رفتن به مطلب

مورد نفرت واقع شدید؟

viviyan

ارسال های توصیه شده

درود دوستان. چه چیزایی اذیتتون میکنه؟ یعنی چه حرفایی، چه رفتارهایی، چه افرادی باعث میشن احساس منفی نسبت به خودتون پیدا میکنید. و اینکه همونطور که میدونید تو کشور ما عبارت "مرگ بر ..." زیاد استفاده میشه. آیا هیچ کدام از این "مرگ برها" رو به خودتون گرفتید؟ کدام ها؟

• Like 9
لینک به دیدگاه

درود:icon_gol:

اذیت:بی پولی/بی احترامی در جمع/قهوه وقتی فعالیت ذهنی ندارم/یکشنبه ی شوم مجلس ووو

چه افرادی و احساس منفی: عصبی/تیم فوتبال ایران/چیزی برای گفتن ندارن و فقط مسخره می کنن ووو

مرگ بر...: منظور دولتمردان هست. بله میتونه دولتمردان داخلی هم باشه

• Like 7
لینک به دیدگاه
درود:icon_gol:

اذیت:بی پولی/بی احترامی در جمع/قهوه وقتی فعالیت ذهنی ندارم/یکشنبه ی شوم مجلس ووو

چه افرادی و احساس منفی: عصبی/تیم فوتبال ایران/چیزی برای گفتن ندارن و فقط مسخره می کنن ووو

مرگ بر...: منظور دولتمردان هست. بله میتونه دولتمردان داخلی هم باشه

:icon_gol:

منظورم از سوال آخر اینه که مثلا میگن مرگ بر منافق و ...، پیش اومده شما احساس کنید تو این موارد بر شما هم مرگ فرستاده میشه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

اذیت: بدونِ اجازه وارد حریم خصوصیم بشن..و اینکه عجولانه و یک طرفه در موردم قضاوت بشه..اینکه توو کارم فوضولی بشه

چه کسایی: افراد خاله زنک..کسایی که عاشقِ پچ پچ هستن و دوست دارن همش یه سوژه واسه تمسخر داشته باشن..افرادِ دهن بین ، کسایی که بدونِ ذره ایی فکر هر حرفی از ذهنشون میگذره و از دهنشون بیرون میاد

مرگ بر : بیشتر موقع ها به سادگیم ..و اینکه چرا به موقع فکر نمیکنم و در مواقع ضروری دچار قفلِ مغزی و زبونی میشم :ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

در مورد خودم میگم :

بی برنامگیم، غیر مفید بودنم، بی پولیم، الکی گذشتن عمرم، استفاده نکردنم از موقعیت هام، کوتاهی هایی که دارم میکنم و ...

افراد بی شعور شدیداً منو اذیت میکنن. شاید اصلاً منو نبینن یا حرفی نزنیم ولی همین دیدن کارهاشون هم روح منو میخوره.

نمونش هم داداشم. یه طرز فکرهای اشتباه و احمقانه ای داره و مدام هم روش پافشاری میکنه و از این لحاظ واقعاً منو روانی میکنه.

یه آدمی که داره از بقیه سوء استفاده میکنه من رو اذیت کنه ولی اونایی که این اجازه رو به بقیه میدن که ازشن سوء استفاده بشه من رو خیییییییلی اذیت میکنه.

نمونش هم افرادی که تو فیس بوک مثلاً میگن عد 1 رو زیر عکس کامنت کنید ببینید چی میشه! بعد میبینی 3000 نفر کامنت دادن زیر عکس تا ببینن چی میشه!

اون ادمین صفحه شاید بره رو مخ من که میخواد با این کارش آمار لایک و کامنت صفحه اش بره بالا ولی کسایی که این کار رو میکنن رسماً منو روانی میکنن. آخه نفهم عکس با پسوند JPG چجوری میخواد عوض بشه؟! یه ذره شعور و عقل خیلی چیز خوبیه.

در مورد مرگ بر من هم فکر نمیکنم عادتی داشته باشم یا کاری بکنم که همچین لیاقتی داشته باشم ولی بوده تک کارهایی که فکر میکنم طرفم بهم گفته باشه همچین چیزی رو. یه مدت خیلی بد رانندگی میکردم. فکر میکنم تو رانندگیم شده که دیگران مرگ منو خواسته باشن.

ولی در موارد دیگه خیلی رعایت میکنم همچین چیزی نشه.

ببخشید اگر فکر میکنید پستم طولانی شد. مراعات کردم وگرنه دلم خیلی پره.:icon_gol:

مرگ بر ضد...ws37.gif

مرگ بر اصل...ws37.gif

چه افرادی : زناو دخترای خاله زنکِ بَرده رنگ مویِ گُهی (با عرض معذرت از جم ) و کشته مرده شوهر و پسر ws37.gif

icon_gol.gificon_gol.gificon_gol.gificon_gol.gificon_gol.gificon_gol.gificon_gol.gificon_gol.gificon_gol.gif

این طرز فکر از یه خانم، تو این دوره زمونه ستودنیه.

• Like 6
لینک به دیدگاه
:icon_gol:

منظورم از سوال آخر اینه که مثلا میگن مرگ بر منافق و ...، پیش اومده شما احساس کنید تو این موارد بر شما هم مرگ فرستاده میشه؟

نه تا الان که خاطرم نیست چنین احساسی رو

• Like 2
لینک به دیدگاه

از تبعیض ،از له شدن حقوق ادما، از جدایی ، از دو رنگی، از بی نظمی فکری، از منفعت طلبی و حرص خوردن و کارهای جاطلبانه، از خواستن هاو رقابت های افراطی، از خشونت، از ترس ها، ترس از کم اوردن، ترس از شکست، تحقیر... وخیلی چیزای دیگه متنفرم

البته خیلی وقتا این رفتارها رو تو خودم هم میبینم به وضوح.

از ادما متنفر نیستم از رفتارهای که گفتم متنفرم

مرگ بر هیچ کس مرگ بر هیچ چیز...ما برای زندگی برای عشق ورزیدن زنده ایم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

اذیت : وقتی در مورد افکار و عقاید شخصیم بی احترامی کنن

کسانی: که بین انسانها تبعیض قائل میشن ، کسانی که سلطه طلب هستن و بنظرشون باید حرف حرف همونا باشه و لاغیر

• Like 5
لینک به دیدگاه

اخه چرا متنفری؟

ببین ادمای متنفر همش تو گذشته زندگی میکنن؟ یه تصویر احتمال ناخوشایند از یک اتفاق قدیمی تو ذهنشون هست هر از گاهی به اون تصویر سر میزنن تا خشم و تنفرشون کم نشه! حودت بهتر می بینی زندگی در گذشته فرصت نو شدن، تازگی و طراوت را چطور در وجودت کشته.

جایی که تنفر، حسادت، کینه، انتقام، خشم... هست عشق نیست زندگی در لحظه حال نیست، تازگی نوشدگی و شادی نیست آرامش و سکوت نیست، نظم و هماهنگی نیست، حساسیت و هوشیاری نیست، یکپارچگی و وحدت نیست... همین یک پارچگی و وحدت را ببین وقتی وجودت متنفر از چیزی یا کسی هست چطور میتونی با بهار ، گل ، سبزه و زیبایی در امیخته بشی چطور میتونی خودت را با جهان زیباییها یکی و یکپارچه ببینی. خودت را گول نزن اونی که میبنی زیبایی نیست اون فقط یه تصویره تصوری مثل همه تصاویر ذهنی پوچ و بی محتوا...بیا متنفر نباش در گذشته بمیر و از سیزده بدر ت لذت ببر .:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اخه چرا متنفری؟

ببین ادمای متنفر همش تو گذشته زندگی میکنن؟ یه تصویر احتمال ناخوشایند از یک اتفاق قدیمی تو ذهنشون هست هر از گاهی به اون تصویر سر میزنن تا خشم و تنفرشون کم نشه! حودت بهتر می بینی زندگی در گذشته فرصت نو شدن، تازگی و طراوت را چطور در وجودت کشته.

جایی که تنفر، حسادت، کینه، انتقام، خشم... هست عشق نیست زندگی در لحظه حال نیست، تازگی نوشدگی و شادی نیست آرامش و سکوت نیست، نظم و هماهنگی نیست، حساسیت و هوشیاری نیست، یکپارچگی و وحدت نیست... همین یک پارچگی و وحدت را ببین وقتی وجودت متنفر از چیزی یا کسی هست چطور میتونی با بهار ، گل ، سبزه و زیبایی در امیخته بشی چطور میتونی خودت را با جهان زیباییها یکی و یکپارچه ببینی. خودت را گول نزن اونی که میبنی زیبایی نیست اون فقط یه تصویره تصوری مثل همه تصاویر ذهنی پوچ و بی محتوا...بیا متنفر نباش در گذشته بمیر و از سیزده بدر ت لذت ببر .:w16:

بعضی وقتا آدم اگه حس منفی نسبت به خودش پیدا میکنه، اگه زندگی به نظرش پوچ و مسخره میاد، به خودش ربطی نداره، به اطرافیانش مربوطه. مثلا تو خیابون داری میری، یکی رد میشه (که اتفاقا بی نهایت بدچهره و بدریخته) بهت پیشنهاد پول در ازای یک ساعت ... میده (این برای من اتفاق نیفتاده، برای دوستانم پیش اومده ولی موارد دیگه ای برای منم پیش اومده بدبختانه). برای دختران دانشجو زیاد از این اتفاقات پیش میاد، همین که آدم با خودش فکر میکنه که مثلا به خاطر اینکه دانشجو از شهری دیگه ای هست درباره ش چه فکرایی میکنن به خودیِ خودش باعث ایجاد حس نفرت نسبت به خودش و اطرافیانش میشه. اصلا حرفای شما به منظور من ربط نداشت. :icon_gol:

منظور من از اینکه آیا مرگ برهایی که دائم در پیرامونمون فرستاده میشه به شما هم اصابت کرده اینه که بدونم چه احساسی بهتون دست میده. خوشبختانه مثل اینکه اینجا زیاد مورد نفرت واقع نمیشید. برای من (مرگ بر ضد ...، مرگ بر منافق "در مواردی" و جدیدا مرگ بر فارس ها) باعث میشه احساس کنم کمی زیادی مظلوم هستم، به نظرم زیادی منفعلانه رفتار میکنم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
بعضی وقتا آدم اگه حس منفی نسبت به خودش پیدا میکنه، اگه زندگی به نظرش پوچ و مسخره میاد، به خودش ربطی نداره، به اطرافیانش مربوطه. مثلا تو خیابون داری میری، یکی رد میشه (که اتفاقا بی نهایت بدچهره و بدریخته) بهت پیشنهاد پول در ازای یک ساعت ... میده (این برای من اتفاق نیفتاده، برای دوستانم پیش اومده ولی موارد دیگه ای برای منم پیش اومده بدبختانه). برای دختران دانشجو زیاد از این اتفاقات پیش میاد، همین که آدم با خودش فکر میکنه که مثلا به خاطر اینکه دانشجو از شهری دیگه ای هست درباره ش چه فکرایی میکنن به خودیِ خودش باعث ایجاد حس نفرت نسبت به خودش و اطرافیانش میشه. اصلا حرفای شما به منظور من ربط نداشت. :icon_gol:

منظور من از اینکه آیا مرگ برهایی که دائم در پیرامونمون فرستاده میشه به شما هم اصابت کرده اینه که بدونم چه احساسی بهتون دست میده. خوشبختانه مثل اینکه اینجا زیاد مورد نفرت واقع نمیشید. برای من (مرگ بر ضد ...، مرگ بر منافق "در مواردی" و جدیدا مرگ بر فارس ها) باعث میشه احساس کنم کمی زیادی مظلوم هستم، به نظرم زیادی منفعلانه رفتار میکنم.

نه خب من جواب شما را قبلا دادم تو پست قبلی منظورم شما نبودید.

خیلی برخورد ها را نباید جدی گرفت باید به راحتی ازشون رد شد فراموش کرد. رفتار هایی که تو را تو گذشته زندانی میکنند.

خب مسلما عصبیت نفرت دیگران رو ادم تاثیر میگذاره ولی بیشتر و مخرب تر از اون تاثیری هست که روخودشون میگذاره.

با چشمان باز و هشیارانه به دور از احساسات و عواطف هیجانی و سانتال مانتال بی انکه بخوایم فرار کنیم و بی انکه بترسیم(ناراحت شدن هم نوعی ترسه) خوب و از نزدیک به خشم وتنفری که بهمون نسبت داده میشه نگاه کنیم مطمعنا تو این نوع نگاه خیلی چیزها هست مثلا ارامش.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...