sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ خداوند هردو جنس ماده و مذکر را برای هم خلق کرد تا هردو به کمال و مرتبت الهی باهم برسن اما امروزه کسی به این چیزا توجه نمی کنند زنان حرف از حقوق اجتماعی برابر با مردان میزنن در حالی که مردها هیچ حمایت کننده ای ندارن و شرایط بر آنها سخت تر میشه.... به نظر شما توی این دوران دلتون میخواد پسر باشید یا دختر؟ 13 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ فرقی مگه می کنه. باید بدونی چطوری باید اینجا موند و زندگی کرد.همین 10 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ فرقی نداره زن باشی یا مرد،باید بلد باشی چجوری زندگی کنی و چجوری رفتار کنی تا بتونی حق خودتو بگیری. مثلا وقتی میبینی با همه ی زنا بدرفتاری میشه تو باید جوری رفتار کنی که کسایی که باهات آشنا میشن نتونن بهت زور بگن و باهات بد رفتار کنن و بدونن باید باهات درست رفتار کنن. درسته که چند سالیه که تو تمام دنیا حرف ازحقوق زناس اما این حرفم درسته که کی به حقوق آقایون احترام میذاره. یه مدت انقد با زنا بدرفتاری کردن و بهشون اهمیت ندادن که حالا که دارن بهشون اهمیت میدن زنا در حق مردا ظلم میکنن.البته منظورم همه نیست،تعدادی از خانومها. 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ اما من همیشه دوست داشتم مرد باشم شاید تو تولد بعدیم این اتفاق بیفته 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ منم دلم میخواست پسر بودم!:JC_thinking: خیلی از مشکلات الان رو نداشتم! 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ منم دلم میخواست پسر بودم!:JC_thinking: خیلی از مشکلات الان رو نداشتم! اما پسرا هم مشکلات زیادی دارن که مادخترا نداریم. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ اگه یاد بگیریم که زن و مرد در کنار هم آفریده شدند نه در مقابل هم و یه سری تفاوت هایی با هم دارن که وجود این تفاوت ها سبب برتری یکی بر دیگری نمیشه همه چیز حل میشه.این مسائل هم پیش نمیاد. 6 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ اگه یاد بگیریم که زن و مرد در کنار هم آفریده شدند نه در مقابل هم و یه سری تفاوت هایی با هم دارن که وجود این تفاوت ها سبب برتری یکی بر دیگری نمیشه همه چیز حل میشه.این مسائل هم پیش نمیاد. نه مسئله مقابل هم بودن نیست... یه چیزایی که سرعتش تو یه جنس بیشتره تو یکی کمتر.وقتی کسی میگه دوست داشتم مثلا پسر بودم یعنی اینکه تو اون مسیر راحتتر به خواستش میرسه درسته پسرا هم مشکل دارن ولی ذاتا پسر بودن به نظرم جالبتره 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ نه مسئله مقابل هم بودن نیست... یه چیزایی که سرعتش تو یه جنس بیشتره تو یکی کمتر.وقتی کسی میگه دوست داشتم مثلا پسر بودم یعنی اینکه تو اون مسیر راحتتر به خواستش میرسه درسته پسرا هم مشکل دارن ولی ذاتا پسر بودن به نظرم جالبتره این جواب سوال اول استارتر بود. شاید چون دخملی اینجوری حس میکنی. 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ این جواب سوال اول استارتر بود. شاید چون دخملی اینجوری حس میکنی. شاید! ولی ببین تو امضای ویکتوریای عزیز رازهایی که خانم ها باید در مورد آقایون بدونن! من دوست دارم تو موضع قدرت باشم نه اینکه یه خانم نمیتونه باشه ولی به هر حال خانم بودن محدودیت های زیادی داره نمونش اینه که احساسات لطیف و پاک خانوما بیش از حد دست و پا گیره اینو دوست ندارم یا کمتر باشه بهتره.... 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ شاید! ولی ببین تو امضای ویکتوریای عزیز رازهایی که خانم ها باید در مورد آقایون بدونن! من دوست دارم تو موضع قدرت باشم نه اینکه یه خانم نمیتونه باشه ولی به هر حال خانم بودن محدودیت های زیادی داره نمونش اینه که احساسات لطیف و پاک خانوما بیش از حد دست و پا گیره اینو دوست ندارم یا کمتر باشه بهتره.... عذرمیخوام انگار خوب متوجه امضام نشدین. این لینک یه تاپیکه که من توش از کتاب رازهایی درباره ی مردان که هر زنی باید بداند نوشته ی باربارا دی انجلیس نوشتم و توی تاپیک هم ذکر کردم که کتاب رازهایی درباره ی زنان که هر مردی باید بداند هم وجود داره نوشته ی همین نویسنده. و این مطالب هم معنیش این نیست که زنا باید با مردا کناربیان اگه چنتا از پستاشو بخونین میبینین که داره میگه با مردا نسازین بلکه درست باهاشون رفتار کنین تا رفتار درستی ببینین و بتونین زن نمونه ای باشین و مجبور نباشین در ارتباط با آقایون خواسته های خودتونو کنار بذارین. به نظر من احساسات یه زن مقدسه و میتونه اونا رو کنترل کنه. 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ عذرمیخوام انگار خوب متوجه امضام نشدین.این لینک یه تاپیکه که من توش از کتاب رازهایی درباره ی مردان که هر زنی باید بداند نوشته ی باربارا دی انجلیس نوشتم و توی تاپیک هم ذکر کردم که کتاب رازهایی درباره ی زنان که هر مردی باید بداند هم وجود داره نوشته ی همین نویسنده. و این مطالب هم معنیش این نیست که زنا باید با مردا کناربیان اگه چنتا از پستاشو بخونین میبینین که داره میگه با مردا نسازین بلکه درست باهاشون رفتار کنین تا رفتار درستی ببینین و بتونین زن نمونه ای باشین و مجبور نباشین در ارتباط با آقایون خواسته های خودتونو کنار بذارین. به نظر من احساسات یه زن مقدسه و میتونه اونا رو کنترل کنه. میدونم تاپیکه اتفاقا میخونمش ولی منظورمو بد گفتم منظورم اینه اکثر مواقع خانوما باید اطلاعاتشونو در هر زمینه ای - بالا ببرن تا زوج موفقی پدید بیاد.خیلی کم اتفاق میوفته مردی بره دنبال روانشناسی خانم ها تا اونا رو خوب بشناسه و غیره! تاپیک های عکس این خیلی کمه قبول داری؟ 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ میدونم تاپیکه اتفاقا میخونمش ولی منظورمو بد گفتم منظورم اینه اکثر مواقع خانوما باید اطلاعاتشونو در هر زمینه ای - بالا ببرن تا زوج موفقی پدید بیاد.خیلی کم اتفاق میوفته مردی بره دنبال روانشناسی خانم ها تا اونا رو خوب بشناسه و غیره! تاپیک های عکس این خیلی کمه قبول داری؟ یه چیزیو درگوشی بهت میگم همیشه یادت باشه. (البته من در حدی نیستم که بخوام به کسی چیزی یاد بدم ولی هرچیزی که خوندمو میگم تا اطلاعات غلط نداده باشم.) آقایون میترسن برن پیش روانشناس یا مشاور.نه ترسی که بدونن دارن یه ترس ناخودآگاه. فکر میکنن معنیش اینه که من بلد نیستم من به کمک نیاز دارم من نمیتونم خودم همه چیزو درست کنم و تو از من راضی نیستی... این برای آقایون یه ترس وحشتناکه که سخت میتونن کنار بذارنش. گاهی دنبال کسب اطلاعات بیشتر هستن اما نمیگن چون نمیخوان بگن بلد نیستن. خیلی جالبن. 2 لینک به دیدگاه
nimpa 151 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ منم دلم میخواست پسر بودم!:JC_thinking: خیلی از مشکلات الان رو نداشتم! آره واقعاً، سربازی رفتن و تلف شدن 2سال از عمرت اینقدر حال میده که نگو... واقعا از دست دادی! 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ آره واقعاً، سربازی رفتن و تلف شدن 2سال از عمرت اینقدر حال میده که نگو... واقعا از دست دادی! از آقایون میخوام که لطفا مشکلات پسر بودن رو بگن. ما دخترا باید بدونیم که هر جنسی مشکلات خودشو داره. 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ نه مسئله مقابل هم بودن نیست... یه چیزایی که سرعتش تو یه جنس بیشتره تو یکی کمتر.وقتی کسی میگه دوست داشتم مثلا پسر بودم یعنی اینکه تو اون مسیر راحتتر به خواستش میرسه درسته پسرا هم مشکل دارن ولی ذاتا پسر بودن به نظرم جالبتره به سربازی فکر کن .نظرت عوض میشه 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ من هیچکدوم دلم میخواست اگه باید وجود میداشتم یک عدد کلاغ بودم 4 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ از آقایون میخوام که لطفا مشکلات پسر بودن رو بگن.ما دخترا باید بدونیم که هر جنسی مشکلات خودشو داره. تا دوره دبیرستان تقریبا مشابه اما بعد که میری دانشگاه شروع میشه مثلا خوابگاه به پسر نمیدن خونه واسه اجاره به 1پسر مجرد نمیدن .... بعد 2سال الافی اونم به اجبار باید بری خدمت نری مدرکی بهت نمیدن بعد خدمت میای دنبال کار پیدا نمیشه اگه بگی کاری نیست میگن پسر بی آری هست وهزارتا حرف دیگه حالا به زور کار پیدا کردی میگن بیا زن بگیریم میگی باشه میری خواستگاری انگار رفتی جنس بخری هزارتا سوال مالی میپرسن.خونه داری؟ماشین داری؟ویلا داری؟سرمایه چی داری؟پدرت کمک مالی میکنه؟بعد این همه میان سراغ مهریه از 1000شروع میکنن انگار پول خورده بعد ازدواج خانم هزارتا وسیله میخواد بخره واسش هم مهم نیست حرفی بزنی قهر میکنه و......... بازم بگمممممممممممممممممممم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ تا دوره دبیرستان تقریبا مشابه اما بعد که میری دانشگاه شروع میشه مثلا خوابگاه به پسر نمیدن خونه واسه اجاره به 1پسر مجرد نمیدن ....بعد 2سال الافی اونم به اجبار باید بری خدمت نری مدرکی بهت نمیدن بعد خدمت میای دنبال کار پیدا نمیشه اگه بگی کاری نیست میگن پسر بی آری هست وهزارتا حرف دیگه حالا به زور کار پیدا کردی میگن بیا زن بگیریم میگی باشه میری خواستگاری انگار رفتی جنس بخری هزارتا سوال مالی میپرسن.خونه داری؟ماشین داری؟ویلا داری؟سرمایه چی داری؟پدرت کمک مالی میکنه؟بعد این همه میان سراغ مهریه از 1000شروع میکنن انگار پول خورده بعد ازدواج خانم هزارتا وسیله میخواد بخره واسش هم مهم نیست حرفی بزنی قهر میکنه و......... بازم بگمممممممممممممممممممم:icon_pf (34): آآآآآآآآخ آخ آخآخ آخ آخ دختر یا پسر اگه لقمه اندازه دهنشون بردارن این مشکلاتو حین ازدواج ندارن! عذر میخوام رک گفتم! 4 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ آآآآآآآآخ آخ آخآخ آخ آخ دختر یا پسر اگه لقمه اندازه دهنشون بردارن این مشکلاتو حین ازدواج ندارن! عذر میخوام رک گفتم! کار به لقمه نداره توی اونا تو مجلس خواستگاری هست خواستگاری خودتون حتما اینطوری نیست بعدشم من مشکلاتو گفتم که امروزه همه چیز بر عهده پسر هست و دختر بزرگترین مسئله اش ازدواجه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده