Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ سلام خلاصش میکنم این تاپیک رو زدم برای پرسش ها و نیازهای کاربران تا اینجا پرسش ها و احتیاجاتی که روزانه درپی آن هستیم رو معرفی کنیم و سوال و درخواست مشورت کنیم یه جورایی تبلیغ میشه برای اونایی که بهترین کیفیت رو با کمترین سود میگرن دیدید این خارجی ها یه دفترچه تلفن بزرگ دارن همه چی توش هست اینجا همونه با این تفاوت که بچه ها شماره تلفن شخص رو نمیزارن و اگر جواب پستی رو میدونن و یا کسی رو میشناسن و یا محصولی دارند که نیاز اون فرد رو برطرف میکنه اینجا اعلام میکنند تا فردی که سوال داره بعدا به صورت خصوصی شماره یا آدرس رو بگیره یه چیزی تو مایه های کتاب اول که یکی از دوستان یادآوری کرد بهم با این تفاوت که بچه ها رو حساب دوستی ها و رفاقت ها و تجربیاتشون بهترین هارو معرفی میکنند هر چند وقت یه بار من پست اول و دوم این تاپیک رو ویرایش میکنم و سوالات و جواب های دوستان رو میزارم تا همگی از داشتن این منبع بتونیم به نحو شایسته استفاده کنیم 2 تا قانون میزارم که روند تاپیک حفظ شود 1-از پرسیدن سوال هایی که واضح است خود داری شود وسعی شود نیاز واقعی مطرح شود 2-از قرار دادن شماره تلفن شخص بپرهیزیم و سعی کنیم نام فرد و یا محصول رو قرار دهیم نکته1:قرارم نیست اون کسی که شما معرفی میکنید آیه وحی باشه و بی غلط ولی بهترین رو از نظر خودمون معرفی میکنیم تا دوستانمون رو کمک کرده باشیم یه جور تمرین هم نوع دوستیه نکته2:در خواست ها در هر زمینه ای میتواند باشدحتی کاری و برای مشاوره و درخواست همکاری تو پست بعد اولین سوال رو میپرسم امیدوارم دوستان متوجه منظور من شده باشند. 15 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ درخواست اول رو میزارم به عنوان نمونه: چند وقتی میشه دنبال یه دندون پزشک خوب میگردم ولی نتونستم پیدا کنم دندون پزشک قبلیم فوق العاده کارش درست هست به همین دلیل همواره باید تو مطبش 2- 3 ساعت حتی اگر وقتم داشته باشم منتظر بمونم ولی سخته دنبال یه دندون پزشک منصف و کار درست میگردم اگر کسی آشنایی داره معرفی کنه سوال1:درخواست دندون پزشک منصف و خوب و (ترجیجا خلوت) جواب ها: NYC دکتر میر محی الدین موسوی. مطبش تو خیابان 15 متری چهارم نزدیک اتوبان افسریه- تهران آتــــــــــروس دکتر سلمانیآدرس خیابان ولی عصر-نبش هتل فرش ستاره کویر یزد 14 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ درخواست اول رو میزارم: چند وقتی میشه دنبال یه دندون پزشک خوب میگردم ولی نتونستم پیدا کنم دندون پزشک قبلیم فوق العاده کارش درست هست به همین دلیل همواره باید تو مطبش 2- 3 ساعت حتی اگر وقتم داشته باشم منتظر بمونم ولی سخته دنبال یه دندون پزشک منصف و کار درست میگردم اگر کسی آشنایی داره معرفی کنه دکتر میر محی الدین موسوی. مطبش تو خیابان 15 متری چهارم نزدیک اتوبان افسریه- تهران است. چون پدرم ارتشی بود رو اون حساب میشناسمشون. کارش واقعاً خوبه. من یه دندون یه جا پر کرم به یک سال نکشید دندونم نابود شد. ولی پیش ایشون میریم و بسیار هم راضی هستیم. فقط ایرادش اینه که فقط طرف قرار داد بیمه ارتش هستن ایشون. ولی من برج 8 رفتم زده بود تا بعد از عید دیگه وقت نداریم. 11 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ دکتر میر محی الدین موسوی.مطبش تو خیابان 15 متری چهارم نزدیک اتوبان افسریه- تهران است. چون پدرم ارتشی بود رو اون حساب میشناسمشون. کارش واقعاً خوبه. من یه دندون یه جا پر کرم به یک سال نکشید دندونم نابود شد. ولی پیش ایشون میریم و بسیار هم راضی هستیم. فقط ایرادش اینه که فقط طرف قرار داد بیمه ارتش هستن ایشون. ولی من برج 8 رفتم زده بود تا بعد از عید دیگه وقت نداریم. من خودم دکتر سلمانی تو خیابون ولی عصر کنار برج فرش ستاره کویر میرم بعد از اون پیش هر دکتری میرم عکس دندونام رو میبینه میگه آفرین به دکترت کیه؟ماکل تونسته عصابات رو بکشه 2تا از دندونام رو هرکدوم پیش دو تا دکتر غیر از اون بردم جفتش خورد شد ولی قدیمیاش نه من هم طاووس میخوام هم اینکه نرم هندوستان این دکتریم که تو میگی مثل همینه خب سرشون خیلی شلوغه من حاضرم بشم مادر کوزت بی دندون باشم ولی 3 ساعت تو مطب یه دکتر نشینم:icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ من خودم دکتر سلمانی تو خیابون ولی عصر کنار برج فرش ستاره کویر میرم بعد از اون پیش هر دکتری میرم عکس دندونام رو میبینه میگه آفرین به دکترت کیه؟ماکل تونسته عصابات رو بکشه 2تا از دندونام رو هرکدوم پیش دو تا دکتر غیر از اون بردم جفتش خورد شد ولی قدیمیاش نه من هم طاووس میخوام هم اینکه نرم هندوستان این دکتریم که تو میگی مثل همینه خب سرشون خیلی شلوغه من حاضرم بشم مادر کوزت بی دندون باشم ولی 3 ساعت تو مطب یه دکتر نشینم:icon_razz: هزینه چه طور میکیره این دکتر سلمانی؟ مثلا پر کردن دندون رو چند میگیره؟ 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ هزینه چه طور میکیره این دکتر سلمانی؟ مثلا پر کردن دندون رو چند میگیره؟ خیلی کمتر از جاهای دیگه میگیره اما کارش دقیقه ولی چون کارش تمیزه و پول مناسبی میگیره همیشه 20 نفر تو صفن بعد اگر سر وقتت اومدی 1تا نیم ساعته میری تو اگه نه ممکنه 4 ساعت بکارتت و اصلانم واسش مهم نباشه که چند نفر بیرونن سر یه دندون من 3 رو بار بردم آوردم هی اگر یه مشکل کوچیکی داشته باشه دارو میزاره تا همه چی اوکی نشه پر نمیکنه و برخورد خیلی بدی میکنه اگه وقت بگیری نری انگار مدرسه اس من یکی بهم بر خورد این طرز رفتارش 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده