gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ پس چرا من شاسی هارو نمیبینم نیاز به مقاومت پول آپ داره وگرنه قاطی میکنه میپره سلکت نمیخواد فقط 2تا شاسی میذاریم 3 لینک به دیدگاه
gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ شستی ها رو پول آپ کردم درسته؟؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چه برنا مه ایی؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ فقط یه مقاومت بین مثبت و منفیه باید مقاومتو قبل اتصال به میکرو بذاری بعد به ولتاژ مثبت وصل کنی مثل اتصال ds1307 یه نگاه بنداز 3 لینک به دیدگاه
gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ الان که اتصال کوتاه شده فقط یه مقاومت بین مثبت و منفیه باید مقاومتو قبل اتصال به میکرو بذاری بعد به ولتاژ مثبت وصل کنی مثل اتصال ds1307 یه نگاه بنداز گرفتم اول مثبت بعد مقاومت بعد کلید بعد میکرو تایید میشه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ گرفتماول مثبت بعد مقاومت بعد کلید بعد میکرو تایید میشه؟؟؟ من همون اتصالی که واسه ds1307 مقاومت گذاشتی رو تایید میکنم همونو واسه اینم پیاده کن گرفتی؟یا عکسشو بذارم؟ 3 لینک به دیدگاه
gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ من همون اتصالی که واسه ds1307 مقاومت گذاشتی رو تایید میکنم همونو واسه اینم پیاده کن گرفتی؟یا عکسشو بذارم؟ همینه دیگه 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ همینه دیگه الان نقشه اشو میذارم 3 لینک به دیدگاه
gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون کامل متوجه شدم دوست عزیز از لحاظ سخت افزاری قطعه دیگه ایی نیاز ندارم؟؟؟ بریم سر برنامه نویسی؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ ممنونکامل متوجه شدم دوست عزیز از لحاظ سخت افزاری قطعه دیگه ایی نیاز ندارم؟؟؟ بریم سر برنامه نویسی؟ نه فقط یه آی سی رگولاتور واسه تثبیت میخوای و یه سری مقاومت ......که مشکلی نداره بریم عزیز 2 لینک به دیدگاه
gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ با کامپایلر بسکام یه چیزایی میدونم ولی کامل نیست شما با چی کارکردید؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ با کامپایلر بسکام یه چیزایی میدونم ولی کامل نیستشما با چی کارکردید؟ آره من همون بیس کار کردم 3 لینک به دیدگاه
gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ آره من همون بیس کار کردم سلام کوروش جان من برنامه نویسیم قوی نیست،اگه موافق باشید خط به خط یا مرحله به مرحله بریم جلو از معرفی1307 به میکرروشروع کنیم؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ سلامکوروش جان من برنامه نویسیم قوی نیست،اگه موافق باشید خط به خط یا مرحله به مرحله بریم جلو از معرفی1307 به میکرروشروع کنیم؟؟ سلام عزیز باشه برنامه اش زیاد سخت نیست البته من خودم اولش واسه شاسی ها کلی به مشکل خوردم 2هفته طول کشید تا ایرادهاشو برطرف کنم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ خب همونطور که میدونید اول برنامه از معرفی میکرو شو میکنیم همون پیکربندی 2 لینک به دیدگاه
gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ خب همونطور که میدونید اول برنامه از معرفی میکرو شو میکنیم همون پیکربندی سلام حال شما خوبه؟ انجام دادم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ سلامحال شما خوبه؟ انجام دادم 3 لینک به دیدگاه
gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ دوست عزیز 1307 رو هم معرفیش کردم 3 لینک به دیدگاه
gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ دیگه از اینجا به بعد زحمت شمارو می طلبه...پوزش 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ از اینجا به بعدش مهمه داخل یه حلقه Do LOOP باید برنامه main رو بنویسیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده