M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب توضیح بده ببینم چطوری؟ چه شود گروهی که شما و علی آقا توش باشید خب پست های قبلی رو بخونید متوجه میشید سری اولش هم در حال برگزاری است...هر سری یک نفر سوال خفن میپرسه و مشخص میکنه کی باید جواب بده...شخص تا سه روز فرصت داره جواب بده...اگر جواب نداد ..حذف میشه...سوالات در حیطه مکانیک ...اما تا حدودی ابتکاری...و این است تفاوت ما 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خددا بدادم بره:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام منم هستم ولی جونهرکی دوست دارید سوال ساده بپرسیدااااااااااا مگه ندیدی که آقا سهیل گفت ضعیف کشی تو مرام شون نیست:ws28: 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه ندیدی که آقا سهیل گفت ضعیف کشی تو مرام شون نیست:ws28: آره بدبخت شدم همش سوالای سخت میپرسه 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره بدبخت شدم همش سوالای سخت میپرسه هر جا کم آوردی سوت بزن. 6 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان الان کسی چرا سوالی نمیپرسه؟ من از اون روز که عضو شدم منتظرم 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان الان کسی چرا سوالی نمیپرسه؟ من از اون روز که عضو شدم منتظرم خب اینجا دوستان اعلام امادگی میکنند و در تاپیک سری اول سوالات پرسیده میشه.. از کی بپرسم....سری اول ..شما هم قصد مشارکت در گروه دوم رو دارید؟ راستی alimec هم از گروه دوم انصراف دادن. 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب اینجا دوستان اعلام امادگی میکنند و در تاپیک سری اول سوالات پرسیده میشه.. از کی بپرسم....سری اول ..شما هم قصد مشارکت در گروه دوم رو دارید؟ راستی alimec هم از گروه دوم انصراف دادن. چرا انصراف داد؟ 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا انصراف داد؟ مهندس از کاه کوه نساز از آب کره نگیر هیچی من اصلا اعلام آمادگی نکرده بودم اون پستم به شوخی بود. ولی شما شرکت کنید و همه رو ضربه فنی کنید مخصوصا حال این خانم مهندس رو هم بگیرید 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مهندس از کاه کوه نساز از آب کره نگیر هیچی من اصلا اعلام آمادگی نکرده بودم اون پستم به شوخی بود. ولی شما شرکت کنید و همه رو ضربه فنی کنید مخصوصا حال این خانم مهندس رو هم بگیرید ُرکت در مسابقه بی تو هرگز راستی زیاد سرم داد زدیا واسه یکی بزنم تو سرت:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا من کجای اسن پرسش و پاسخ قرار دارم کسی از من سوال نمیپرسه 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا من کجای اسن پرسش و پاسخ قرار دارم کسی از من سوال نمیپرسه گروه شما هنوز کامل نشده 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ چرا این تاپیک بالا نمیاد.. مریمیییییییی 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ چرا این تاپیک بالا نمیاد..مریمیییییییی چجوری بالا بیاد الهام جان؟ اعضا تیم جدید اعلام آمادگی کنند، با 4 نفر سری جدید رو برگزار میکنیم. 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ چجوری بالا بیاد الهام جان؟ اعضا تیم جدید اعلام آمادگی کنند، با 4 نفر سری جدید رو برگزار میکنیم. آهان... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده