El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ نـــــــــــــــــفــــــــــــــسه من ململ؟ لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ ببینم چشم منو ور دیدین هویتمو تشخیص دادین!!؟؟ اخه چرا فرصت گمراه سازی رو به من ندادین!!! منم میگم اقا امیره NYC لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ خو من 3 تا میحدسم El Roman NYC alimec خودشون بیان اعتراف دیگه لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ نـــــــــــــــــفــــــــــــــسه من ململ؟ نفسِت ازت اجازه گرفته عکسشو داده اینجا اصن؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ نفسِت ازت اجازه گرفته عکسشو داده اینجا اصن؟ نَفسم خودش صاحب اختیارهِ مساله اینه تو چِرا بدونِ اجازه من عکسِ نفسمو گذاشتی؟ :vahidrk: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ نَفسم خودش صاحب اختیارهِ مساله اینه تو چِرا بدونِ اجازه من عکسِ نفسمو گذاشتی؟ :vahidrk: سر از بدنت جدا میکنه ببینه رنگ فونتش نوشتی لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ چرا حدسای من همیشه پرت به نظر میرسن؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ نَفسم خودش صاحب اختیارهِ مساله اینه تو چِرا بدونِ اجازه من عکسِ نفسمو گذاشتی؟ :vahidrk: نفسِت اگه صاب اختیارِ پس اجازه ی تو دیگه چیه این وسط؟ :vahidrk: خودِش داده عکسشو لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ سر از بدنت جدا میکنه ببینه رنگ فونتش نوشتی راس میگه سپیم ؛ بذار مامانم بیاد بهش میگیم ما چرا حدسای من همیشه پرت به نظر میرسن؟ اوا نه عزیزم ؛ عاطفه خودتی؟ من پانیم شناختی عزیزم؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ سر از بدنت جدا میکنه ببینه رنگ فونتش نوشتی کی؟ (کی چِرا حرکت نداره؟ ) لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ اوا نه عزیزم ؛ عاطفه خودتی؟ من پانیم شناختی عزیزم؟ آلزایمر که ندارم عزیزم :texc5lhcbtrocnmvtp8 کر هم نیستم، چرا هوار میکشی؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ نفسِت اگه صاب اختیارِ پس اجازه ی تو دیگه چیه این وسط؟ :vahidrk:خودِش داده عکسشو خودِش داده که داده خوب کاری کَرده تو ادب نداری ازم اجازه بگیری؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ آلزایمر که ندارم عزیزم :texc5lhcbtrocnmvtp8 کر هم نیستم، چرا هوار میکشی؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 هوار نکشیدم یهویی آخه شناختمت گفتم بگم تو هم اگه نشناختی یادت بیاد :boos: نیس خودم آلزایمر دارم واسه این لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ خودِش داده که داده خوب کاری کَرده تو ادب نداری ازم اجازه بگیری؟:vahidrk: اصن برو بگو نفسِت بیاد من با تو حرفی ندارم لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ هوار نکشیدم یهویی آخه شناختمت گفتم بگم تو هم اگه نشناختی یادت بیاد :boos: نیس خودم آلزایمر دارم واسه این احساس کردم هوار کشیدی :texc5lhcbtrocnmvtp8 مگه میشه نشناسمت عزیزم من یکیو که یه بار بوسیدم دیگه هرگز فراموشش نمیکنم :girl_angel: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ احساس کردم هوار کشیدی :texc5lhcbtrocnmvtp8مگه میشه نشناسمت عزیزم من یکیو که یه بار بوسیدم دیگه هرگز فراموشش نمیکنم :girl_angel: قربونت برم :w36: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ احساس کردم هوار کشیدی :texc5lhcbtrocnmvtp8مگه میشه نشناسمت عزیزم من یکیو که یه بار بوسیدم دیگه هرگز فراموشش نمیکنم :girl_angel: قربونت برم :w36: فداتون بشم که دارین حدس میزنن ممد ادمین نیس ؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ نـــــــــــــــــفــــــــــــــسه من ململ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده