.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ میگمااا امضات خیلی درشته یکم ریزش کن :vahidrk: خودت جیز و ویلیز .... خدایی تابلو بود دیگه دیگه بیشتر از اون راه نداشت کوچیکش کنم باید به ممد اعتراض کنیم یه فونت کوچیکترم اضافه کنه ولی من میگم اون نیستولی حالا که اعتراف ازش کشیدین لابد هست دیگه لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ شلامممممممم خسته نباشی زهرا ژان. چه خبر؟ شلاااام ؛ قربونت سلامت باشی هوچی دیگه هنوز نحدسیدن اینا پانییییییییییییی بیا :icon_pf (34): جانم مادر چی شده؟ من تا وکیلم پانی نیاد هیچ صوبتی ندارم :icon_razz: وکیلِت پانی اومد حرف بزن دخملم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ دیگه بیشتر از اون راه نداشت کوچیکش کنم باید به ممد اعتراض کنیم یه فونت کوچیکترم اضافه کنه ولی من میگم اون نیستولی حالا که اعتراف ازش کشیدین لابد هست دیگه حالا هس یا نیست مهم نیست .... مهم اینه که هس به محمد بگو حتما اعمال کنه لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ panisa 4 تا حدسیدم خب چه اشکالی داره؟ملت چپ و راست می حدسن لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ panisa4 تا حدسیدم خب چه اشکالی داره؟ملت چپ و راست می حدسن چه بی اعصاب لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ چه بی اعصاب زبونتو با قیچی می برم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ زبونتو با قیچی می برم ببر ببینم بلتــــی:biggrin: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ panisa4 تا حدسیدم خب چه اشکالی داره؟ملت چپ و راست می حدسن مگه من چیزی گفتم آخه؟ هرچقدر دوس داری بحدس لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ راهنمایی : فامیلِ حافظِ و الانم پیشِ ابوعلی سیناست :biggrin: لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ ببر ببینم بلتــــی:biggrin: بریدم که بجای"بلدی" گفتی "بلتی":whistles: من برم لالا. بچه ها دعا کنید خوابای خوب ببینم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ بریدم که بجای"بلدی" گفتی "بلتی":whistles:من برم لالا. بچه ها دعا کنید خوابای خوب ببینم الهی که استاد ریاضی 1 بیاد تو خوابت ..... ازت امتحان بگیره ..... فقط 1 سوال .... اونم از مبحثی که گفتی بیخیال از این سوال نمیاد مثل نهنگ به گِل بشینی :biggrin: لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ راهنمایی : فامیلِ حافظِ و الانم پیشِ ابوعلی سیناست :biggrin: اون دختره عکاسه(اسم کاربریش خاطرم نیست فعلا ذهنم خسته) که الان تو غار علیصدرن یحتمل لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ الهی که استاد ریاضی 1 بیاد تو خوابت ..... ازت امتحان بگیره ..... فقط 1 سوال .... اونم از مبحثی که گفتی بیخیال از این سوال نمیاد مثل نهنگ به گِل بشینی :biggrin: اتفاقا من فقط همون مبحث رو خوندم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ اون دختره عکاسه(اسم کاربریش خاطرم نیست فعلا ذهنم خسته) که الان تو غار علیصدرن یحتمل افسانه ؟؟؟ لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ اتفاقا من فقط همون مبحث رو خوندم عمرا حالا برو بخواب ببین استاد با اون قیافه کریه میاد تو حلقت و میگه علی مک .................. برو بیرون ورقت سفیده لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ افسانه ؟؟؟ آره احسنت. ولی نه.. آخه شبیه ایشون نیستن.. ولش من برم لالا. نمیذارن بخوابیم که.. لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ عمرا حالا برو بخواب ببین استاد با اون قیافه کریه میاد تو حلقت و میگه علی مک .................. برو بیرون ورقت سفیده جم کن کاسه کوزه رو جق جقو and لوسand ننر لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ جم کن کاسه کوزه رو جق جقو and لوسand ننر همشو به من بودی؟؟؟ مسئولیت سختیه ولی چاره ای نیست قبول میکنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده