Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ مبارک مبارک تولدت مباااااااااااااااااااااااااااااااررررررررررک:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ به به مبارکا باشه هستی خانم. امیدوارم خوش و خرم باشی همیشه. لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ به به ببین تولد کیه:hapydancsmil: تولدت مبارک ایشالله مین ایل عمر ائلیسن و آرزلاریوا چاتاسان عزیزیم:boos::2eaoapgxehimkak1y7e:80x7izu87acutttcy9t:qfu28wh4kkweeki7jfi:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:6snuiio5gm0n52hzey4:happy::w330::rose::w31::aghosh::cakesmileyf::w70::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:626gdau::flowerysmile: لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ تولدت مبارک هستی خانم :icon_gol: ایشالله به همه آرزوهات برسی و همیشه شاد باشی :icon_gol: لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ تبریک میگم هستی جان......... امیدوارم به تمام آرزوهای قشنگت برسی عزیزم....... لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ امروز خورشید درخشانتر است و آسمان آبیتر نسیم زندگی را به پرواز میکشد و پرنده آواز جدید میسراید امروز بهاری دیگر است در روز تولد مهربانترین تولدی متفاوت تولدی همزمان با تولد گلهای بهاری تولدی که شکوفه ها هم به خاطرش در ترنم نسیم بهاری میرقصند بازم شادی و بوسه ، گلای سرخ و میخک میگن کهنه نمی شه تولدت مبارک تو این روز طلایی تو اومدی به دنیا و جود پاکت اومد تو جمع خلوت ما تو تقویما نوشتیم تو این ماه و تو این روز از اسمون فرستاد خدا یه ماه زیبا یه کیک خیلی خوش طعم ،با چند تا شمع روشن یکی به نیت تو یکی از طرف من الهی که هزارسال همین جشنو بگیریم به خاطر و جودت به افتخار بودن تو این روز پر از عشق تو با خنده شکفتی با یه گریه ی ساده به دنیا بله گفتی ببین تو اسمونا پر از نور و پرندس تو قلبا پر عشقه رو لبا پر خندس تا تو هستی و چشمات بهونه س واسه خوندن همین شعر و ترانه تو دنیای ما زندس واسه تولد تو باید دنیا رو اورد ستاره رو سرت ریخت تو رو تا اسمون برد اینا یه یادگاری توی خاطره هاته ولی به شوق امروز می شه کلی قسم خورد تولدت عزیزم پراز ستاره بارون پر از باد کنک و شوق ،پر از اینه و شمعدون الهی که همیشه واسه تبریک امروز بیان یه عالم عاشق ،بیاد هزار تا مهمون روز به این قشنگی هرگز کسی ندیده صدای سازو آواز به آسمون رسیده منم تا دنیا دنیا ست قدر تو رو میدونم امروز تولد توست از ته دل میخونم تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک hasti1988 تولدت مبارک حالا دیگه نوبت کیک تولده بگذاز شمع کیک را روشن کنیم بفرمائید اینم از کیک تولد بیا شمع ها رو فوت کن تا صد سال زنده باشی نفهمیدم تولد کیه ولی مبارکا ایجان ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن تولد نفسمه:hapydancsmil:[flash=quality='high' width='6' height='6'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده است چه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟فرشته ای فقط در قالب یک انسان فقط ساده می توانم بگویم تولدت مبارک:626gdau: :happy:ایشالا به بهترینها برسی ، به همه ی چیزای خوب که تو ذهنته :cakesmileyf: تولدت مبارک عسیسم:w14: تولدت مبارک هستی جون:hapydancsmil:ایشالا عمری پر از موفقیت و سربلندی و عاقبت به خیری داشته باشی ای جانمنم تبریک میگم هستی نـــــازم:4uboxsmiley::happy::heartshape2: مبالکه:hapydancsmil: تفلد رفیخ قدیمی مبارکاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :hapydancsmil: فعلنی دستم بستس بازم میام هستی عزیزم، نفس من،تولدت مباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک:icon_gol::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ امروز خورشید درخشانتر است و آسمان آبیتر نسیم زندگی را به پرواز میکشد و پرنده آواز جدید میسراید امروز بهاری دیگر است در روز تولد مهربانترین در میلاد کسی که چشمانم با حضورش بارانی است امروز را شادتر خواهم بود و دلم را به میهمانی آسمان خواهم برد جشنی برای میلادت بر پا خواهم کرد تمامی گلها و سبزهها در میهمانی ما خواهند سرود ای مهربانترین روزهای زندگی هر روز گوارا باد میلادت مبارک:hapydancsmil: منم تبرررررررررررررررررررررررریک می گم عزیزم امیدوارم امسال شروع خوشبختی و برکت تو زندگیت باشه تبریک میگم و آرزوی بهترینارو براتون دارم منم تبریک می گم هستی جان امیدوارم به بهترینا برسی خانومی! [TABLE] [TR] [TD=align: center][/TD] [/TR] [/TABLE] وای چقدر خوشحالم:hapydancsmil:هستی خانوم تولدت مبارک یه کادو خوب پیش من داری برات بهترین ها رو ارزو میکنم تولدت مبارک هستی جوون تولدت مبارکامیدوارم همیشه شاد شاد باشی و سال 92 سال خوبی واست باشه بهترین ارزوها رو دارم واست تولدت مبارکبه بهترین آرزوهات برسی لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ مبارک مبارک تولدت مباااااااااااااااااااااااااااااااررررررررررک:hapydancsmil: به به مبارکا باشه هستی خانم.امیدوارم خوش و خرم باشی همیشه. به به ببین تولد کیه:hapydancsmil:تولدت مبارک ایشالله مین ایل عمر ائلیسن و آرزلاریوا چاتاسان عزیزیم:boos::2eaoapgxehimkak1y7e:80x7izu87acutttcy9t:qfu28wh4kkweeki7jfi:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:6snuiio5gm0n52hzey4:happy::w330::rose::w31::aghosh::cakesmileyf::w70::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:626gdau::flowerysmile: تولدت مبارک... تولدت مبارک هستی خانم :icon_gol:ایشالله به همه آرزوهات برسی و همیشه شاد باشی :icon_gol: تبریک میگم هستی جان......... امیدوارم به تمام آرزوهای قشنگت برسی عزیزم....... لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ به به چه بهاریه امسال عید و تولد و عروسیت مبارک باشه ایشالا 100 ساله بشین همواره پر از ایده لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۲ تولدت مبارک هستی جان:icon_gol: لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ هستییییییییی خانوم گلللللللللللل تولدت مبارکککککککککک :happybday::happy::w71::4uboxsmiley::w31::w330: لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ تولدت هزاران بار مبارک هستی جان ایشالله به همه ارزوهایی که میخوای برسی واست از خدا بهترینها رو ارزومندم دوست عزیز لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ هستي عزييييييزم تولدت مبااااارك :hapydancsmil: اميدوارم بهترين ها كمترين سهمت از زندگي باشه خانومي:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ [TABLE=width: 500] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ :cakesmileyf:تولدت مبارک باشه هستی جان:cakesmileyf: امیدوارم به همه ی آرزوهای دلت برسی خدای اطلسی ها با تو باشد پناه بی کسی ها با تو باشد تمام لحظه های خوب یک عمر به جز دلواپسی ها با تو باشد . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده