sahar 91 9480 ارسال شده در 6 تیر، 2013 هستی جان تولدت در این فصل سراسر تازگی و شادابی مبارک به آرزوهای قشنگت برسی
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 تیر، 2013 وااااااااااااااااااااااای خدا چرا من این تاپیک رو ندیده بود آخه این چه اسمیه برا تاپیک گذاشتین خب آدم فک نمیکنه تولده شرمندتم هستی جونم با کلی شرمندگی تبریک میگم بهت به همه آرزوهای قشنگت برسی:hapydancsmil:
nasim184 12256 ارسال شده در 7 تیر، 2013 با تاخیر تبریک بنده را هم پذیرا باشیییییییییید:1cwpe6q6upfmgganbmp:w554:
hasti1988 22046 ارسال شده در 7 تیر، 2013 تولدت مبارکـــــــ هستی جان البته چند روزی گذشته، من هم نبودم ، ببخشید دیگه هستی جان تولدت در این فصل سراسر تازگی و شادابی مبارک به آرزوهای قشنگت برسی تبریک میگم:hapydancsmil: تبریک میگم . :w71: وااااااااااااااااااااااای خدا چرا من این تاپیک رو ندیده بودآخه این چه اسمیه برا تاپیک گذاشتین خب آدم فک نمیکنه تولده شرمندتم هستی جونم با کلی شرمندگی تبریک میگم بهت به همه آرزوهای قشنگت برسی:hapydancsmil: تولدتون مبارک هستی خانم .... با تاخیر تبریک بنده را هم پذیرا باشیییییییییید:1cwpe6q6upfmgganbmp:w554:
ارسال های توصیه شده