a_saedi 66 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان اگر میشه من و راهنمایی کنید از کجا میتونم یک نمونه از اسناد طراحی شهری رو پیدا کنم. برای پروژه ای به همین نام باید اسناد رو طبق تعاریف دکتر گلکار بیاریم و بعدش هم یک نمونه.... ممنون میشم ازتون 2 لینک به دیدگاه
0 Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستاناگر میشه من و راهنمایی کنید از کجا میتونم یک نمونه از اسناد طراحی شهری رو پیدا کنم. برای پروژه ای به همین نام باید اسناد رو طبق تعاریف دکتر گلکار بیاریم و بعدش هم یک نمونه.... ممنون میشم ازتون سلام اینجا رو ببینید سوالتون مشابه سوال دوستمون هست http://www.noandishaan.com/forums/thread66648-9.html#post1194288 3 لینک به دیدگاه
0 a_saedi 66 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون فکر کنم متوجه شدم. اما حالا این اسناد و باید از شرکتهای مشاور بگیرم یا شهرداری ها؟؟ 2 لینک به دیدگاه
0 Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون فکر کنم متوجه شدم.اما حالا این اسناد و باید از شرکتهای مشاور بگیرم یا شهرداری ها؟؟ از هر دوتاشون در صورتی که داشته باشن و بهتون بدن میتونید بگیرید ... ولی بهتره سعی کنید از مشاور بگیرید 3 لینک به دیدگاه
سوال
a_saedi 66
سلام دوستان
اگر میشه من و راهنمایی کنید از کجا میتونم یک نمونه از اسناد طراحی شهری رو پیدا کنم.
برای پروژه ای به همین نام باید اسناد رو طبق تعاریف دکتر گلکار بیاریم و بعدش هم یک نمونه....
ممنون میشم ازتون
لینک به دیدگاه
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده