!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تصمیم بگیر که عاشق زیباترین ، جالب ترین و با ارزش ترین فرد که می شناسی شوی ... یعنی خودت 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: بعضی ها امور را آنگونه که هست می بینند و می پرسند: چرا؟؟ ومن رویایی در سر می پرورانم و می پرسم : چرا که نه؟؟ "جرج برنارد شاو" :icon_gol::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ بهشت همین جاست ، لازم نیست راه خود را دور کنی بهشت یعنی کمک کردن به دیگران پس قدمی در جهت شادی دیگران برداریم حتی با یک لبخند یک سلام گرم یک تماس یک پیام یک دلداری یک دعا 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: همین حالا بر این موضوع تکیه میکنم که از راههایی پر از مهر و محبت و لذت بخش پشتیبان خودم باشم :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: هر لحظه فرصتی عالیست تا بیش از آنچه هستم بشوم :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: همیشه تحت هر شرایطی به قدرتی که مراخلق کرده و از من حمایت می کند توکل می کنم :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: عاشق زندگی هستم و چشم به راه لحظه لحظه آن :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
roya velaei 115 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ تخیل مهم تر از دانش است.علم محدود است اما تخیل دنیا را در یر میگیرد. :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: مایوس نباش شاید آخرین کلیدی که در جیب داری قفل را بگشاید :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: زندگی کوشش است آن لحظه که دست از کوشش برداشتیم مرگ آغاز می شود :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: به روند زندگی بابت اهدای بهترین ها اعتماد میکنم :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: دریچه قلبم را میگشایم و آواز لذت سر می دهم :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: رئیس دنیای خودم هستم هر کاری را شرافتمندانه و صادقانه انجام میدهم :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: چهره ای خندان و شاد و گفتاری پر از مهر و محبت بهترین هدایایی هستند که می توانم آشنایانم را در آن سهیم کنم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: این یه داستان خیلی قشنگه که برای دوستان گلم میذارم از آقای رفسنجانی عزیز که لطف کردن اینو در اختیار من قرار دادن سپاسگزارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Run Away 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ فکر نکردن بهتره تا مثبت یا منفی فکر کردن. به جان خودم، دیدم که میگم. لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ فکر نکردن بهتره تا مثبت یا منفی فکر کردن.به جان خودم، دیدم که میگم. این نظر شماس نظر شماهم محترم ولی مثبت فکر کردن از هرچیز دیگه ای بهتره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده