M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 1 مرداد، 2013 خوب توضیح بده ببینم چطوری؟ چه شود گروهی که شما و علی آقا توش باشید خب پست های قبلی رو بخونید متوجه میشید سری اولش هم در حال برگزاری است...هر سری یک نفر سوال خفن میپرسه و مشخص میکنه کی باید جواب بده...شخص تا سه روز فرصت داره جواب بده...اگر جواب نداد ..حذف میشه...سوالات در حیطه مکانیک ...اما تا حدودی ابتکاری...و این است تفاوت ما 7
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 سلام منم هستم ولی جونهرکی دوست دارید سوال ساده بپرسیدااااااااااا مگه ندیدی که آقا سهیل گفت ضعیف کشی تو مرام شون نیست:ws28: 6
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 مگه ندیدی که آقا سهیل گفت ضعیف کشی تو مرام شون نیست:ws28: آره بدبخت شدم همش سوالای سخت میپرسه 6
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 آره بدبخت شدم همش سوالای سخت میپرسه هر جا کم آوردی سوت بزن. 6
Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 دوستان الان کسی چرا سوالی نمیپرسه؟ من از اون روز که عضو شدم منتظرم 6
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 2 مرداد، 2013 دوستان الان کسی چرا سوالی نمیپرسه؟ من از اون روز که عضو شدم منتظرم خب اینجا دوستان اعلام امادگی میکنند و در تاپیک سری اول سوالات پرسیده میشه.. از کی بپرسم....سری اول ..شما هم قصد مشارکت در گروه دوم رو دارید؟ راستی alimec هم از گروه دوم انصراف دادن. 6
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 خب اینجا دوستان اعلام امادگی میکنند و در تاپیک سری اول سوالات پرسیده میشه.. از کی بپرسم....سری اول ..شما هم قصد مشارکت در گروه دوم رو دارید؟ راستی alimec هم از گروه دوم انصراف دادن. چرا انصراف داد؟ 6
alimec 23102 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 چرا انصراف داد؟ مهندس از کاه کوه نساز از آب کره نگیر هیچی من اصلا اعلام آمادگی نکرده بودم اون پستم به شوخی بود. ولی شما شرکت کنید و همه رو ضربه فنی کنید مخصوصا حال این خانم مهندس رو هم بگیرید 5
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 مهندس از کاه کوه نساز از آب کره نگیر هیچی من اصلا اعلام آمادگی نکرده بودم اون پستم به شوخی بود. ولی شما شرکت کنید و همه رو ضربه فنی کنید مخصوصا حال این خانم مهندس رو هم بگیرید ُرکت در مسابقه بی تو هرگز راستی زیاد سرم داد زدیا واسه یکی بزنم تو سرت:vahidrk: 5
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 حالا من کجای اسن پرسش و پاسخ قرار دارم کسی از من سوال نمیپرسه 4
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2013 حالا من کجای اسن پرسش و پاسخ قرار دارم کسی از من سوال نمیپرسه گروه شما هنوز کامل نشده 4
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 15 آذر، 2013 چرا این تاپیک بالا نمیاد..مریمیییییییی چجوری بالا بیاد الهام جان؟ اعضا تیم جدید اعلام آمادگی کنند، با 4 نفر سری جدید رو برگزار میکنیم. 3
!Ell 4694 ارسال شده در 16 آذر، 2013 چجوری بالا بیاد الهام جان؟ اعضا تیم جدید اعلام آمادگی کنند، با 4 نفر سری جدید رو برگزار میکنیم. آهان...
ارسال های توصیه شده