Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ اپیزود اول فصل سوم «بازی تاج و تخت» با رکورد 4.4 میلیون نفر بیننده روی آنتن شبکه اچبیاو رفت.اولین قسمت فصل سوم «بازی تاج و تخت» یکشنبه شب ساعت 9 به وقت محلی روی آنتن شبکه اچبیاو رفت و با 4.4 میلیون نفر، چهار درصد بیشتر از پربینندهترین قسمت این سریال و 13 درصد بیشتر از قسمت اول فصل دوم این سریال بیننده داشت. قسمت اول فصل دوم به نام «Valar Dohaeris» 3.9 میلیون نفر و قسمت آخر فصل دوم 4.2 میلیون نفر بیننده داشت. قسمت اول فصل سوم دو بار هم بازپخش داشت و در مجموع در این سه پخش 6.7 میلیون نفر بیننده داشت که از این نظر نیز هفت درصد بیشتر از قسمت اول فصل دوم (با احتساب بازپخشهایش) با 6.3 میلیون نفر بیننده داشت. اپیزود «Valar Dohaeris» با حمله «وایت واکرز» (مردگان یخزده) شروع شد و پس از آن تمام مدعیان تاج و تخت «هفت امپراتوری» به راه خود که مملو از خیانتها و توطئههاست، ادامه دادند. «بازی تاج و تخت» روز یکشنبه رقابت بسیار سختی داشت اما به نسب فصلهای قبلی سریال، عملکرد بسیار موفقیتآمیزی داشت. میانگین اپیزودهای قبلی این سریال با احتساب بازپخش و دیگر شیوههای پخش این سریال مثل DVR و On Demand حدود 11.6 میلیون نفر بیننده داشت. قسمت اول فصل سوم با احتساب این شیوهها 9.3 میلیون نفر بیننده داشت و بدین ترتیب انتظار میرود، میانگین فصلهای قبل را هم جابجا کند. «بازی تاج و تخت» تا کنون سومین سریال پربیننده تاریخ شبکه اچبیاو است. چرا زنها سریال «بازی تاج و تخت» را دوست دارند؟ جرج آر. آر. مارتین نویسنده مجموعه رمان «آواز آتش و یخ» است که «بازی تاج و تخت» اقتباسی از آن است. مارتین خودش نیز در هر فصل متن یکی از قسمتها را نوشته است. این نویسنده در گفتوگو با نشریه تلگراف درمورد اینکه چرا زنها با وجود خونین و مردانه بودن این سریال به آن علاقه بسیار دارند، توضیح داده است. مارتین درباره اینکه بیش از نیمی از طرفداران سریال زن هستند، گفت: «خیلی از این مسئله خوشحال هستم. خوشحالم که زنها شخصیتهای مرا دوست دارند.» در داستانها و سریالهای فانتزی زنها اغلب یا شیطان هستند یا فرشته؛ اما در «بازی تاج و تخت» زنها شخصیتهای واقعی و سهبعدی دارند. کرسی لنیستر (با بازی لنا هیدی) مادری است که تا پای جان از فرزندانش محافظت میکند. بانو کاتلین استارک (با بازی میشل فرلی) مادری قدرتمند و همسری متعهد است که شم سیاسی قوی دارد و از 500 کیلومتر اسبسواری برای رسیدن به پسرش هیچ ترسی ندارد، آیرا استارک (با بازی میسی ویلیامز) دخترکی 9 ساله اما قلدر است که میخواهد تاج و تخت پدرش را پس بگیرد و جالب اینجاست که زنهای قدرتمند سریال به همین سه نفر ختم نمیشوند. «من انسان هستم و سعی میکنم شخصیتهایی واقعی بنویسم. بعضی از طرفداران زن سریال برایم نامه فرستادند و گفتند از شخصیتی متنفر هستند، اما نه به این دلیل که شخصیتها پرداخت نشدهاند بلکه به این دلیل که کارهای نادرستی انجام دادهاند.» مارتین افزود: «همه شخصیتها باید نقص داشته باشند؛ باید هم شر در وجودشان باشد و هم خیر. داستان من فانتزی است اما شخصیتها باید واقعی باشند.» مارتین در خاتمه یکی از دلایل جذابیت سریال برای زنها را فمینیست بودن خودش عنوان کرد؛ «در دهه 1970 فمینیست بودم. آن موقعها با توجه به تغییرات دهه 1960 خیلی عجیب نبود که اینطور باشی. اما در دهه 1980 و 1990 تغییراتی رخ داد و چیزهایی خواندم که نظرم عوض شد. راستش برخی نویسندگان این جنبش میگفتند که هیچ مردی نمیتواند فمینیست باشد و من هم با خودم گفتم پس من هم نمیتوانم.» این نویسنده ادامه داد: «اما برای من فمینیست بودن یعنی برخورد یکسان با زنها و مردها. به نظر من زنها و مردها همگی انسان هستند، هرچند با هم فرق دارند اما این فرقها را فرهنگها موجب شدهاند.» ------------- منبع: خبرآنلاین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده