.Yaprak 15748 ارسال شده در 5 تیر، 2013 میگمااا امضات خیلی درشته یکم ریزش کن :vahidrk: خودت جیز و ویلیز .... خدایی تابلو بود دیگه دیگه بیشتر از اون راه نداشت کوچیکش کنم باید به ممد اعتراض کنیم یه فونت کوچیکترم اضافه کنه ولی من میگم اون نیستولی حالا که اعتراف ازش کشیدین لابد هست دیگه
panisa 12132 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2013 شلامممممممم خسته نباشی زهرا ژان. چه خبر؟ شلاااام ؛ قربونت سلامت باشی هوچی دیگه هنوز نحدسیدن اینا پانییییییییییییی بیا :icon_pf (34): جانم مادر چی شده؟ من تا وکیلم پانی نیاد هیچ صوبتی ندارم :icon_razz: وکیلِت پانی اومد حرف بزن دخملم
شــاروک 30242 ارسال شده در 5 تیر، 2013 دیگه بیشتر از اون راه نداشت کوچیکش کنم باید به ممد اعتراض کنیم یه فونت کوچیکترم اضافه کنه ولی من میگم اون نیستولی حالا که اعتراف ازش کشیدین لابد هست دیگه حالا هس یا نیست مهم نیست .... مهم اینه که هس به محمد بگو حتما اعمال کنه
شــاروک 30242 ارسال شده در 5 تیر، 2013 panisa4 تا حدسیدم خب چه اشکالی داره؟ملت چپ و راست می حدسن چه بی اعصاب
panisa 12132 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2013 panisa4 تا حدسیدم خب چه اشکالی داره؟ملت چپ و راست می حدسن مگه من چیزی گفتم آخه؟ هرچقدر دوس داری بحدس
panisa 12132 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2013 راهنمایی : فامیلِ حافظِ و الانم پیشِ ابوعلی سیناست :biggrin:
alimec 23102 ارسال شده در 5 تیر، 2013 ببر ببینم بلتــــی:biggrin: بریدم که بجای"بلدی" گفتی "بلتی":whistles: من برم لالا. بچه ها دعا کنید خوابای خوب ببینم
شــاروک 30242 ارسال شده در 5 تیر، 2013 بریدم که بجای"بلدی" گفتی "بلتی":whistles:من برم لالا. بچه ها دعا کنید خوابای خوب ببینم الهی که استاد ریاضی 1 بیاد تو خوابت ..... ازت امتحان بگیره ..... فقط 1 سوال .... اونم از مبحثی که گفتی بیخیال از این سوال نمیاد مثل نهنگ به گِل بشینی :biggrin:
alimec 23102 ارسال شده در 5 تیر، 2013 راهنمایی : فامیلِ حافظِ و الانم پیشِ ابوعلی سیناست :biggrin: اون دختره عکاسه(اسم کاربریش خاطرم نیست فعلا ذهنم خسته) که الان تو غار علیصدرن یحتمل
alimec 23102 ارسال شده در 5 تیر، 2013 الهی که استاد ریاضی 1 بیاد تو خوابت ..... ازت امتحان بگیره ..... فقط 1 سوال .... اونم از مبحثی که گفتی بیخیال از این سوال نمیاد مثل نهنگ به گِل بشینی :biggrin: اتفاقا من فقط همون مبحث رو خوندم
شــاروک 30242 ارسال شده در 5 تیر، 2013 اون دختره عکاسه(اسم کاربریش خاطرم نیست فعلا ذهنم خسته) که الان تو غار علیصدرن یحتمل افسانه ؟؟؟
شــاروک 30242 ارسال شده در 5 تیر، 2013 اتفاقا من فقط همون مبحث رو خوندم عمرا حالا برو بخواب ببین استاد با اون قیافه کریه میاد تو حلقت و میگه علی مک .................. برو بیرون ورقت سفیده
alimec 23102 ارسال شده در 5 تیر، 2013 افسانه ؟؟؟ آره احسنت. ولی نه.. آخه شبیه ایشون نیستن.. ولش من برم لالا. نمیذارن بخوابیم که..
alimec 23102 ارسال شده در 5 تیر، 2013 عمرا حالا برو بخواب ببین استاد با اون قیافه کریه میاد تو حلقت و میگه علی مک .................. برو بیرون ورقت سفیده جم کن کاسه کوزه رو جق جقو and لوسand ننر
شــاروک 30242 ارسال شده در 5 تیر، 2013 جم کن کاسه کوزه رو جق جقو and لوسand ننر همشو به من بودی؟؟؟ مسئولیت سختیه ولی چاره ای نیست قبول میکنم
ارسال های توصیه شده