رفتن به مطلب

مســـابقه تشخیص هویت شماره شصت و شش

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 128
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نـــــــــــــــــفــــــــــــــسه من ململ؟

:banel_smiley_4:ببین میخوای مثلا بگی شمام آره باشه مجلی نی شمام مثلا آره اصن ولی به هیچ عنوان حق نداری از رنگِ من استفاده کنی تو انجمنِ خودم توجیح شدی؟:w000:

سر از بدنت جدا میکنه ببینه رنگ فونتش نوشتی

:w02:

سر از بدن جدا کردن باسه ی مینشِ سپی:hanghead:دیدی با چه چیزی شوخی کرد؟:sigh:

کی؟ (کی چِرا حرکت نداره؟ :ws3:)

راس میگه سپیم ؛ بذار مامانم بیاد بهش میگیم ما :w02:

بیا بهم بگو جیگر گوشه:hanghead:

لینک به دیدگاه
چیش جالِبه؟ :banel_smiley_4:

حامت خداییش میزنم با خاک یکسانت میکنماااااااااااااااااااااااااااااااا:w000:دزدِ خرِ وحشی:w000:نفسمم نی همینجوری هی میتونم دعوات کنم:whistle:

لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:ببین میخوای مثلا بگی شمام آره باشه مجلی نی شمام مثلا آره اصن ولی به هیچ عنوان حق نداری از رنگِ من استفاده کنی تو انجمنِ خودم توجیح شدی؟:w000:

سر از بدن جدا کردن باسه ی مینشِ سپی:hanghead:دیدی با چه چیزی شوخی کرد؟:sigh:

بیا بهم بگو جیگر گوشه:hanghead:

ا الان که مهربون بودی hanghead.gif رنگ منو تو نداریم که ما چیزای بزرگتری رو باهم با اشتراک گذاشتیم رنگ که سهله :whistle:

لینک به دیدگاه
ا الان که مهربون بودی hanghead.gif رنگ منو تو نداریم که ما چیزای بزرگتری رو باهم با اشتراک گذاشتیم رنگ که سهله :whistle:

الان خام بودم متوجه نبودم:hanghead: خیلیم داریم رنگ من و تو داریم میفهمییییییییییییییی رنگِ منو تو داریمممممممممممم رنگ منو شمام داریم رنگِ منو مام داریم رنگ منو کلِ صرف فعل داریمم داریم اصن:whistles:رنگ خیلیم دشوارِ:vahidrk:

لینک به دیدگاه
حامت خداییش میزنم با خاک یکسانت میکنماااااااااااااااااااااااااااااااا:w000:دزدِ خرِ وحشی:w000:نفسمم نی همینجوری هی میتونم دعوات کنم:whistle:

الان خام بودم متوجه نبودم:hanghead: خیلیم داریم رنگ من و تو داریم میفهمییییییییییییییی رنگِ منو تو داریمممممممممممم رنگ منو شمام داریم رنگِ منو مام داریم رنگ منو کلِ صرف فعل داریمم داریم اصن:whistles:رنگ خیلیم دشوارِ:vahidrk:

خو وقتی راجع به نفسم حرف میزنم دوس دارم اون رنگی باشم :sigh: الگوم تویی sigh.gif

لینک به دیدگاه
چش مامیِ خودم ؛ میگم ایندفه :hanghead:

آفرین چه جیگری دارم من قربونش برم:w36:

خو وقتی راجع به نفسم حرف میزنم دوس دارم اون رنگی باشم :sigh: الگوم تویی sigh.gif

:ws28:الان خواسی دهنِ منو ببندی مثلاا با این حرفت؟:ws28:ولی این تو بمیری از اون تو بمیریااا نی:|من باسه رنگم هیچ رقمه کوتاه نمیام خو:sad0: با یه رنگِ دیگه هم بگی همون تاثیر و داره خدا شاهده:hanghead:

لینک به دیدگاه
سلام ؛ مسافرت بودی؟:ws3:

چرا تاپیکِ هر کسی رو میزنم نیس بعدش که اعلام هویت میکنم میاد؟:ws38:

بله مسافرت بودم...جاتون خالی:ws3:

چرا انقد زود حدس زدن منو....واقعا تابلو بودم؟:ws38:

حیف خودم نبودم

لینک به دیدگاه
آفرین چه جیگری دارم من قربونش برم:w36:

:ws28:الان خواسی دهنِ منو ببندی مثلاا با این حرفت؟:ws28:ولی این تو بمیری از اون تو بمیریااا نی:|من باسه رنگم هیچ رقمه کوتاه نمیام خو:sad0: با یه رنگِ دیگه هم بگی همون تاثیر و داره خدا شاهده:hanghead:

:icon_razz: این رَنگی مینویسم به تو چِه؟

لینک به دیدگاه
بله مسافرت بودم...جاتون خالی:ws3:

چرا انقد زود حدس زدن منو....واقعا تابلو بودم؟:ws38:

حیف خودم نبودم

دوستان به جایِ ما :ws3:

نمیدونم ؛ من که ندیدمتون الان ؛ بچه هایی که دیدن شناختن مثل اینکه :ws3:

لینک به دیدگاه
دوستان به جایِ ما :ws3:

نمیدونم ؛ من که ندیدمتون الان ؛ بچه هایی که دیدن شناختن مثل اینکه :ws3:

آخه کسی منو ندیده.....:ws52:

یه دونه فقط عکس بچگیمو دیدن که بزرگتر از این عکسم بود!

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...