not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ دروووود فقط امیدوارم تکراری نباشه تایپیک:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چندتا سوال؛ 1- چی شد که سر از نواندیشان درآوردین؟ 2- چی موندگارتون کرد؟ 3- تا کی میخواید بمونید؟ 4- چند درصدش واستون مجازیه چند درصد واقعی؟ 5- خودتون چند درصد واقعی اید چند درصد مجازی؟ 6- اگه تو رشته خودت مدیر تالار بودی، واسه پیشرفتش چیکار میکردی؟ برنامه داری؟ ممنون از دوستانی که پاسخ میدن 14 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ 1- فک کنم تاپیک"بیا بپرس.." spow 2- دارم میرم 3-میگم دارم میرم 4-کلهم مجازیه دیگه.. آخه میتینگ هم نرفتم 5-تقریبا خود واقعی ام رو اینجا نشون میدم 6- دوستان واقعی خودمو می آوردم نواندیشان و هر کدوم رو مدیر یه زیر تالار می کردم متناسب با تخصصشون و تمام 10 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ دروووودفقط امیدوارم تکراری نباشه تایپیک:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چندتا سوال؛ 1- چی شد که سر از نواندیشان درآوردین؟ نرگس (*هانی*) بهم پیشنهاد داد. 2- چی موندگارتون کرد؟ صمیمیت بچه ها و اینکه اطلاعات و تجربه هاشونو خیلی راحت در اختیارت میذارن. 3- تا کی میخواید بمونید؟ این سوالیه که خودمم هنوز جوابی براش پیدا نکردم. 4- چند درصدش واستون مجازیه چند درصد واقعی؟ بیشتر دوستام مجازی هستن چون میتینگ ها رو نرفتم .ولی با خیلی از بچه ها تلفنی صحبت کردم. 5- خودتون چند درصد واقعی اید چند درصد مجازی؟ 90 درصد واقعی. تو این زمینه همیشه سعی کردم که خود واقعیم باشم. 10 درصدشم بخاطر وقتاییه که عصبی میشم.تو دنیای واقعی به این راحتی با مسائل کنار نمیام. 6- اگه تو رشته خودت مدیر تالار بودی، واسه پیشرفتش چیکار میکردی؟ برنامه داری؟ فرقی نداره که مدیر باشی یا نباشی.هر کاری که از دستم برمیومد انجام میدادم. یه چند تا برنامه اس که با میم شیمی داریم .اصلاح لینک ها و کار ترجمه ها مهمترینشه. ممنون از دوستانی که پاسخ میدن خواهش میشه 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ 1- چی شد که سر از نواندیشان درآوردین؟ دنبال گزارش کار میگشتم واسه یکی از آزمایشگاهام که اینجا عضو شدمو .... 2- چی موندگارتون کرد؟ بودنه هم رشته هایی که خیلی میتونستن کمکم کنن بدون هیچ چشم داشتی از جمله متین جان و پیدا کردن یه سری دوست که امیدوارم لیاقتشونو داشته باشم 3- تا کی میخواید بمونید؟ تو فکرشم که برم ... به زودی 4- چند درصدش واستون مجازیه چند درصد واقعی؟ دوستایی که پیدا کردم واقعیه ... حرفایی که شنیدم مجازی....میتینگ هم خیلی تاثیر گذار بود 5- خودتون چند درصد واقعی اید چند درصد مجازی؟ همه سعیم این بود خودِ واقعیم باشم و فکر کنم تونستم انجامش بدم 6- اگه تو رشته خودت مدیر تالار بودی، واسه پیشرفتش چیکار میکردی؟ برنامه داری؟ مدیریت به نظر راحته اما آواز دُهل شنیدن از دور خوش است .... سعی کردم تاپیک هایی بزنم با موضوعاتی که سایر رشته ها هم جذب بشن و توش مشارکت داشته باشن نمیدونم تا چه حدی تونستم موفق باشم تفاوت رشته ما اینه که خیلی از کارا عملی هستش و با زدن تاپیک خیلی نمیشه حق مطلبو ادا کرد ممنون از دوستانی که پاسخ میدن 9 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ دروووودفقط امیدوارم تکراری نباشه تایپیک:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چندتا سوال؛ 1- چی شد که سر از نواندیشان درآوردین؟ نیاز از مهندسان بهم پیشنهاد عضویت اینجا رو داد اما تا 2 ماه بعد از عضویت هیچ فعالیتی نداشتم تا این که اونجا با حضرات :| بحثمون شد اسباب کشی کردیم اینجا 2- چی موندگارتون کرد؟ اول به خاطر یه تعداد از بچه هایی که می شناختمشون می اومدم اما بعدش همه چیز انجمن برام جالب بود :) آرامشش . صمیمیت جمع . مدیریتش . بحث هایی که صورت می گرفت ...... 3- تا کی میخواید بمونید؟ فعلا که هستم ... مثل اوایل زیاد حضور ندارم اما قصد اسباب کشی از اینجا رو هم ندارم :hapydancsmil: .... البته فعلا !!! 4- چند درصدش واستون مجازیه چند درصد واقعی؟ به هر حال وقتی من جلوی می شینم و ارتباط برقرار می کنم نمی تونم عنوان "مجازی " رو براش انتخاب کنم !!! اما خب جز حاشیه زندگیم حساب می شه و تا یک سال پیش هم تاثیرگذاریش به نحوی بود که وارد متن اصلی زندگیم شده بود و اوضاع زیادی پیچیده شده بود اما الان دوباره حاشیه نشینه زندگیمه .... 5- خودتون چند درصد واقعی اید چند درصد مجازی؟ همون طور که توی زندگی روزمره ام گاهی حقیقی بودم و گاهی مجازی اینجا هم به همون روال بوده !!! 6- اگه تو رشته خودت مدیر تالار بودی، واسه پیشرفتش چیکار میکردی؟ برنامه داری؟ من با این که عاشق رشته ام هستم اما نواندیشان رو به جنبه علمیش انتخاب نکردم و خیلی کم به تالار معماری سر می زنم اما با این حال شرایط الانش رو دوست دارم ممنون از دوستانی که پاسخ میدن خواهش می شه 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ دروووود درود بر شما فقط امیدوارم تکراری نباشه تایپیک:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فک نکنم با این سوال ها تاپیک مشابهی باشه چندتا سوال؛ 1- چی شد که سر از نواندیشان درآوردین؟ به صورت کاملا اتفاقی... شنیده بودم یکی از دوستانم یک سایتی راه انداخته.... اسم اون رو سرچ کردم....به یک تاپیکی از انجمن وارد شدم که هم نام اسم سایت دوستم بود.... بعد بعضی لینک های توی تاپیک بود که نیاز به عضویت داشت...عضو شدم ببینم چیه...دیدم اصلا به من ربط نداشت... ولی مدیر تالار معماری یک پیام خوش آمد گویی داد.... من هم برام تازگی داشت این فضا..موندگار شدم...قبلا اصلا فعالیت مجازی نداشتم به صورت کاربر در یک فروم... 2- چی موندگارتون کرد؟ خیلی صادقانه بگم....طرز برخورد مدیر تالار معماری اون موقع که مهناز خانوم بود(مهناز دی)..و راهنمایی هاش برای من که به محیط آشنا نبودم....بعد هم بستر بکر و نابی بود برای اینکه شروع کنم و اطلاعاتم رو با دوستانم به اشتراک بزارم.... 3- تا کی میخواید بمونید؟ تا هر وقت که آزارم به کسی نرسه و حضورم باعث ناراحتی کسی نشه.... 4- چند درصدش واستون مجازیه چند درصد واقعی؟ برای من محیط مجازی هست ولی تفکر پشت این محیط واقعی هست.... 5- خودتون چند درصد واقعی اید چند درصد مجازی؟ من همیشه سعی می کنم ظاهر و باطن و مجازی و حقیقی ام یکی باشه... من سعی می کنم ولی ممکن برداشت های دیگران متفاوت باشه.... با توجه به اینکه کسی هم واقعی من رو ندیده... پس نمی تونم قضاوت رو بزارم به عهده ی دیگران...خودم نمره ی قبولی می دم در این زمینه به خودم... 6- اگه تو رشته خودت مدیر تالار بودی، واسه پیشرفتش چیکار میکردی؟ برنامه داری؟ تو رشته ی من از اون موقع که اومدم بهترین مدیرا حضور داشتن...می تونین به برترین های چند وقت اخیر مدیران تالارها نگاه کنین...پای ثابتش مدیرای تالار معماری هستن....همشون هم پرکار بودن و با برنامه.... سعی می کنم در کنارشون سطح آموزشی تالار رو بالاتر ببریم.... ممنون از دوستانی که پاسخ میدن خواهش می کنم..ممنون از تاپیک خوبتون 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده