Strelitzia 17128 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 عجب کاشفی بودم خودم خبر نداشتمااا:hapydancsmil: ارشمیدس، انیشتین، ابوریحان درونی، ذکریا ناراضی، ماری کوری همش منم
Arpak 8511 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 نـــــــــــــــــفــــــــــــــسه من ململ؟ ببین میخوای مثلا بگی شمام آره باشه مجلی نی شمام مثلا آره اصن ولی به هیچ عنوان حق نداری از رنگِ من استفاده کنی تو انجمنِ خودم توجیح شدی؟ سر از بدنت جدا میکنه ببینه رنگ فونتش نوشتی سر از بدن جدا کردن باسه ی مینشِ سپیدیدی با چه چیزی شوخی کرد؟ کی؟ (کی چِرا حرکت نداره؟ ) راس میگه سپیم ؛ بذار مامانم بیاد بهش میگیم ما بیا بهم بگو جیگر گوشه
Arpak 8511 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 چیش جالِبه؟ حامت خداییش میزنم با خاک یکسانت میکنماااااااااااااااااااااااااااااااادزدِ خرِ وحشینفسمم نی همینجوری هی میتونم دعوات کنم
El Roman 31720 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 ببین میخوای مثلا بگی شمام آره باشه مجلی نی شمام مثلا آره اصن ولی به هیچ عنوان حق نداری از رنگِ من استفاده کنی تو انجمنِ خودم توجیح شدی؟سر از بدن جدا کردن باسه ی مینشِ سپیدیدی با چه چیزی شوخی کرد؟ بیا بهم بگو جیگر گوشه ا الان که مهربون بودی رنگ منو تو نداریم که ما چیزای بزرگتری رو باهم با اشتراک گذاشتیم رنگ که سهله
Arpak 8511 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 ا الان که مهربون بودی رنگ منو تو نداریم که ما چیزای بزرگتری رو باهم با اشتراک گذاشتیم رنگ که سهله الان خام بودم متوجه نبودم خیلیم داریم رنگ من و تو داریم میفهمییییییییییییییی رنگِ منو تو داریمممممممممممم رنگ منو شمام داریم رنگِ منو مام داریم رنگ منو کلِ صرف فعل داریمم داریم اصنرنگ خیلیم دشوارِ:vahidrk:
El Roman 31720 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 حامت خداییش میزنم با خاک یکسانت میکنماااااااااااااااااااااااااااااااادزدِ خرِ وحشینفسمم نی همینجوری هی میتونم دعوات کنم الان خام بودم متوجه نبودم خیلیم داریم رنگ من و تو داریم میفهمییییییییییییییی رنگِ منو تو داریمممممممممممم رنگ منو شمام داریم رنگِ منو مام داریم رنگ منو کلِ صرف فعل داریمم داریم اصنرنگ خیلیم دشوارِ:vahidrk: خو وقتی راجع به نفسم حرف میزنم دوس دارم اون رنگی باشم الگوم تویی
Arpak 8511 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 چش مامیِ خودم ؛ میگم ایندفه آفرین چه جیگری دارم من قربونش برم:w36: خو وقتی راجع به نفسم حرف میزنم دوس دارم اون رنگی باشم الگوم تویی الان خواسی دهنِ منو ببندی مثلاا با این حرفت؟ولی این تو بمیری از اون تو بمیریااا نی:|من باسه رنگم هیچ رقمه کوتاه نمیام خو با یه رنگِ دیگه هم بگی همون تاثیر و داره خدا شاهده
panisa 12132 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2013 سلام ؛ مسافرت بودی؟ چرا تاپیکِ هر کسی رو میزنم نیس بعدش که اعلام هویت میکنم میاد؟
panisa 12132 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2013 آفرین چه جیگری دارم من قربونش برم:w36: خدانکنه مامیــــم :w36:
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 سلام ؛ مسافرت بودی؟چرا تاپیکِ هر کسی رو میزنم نیس بعدش که اعلام هویت میکنم میاد؟ بله مسافرت بودم...جاتون خالی چرا انقد زود حدس زدن منو....واقعا تابلو بودم؟ حیف خودم نبودم
El Roman 31720 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 آفرین چه جیگری دارم من قربونش برم:w36: الان خواسی دهنِ منو ببندی مثلاا با این حرفت؟ولی این تو بمیری از اون تو بمیریااا نی:|من باسه رنگم هیچ رقمه کوتاه نمیام خو با یه رنگِ دیگه هم بگی همون تاثیر و داره خدا شاهده :icon_razz: این رَنگی مینویسم به تو چِه؟
Arpak 8511 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 :icon_razz: این رَنگی مینویسم به تو چِه؟ این رنگی بنویس به من چه واقعا
panisa 12132 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2013 بله مسافرت بودم...جاتون خالی چرا انقد زود حدس زدن منو....واقعا تابلو بودم؟ حیف خودم نبودم دوستان به جایِ ما نمیدونم ؛ من که ندیدمتون الان ؛ بچه هایی که دیدن شناختن مثل اینکه
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 دوستان به جایِ ما نمیدونم ؛ من که ندیدمتون الان ؛ بچه هایی که دیدن شناختن مثل اینکه آخه کسی منو ندیده..... یه دونه فقط عکس بچگیمو دیدن که بزرگتر از این عکسم بود!
ارسال های توصیه شده