Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ عجب کاشفی بودم خودم خبر نداشتمااا:hapydancsmil: ارشمیدس، انیشتین، ابوریحان درونی، ذکریا ناراضی، ماری کوری همش منم لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ بههههههههههبیا شیرینی بده شیرینی نداره یه حدس ساده بود لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ نـــــــــــــــــفــــــــــــــسه من ململ؟ ببین میخوای مثلا بگی شمام آره باشه مجلی نی شمام مثلا آره اصن ولی به هیچ عنوان حق نداری از رنگِ من استفاده کنی تو انجمنِ خودم توجیح شدی؟ سر از بدنت جدا میکنه ببینه رنگ فونتش نوشتی سر از بدن جدا کردن باسه ی مینشِ سپیدیدی با چه چیزی شوخی کرد؟ کی؟ (کی چِرا حرکت نداره؟ ) راس میگه سپیم ؛ بذار مامانم بیاد بهش میگیم ما بیا بهم بگو جیگر گوشه لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ چیش جالِبه؟ حامت خداییش میزنم با خاک یکسانت میکنماااااااااااااااااااااااااااااااادزدِ خرِ وحشینفسمم نی همینجوری هی میتونم دعوات کنم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ ببین میخوای مثلا بگی شمام آره باشه مجلی نی شمام مثلا آره اصن ولی به هیچ عنوان حق نداری از رنگِ من استفاده کنی تو انجمنِ خودم توجیح شدی؟سر از بدن جدا کردن باسه ی مینشِ سپیدیدی با چه چیزی شوخی کرد؟ بیا بهم بگو جیگر گوشه ا الان که مهربون بودی رنگ منو تو نداریم که ما چیزای بزرگتری رو باهم با اشتراک گذاشتیم رنگ که سهله لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ ا الان که مهربون بودی رنگ منو تو نداریم که ما چیزای بزرگتری رو باهم با اشتراک گذاشتیم رنگ که سهله الان خام بودم متوجه نبودم خیلیم داریم رنگ من و تو داریم میفهمییییییییییییییی رنگِ منو تو داریمممممممممممم رنگ منو شمام داریم رنگِ منو مام داریم رنگ منو کلِ صرف فعل داریمم داریم اصنرنگ خیلیم دشوارِ:vahidrk: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ بیا بهم بگو جیگر گوشه چش مامیِ خودم ؛ میگم ایندفه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ حامت خداییش میزنم با خاک یکسانت میکنماااااااااااااااااااااااااااااااادزدِ خرِ وحشینفسمم نی همینجوری هی میتونم دعوات کنم الان خام بودم متوجه نبودم خیلیم داریم رنگ من و تو داریم میفهمییییییییییییییی رنگِ منو تو داریمممممممممممم رنگ منو شمام داریم رنگِ منو مام داریم رنگ منو کلِ صرف فعل داریمم داریم اصنرنگ خیلیم دشوارِ:vahidrk: خو وقتی راجع به نفسم حرف میزنم دوس دارم اون رنگی باشم الگوم تویی لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ چش مامیِ خودم ؛ میگم ایندفه آفرین چه جیگری دارم من قربونش برم:w36: خو وقتی راجع به نفسم حرف میزنم دوس دارم اون رنگی باشم الگوم تویی الان خواسی دهنِ منو ببندی مثلاا با این حرفت؟ولی این تو بمیری از اون تو بمیریااا نی:|من باسه رنگم هیچ رقمه کوتاه نمیام خو با یه رنگِ دیگه هم بگی همون تاثیر و داره خدا شاهده لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ؛ مسافرت بودی؟ چرا تاپیکِ هر کسی رو میزنم نیس بعدش که اعلام هویت میکنم میاد؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ آفرین چه جیگری دارم من قربونش برم:w36: خدانکنه مامیــــم :w36: لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ؛ مسافرت بودی؟چرا تاپیکِ هر کسی رو میزنم نیس بعدش که اعلام هویت میکنم میاد؟ بله مسافرت بودم...جاتون خالی چرا انقد زود حدس زدن منو....واقعا تابلو بودم؟ حیف خودم نبودم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ آفرین چه جیگری دارم من قربونش برم:w36: الان خواسی دهنِ منو ببندی مثلاا با این حرفت؟ولی این تو بمیری از اون تو بمیریااا نی:|من باسه رنگم هیچ رقمه کوتاه نمیام خو با یه رنگِ دیگه هم بگی همون تاثیر و داره خدا شاهده :icon_razz: این رَنگی مینویسم به تو چِه؟ لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ :icon_razz: این رَنگی مینویسم به تو چِه؟ این رنگی بنویس به من چه واقعا لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ بله مسافرت بودم...جاتون خالی چرا انقد زود حدس زدن منو....واقعا تابلو بودم؟ حیف خودم نبودم دوستان به جایِ ما نمیدونم ؛ من که ندیدمتون الان ؛ بچه هایی که دیدن شناختن مثل اینکه لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان به جایِ ما نمیدونم ؛ من که ندیدمتون الان ؛ بچه هایی که دیدن شناختن مثل اینکه آخه کسی منو ندیده..... یه دونه فقط عکس بچگیمو دیدن که بزرگتر از این عکسم بود! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده