Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ بدجنسا! خیلی بدینمن از هفته بعد استارت میزنم و خودم رو به شماها میرسونم سعیم رو میکنم این رو هم داشته باشین بد نیست! البته تنها و تنها ترجمه فارسی رو نوشته که من خودم قصد دارم یه g5 دیگه با لغات انگلیسی مشابه کتاب رو بنویسم! البته درس به درس! مثل همین g5 موجود که لینکش رو قرار میدم برای اجرای نرم افزار، دوستان، لطفن، حتمن، نرم افزار جاوا رو نصب کنن بدجنس خودتی. دقیقا یه درس عقبی.خودتو برسون دیگه من حوصله g5 ندارم:icon_pf (34):.ولی روش بسیـــــــــــار عالیه 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ بابا آموزش رو جدا کنید ازینجا دیگه اینقد بچه ها اسپم میکنن آدم یادش میره کجارو باید بخونه برنامه چیه 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ فرنوشی مانی مامانی سارایی به صف وایسین ازتون بپرسم چقده خوندین هر کی بلد نباشه یه پا گوشه در انجمن وایمیسه هااااااا 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ اینو بگین بینم یه توپ دارم قلقلیه کسی اعتراض به اسپم نکنه اینا سواله 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ اینو بگین بینم یه توپ دارم قلقلیه کسی اعتراض به اسپم نکنه اینا سواله i have gelgeli ball:ws3: مامی پارتی بازی کن ابروم نره 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ It ain’t like you to hold back 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان معنی این دو کلمه چی میشه ؟ bachelor treated 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان معنی این دو کلمه چی میشه ؟bachelor treated اولی مرد مجرد! دومی رفتارکرد! 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ اولی مرد مجرد!دومی رفتارکرد! مرسی عزیزم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی عزیزم :hapydancsmil: فاطمه من برنامه رو نمی دونم درس اول تموم شده؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ فاطمه من برنامه رو نمی دونم درس اول تموم شده؟ اره عزیزم امروز درس دومیم ، 4 کلمه ی اولش دیگه اون جملات مربوط به 4 کلمه اولم باید امروز بخونی شاید کلمه ای نا اشنا واست باشه مث من که پرسیدم ( 4 کلمه + جملاتش ) قرار بود امروز کوئیز درس اولو بگیرن نمیدونم میگیرن یا نه سارا جون هر روز 4 کلمه رو میخونیم روز پنجم مرور درسه باز از روز 6 درس بعد به همین منوال 5 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ اره عزیزم امروز درس دومیم ، 4 کلمه ی اولشدیگه اون جملات مربوط به 4 کلمه اولم باید امروز بخونی شاید کلمه ای نا اشنا واست باشه مث من که پرسیدم ( 4 کلمه + جملاتش ) قرار بود امروز کوئیز درس اولو بگیرن نمیدونم میگیرن یا نه سارا جون هر روز 4 کلمه رو میخونیم روز پنجم مرور درسه باز از روز 6 درس بعد به همین منوال مرسی فاطمه جووووووووووووووونم! منم می خوام از امروز شروع کنم!:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ منم هستم حالا کتاب را دانلود کردم وبهتون میرسم سه سوته مرسی از فرنوش خانم 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ همه خوابن انگار؟ یا تاپیک عوض شد؟یا از اسپم خسته شدین؟ درس کجاس حالا؟ من 2 رو تمام کردم.رفتم سر 3 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ اغااااااااااااا دارم منم میاممممممممم :th_running1: 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ من از زبان انگلیسی خوشم نمیاد 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها چرا فرار کردید ؟؟ انقد اسپم زدین فرنوش بیخیال تاپیک شد به قول بابا پنجعلی : زشـــتـه 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها چرا فرار کردید ؟؟ انقد اسپم زدین فرنوش بیخیال تاپیک شد به قول بابا پنجعلی : زشـــتـه نه گلم بی خیال تاپیک که نشدم. بچه ها دارن ادامه میدن. 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ نه گلم بی خیال تاپیک که نشدم. بچه ها دارن ادامه میدن. بله مشخصه بچه ها دارن فعالیت مستمر انجام میدن مگه قرار نبود آزمون بگیری ؟ :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده