Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها میشه یه بارم به من بگین برنامه چه جوری شد؟ اخه من یه مدت کوچولو نبودم خبر ندارم باید چه روزایی چقدر بخونیم؟ خودمو بهتون میرسونم این نقل قول از فرنوش خادمی عزیز :: سلام به همه از امروز دیگه شروع به حفظ کردن لغات میکنیم. روال کارمون هم اینجوریه که روزی 4 تالغت رو حفظ میکنیم. بعد از 3 روز یه درس تموم میشه.و روز چهارم هم تمرینا رو حل میکنیم . و بعد میریم سراغ درس بعدی برنامه امروز حفظ لغات یک تا چهار درس اول موفق باشین ----- امروزم سومین روز بود که باید درس اول تموم بشه.بدو سریع بخون 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ فعلا روزی 4 کلمه ، وقتی یه درس تموم شد یه روز رفع اشکال یا پرس و پاسخاگه خودمم درست متوجه شده باشم مرسی:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ کلاس تعطیل. برید خونه هاتون دهه 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ این نقل قول از فرنوش خادمی عزیز :: سلام به همه از امروز دیگه شروع به حفظ کردن لغات میکنیم. روال کارمون هم اینجوریه که روزی 4 تالغت رو حفظ میکنیم. بعد از 3 روز یه درس تموم میشه.و روز چهارم هم تمرینا رو حل میکنیم . و بعد میریم سراغ درس بعدی برنامه امروز حفظ لغات یک تا چهار درس اول موفق باشین ----- امروزم سومین روز بود که باید درس اول تموم بشه.بدو سریع بخون ممنون پس قضیه جدیه:banel_smiley_52: من رفتم بخونم:th_running1: 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ کلاس تعطیل.برید خونه هاتون دهه چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ چرا؟ برید توی خونتون بشینید درس بخونید همه اش که اینجایید!!! 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ برید توی خونتون بشینید درس بخونید همه اش که اینجایید!!! بد اخلاق 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ بد اخلاق باز هم دست گذاشته شد روی نقطه حساس من 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ باز هم دست گذاشته شد روی نقطه حساس من خوش اخلاق اینم نقطه قوت شما:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها میشه یه بارم به من بگین برنامه چه جوری شد؟ اخه من یه مدت کوچولو نبودم خبر ندارم باید چه روزایی چقدر بخونیم؟ خودمو بهتون میرسونم فعلا روزی 4 کلمه ، وقتی یه درس تموم شد یه روز رفع اشکال یا پرس و پاسخاگه خودمم درست متوجه شده باشم سلام روزی 4 تا لغت.بعد 3 روز یه درس تموم میشه. روز چهارم حل تمارین کتاب و پرسش و پاسخ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ امروز قراره کوئیز داشته باشیماااااااااااااااا خوب بخونید. 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ امروز قراره کوئیز داشته باشیماااااااااااااااا خوب بخونید. اغا شب کویز بزارید منم باشم 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ اغا شب کویز بزارید منم باشم چشــــــــــــــــــــــم. 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ تو رو خدا نه ،من وقت نکردم بخونم امتحانام شروع شده هر روز دارم امتحان میدم انقدر الانم خسته ام همین الان از دانشگاه اومدم اما شب میخونم تو رو خدا کوییز نه 4 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ من تازه امروز خودم و رسوندم تا عقب نمونم... 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ اوا من عقب افتادم الان میرم درس یکو میخونم:th_running1: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ فردا کوئیز میذاریم فقط باید 4 تا لغت ازدرس دوم هم حفظ کنیم. 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ من الان رسیدم توضیح بدین که قضیه چی به چیه؟ وقت نکردم 26 صفحه رو بخونم، فرنووش جان یه خلاصه از همه اتفاقات اینجا بزار 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ بدجنسا! خیلی بدین من از هفته بعد استارت میزنم و خودم رو به شماها میرسونم سعیم رو میکنم این رو هم داشته باشین بد نیست! البته تنها و تنها ترجمه فارسی رو نوشته که من خودم قصد دارم یه g5 دیگه با لغات انگلیسی مشابه کتاب رو بنویسم! البته درس به درس! مثل همین g5 موجود که لینکش رو قرار میدم برای اجرای نرم افزار، دوستان، لطفن، حتمن، نرم افزار جاوا رو نصب کنن 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ من الان رسیدمتوضیح بدین که قضیه چی به چیه؟ وقت نکردم 26 صفحه رو بخونم، فرنووش جان یه خلاصه از همه اتفاقات اینجا بزار برای n مین بار روزی 4 تالغت رو حفظ میکنیم.بعد سه روز یه درس تموم میشه. روز چهارم هم تمرینا رو حل میکنیم و پرسش و پاسخ میذاریم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده