوالت مثل اینه که یکی ازت بپرسه دوست داری رنگ چشمات آبی باشه یا قهوه ای؟! :ws37:

هرکدوم مزایاء و معایب خودشونو داره...تو این دوران منظورتون ایران حال حاضره؟

من دوست دارم آدم بمونم...دختر یا پسر بودنش تو حلقم!:icon_razz:

لینک به دیدگاه
بحث یک چیزه دیگه بود شما به متراژ خونه ربردید

منظور مشکلات پسرانه بوددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد:vahidrk:

منم مثال زدم و توضیح دادم اینی که میگی مشکل نیست عدم درک صحیحه

:vahidrk:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بنده به شخصه پسر رو ترجیح میدم!!!

چون :

1-برای خانم ها معمولاً احساسات بر عقل و منطق غالبه و به نظر من این واقعاً بده...

2-اینکه منتظر بشینم تو خونه تا جناب با اسب سفید بیاد هم درد آوره در حالی که به راحتی نمیتونم به سفر های مجردی و... برم...

3-شیطنت های پسرونه خیلی باحال تر هستن...

4-...

درباره پسرا هم باید بگم که اولاً سربازی یکی از بهترین دوران هاست براشون چون اگر اینجوری نبود برای دوسال سربازی اندازه 20سال خاطره نداشت...

ولی این حرف که میگین امنیت برای پسرا بیشتره رو قبول ندارم

درکل پسر همش باید بدود برای زندگی و سرش گرم تشکیل خانواده و کار و مخارج و سربازی و...است

البته خانم ها هم میدوند اما در خانه و روی تردمیل...!!!:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...