mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ نام کتاب : 2002 راه برای گفتن دوستت دارم! نویسنده : سیدنی هینز ، دیل ادواردز انتشارات : دنیس می خواستم بگویم دوستت دارم / زمان می گذشت و من در پیچ و خم عاشقی گم شده بودم / دل به دریا زدم ، گفتم دوستت دارم تا ابد / امّا باز هم باور نکردی / فقط شنیدی / سری تکان دادی ! / می دانم که حتی یک بار هم دوستم نداشتی / امّا تو تمام وجودم بودی ! / ای کاش اندکی احساس داشتی ! بی شک دوست داشتن موهبتی است که خداوند عالمیان در وجود همه انسانها به ودیعه گذاشته است . این کتاب جالب می تواند زوج ها را در بیان احساسات درونی خویش نسبت به یکدیگر یاری بکند . کتاب حاضر یکی از پرفروش ترین کتابهای روان شناسی سال 2003 در آمریکا و اروپا بوده است. در اینجا من چند تا از این راه ها رو براتون نقل می کنم : - به او دفتر خاطراتی اهدا کنید . - هیچ وقت مدل موهایش را مسخره نکنید . - همیشه وفادار باشید . - بدون اجازه به وسایلش دست نزنید . - خونسرد باشید . - روزانه چندین بار با او تماس بگیرید . - سایز لباسهایش را حفظ کنید . - روی برفها برای او پیغام بگذارید . - یک کارت برای او بفرستید با این مضمون : " تو یکی از برکتهای زندگیم هستی " . . . 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده