gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ خب واسه ساعت ثانیه دقیقه و ساعت داریم و هرکدوم یه یکان میخواد یه دهگان روهم میشه 6تا بریم سر اتصال پورت ها و1307؟ و7448 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ بریم سر اتصال پورت ها و1307؟و7448 شما با 3پورت ساعت دقیقه و ثانیه رو باید ساپورت کنی آی سی 7448 4خط ورودی داره هر پورت ATmega 32 یا 16 هم 8تا ورودی خروجی داره که شما از چهارتاش برای یکان و 4تا دیگه برای دهگان استفاده میکنی البته میشه با یه برنامه دقیق تر تعداد پورت های استفاده شده رو کم کرد من یه حرکت زیبا کردم واسه همین از همشون استفاده کردم 2 لینک به دیدگاه
gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ شما با 3پورت ساعت دقیقه و ثانیه رو باید ساپورت کنی آی سی 7448 4خط ورودی داره هر پورت ATmega 32 یا 16 هم 8تا ورودی خروجی داره که شما از چهارتاش برای یکان و 4تا دیگه برای دهگان استفاده میکنی البته میشه با یه برنامه دقیق تر تعداد پورت های استفاده شده رو کم کرد من یه حرکت زیبا کردم واسه همین از همشون استفاده کردم پس از هر پورت 8تایی 4تاشو میدم به ثانیه و4تای بعدی دقیقه و...حالا این 4تا باید وصل بشن به 7448؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ پس از هر پورت 8تایی 4تاشو میدم به ثانیه و4تای بعدی دقیقه و...حالا این 4تا باید وصل بشن به 7448؟ بله دقیقا 1پورت رو به دقیقه یه پورت ثانیه یه پورت ساعت و از خروجی های 7448 به سگمنت ها 3 لینک به دیدگاه
gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ بله دقیقا 1پورت رو به دقیقه یه پورت ثانیه یه پورت ساعت و از خروجی های 7448 به سگمنت ها پس 6تا7448 نیاز دارم اتصال 1307 چطوریه؟ کریستال به پایه های 12و13 وصل میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ پس 6تا7448 نیاز دارماتصال 1307 چطوریه؟ کریستال به پایه های 12و13 وصل میشه؟ اتصال اینم ساده اس 2پایه برای تغذیه خودش داره 2تا برای کریستال 2تا پایه هم که به میکرو وصل میشه پایه های کلاک SDA و دیتا SCLکه جهت برقراری ارتباط با میکروس و یه پایه هم واسه باطری بک آپ در ضمن باید 2تا پایه کلاک و دیتا مقاومت پول آپ داشته باشن.پایه هفت نیازی نیست واسه ما 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ پس 6تا7448 نیاز دارماتصال 1307 چطوریه؟ کریستال به پایه های 12و13 وصل میشه؟ کریستال اینجوری وصل میشه 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ کریستال اینجوری وصل میشه مهناز ما اینجا کریستالو مستقیم وصل نمیکنیم میدیم به آی سی ds1307 بعد خط های کلاک و دیتای آی سی رو میدیدم به میکرو 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ مهناز ما اینجا کریستالو مستقیم وصل نمیکنیم میدیم به آی سی ds1307 بعد خط های کلاک و دیتای آی سی رو میدیدم به میکرو چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا از تایمر خود میکرو استفاده نمیکنین؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا از تایمر خود میکرو استفاده نمیکنین؟؟؟؟؟ چون با قطع تغذیه زمان ریست میشه 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ چون با قطع تغذیه زمان ریست میشه یعنی این آی سی ds1307 با قطع تغذیه ریست نمیشه؟؟؟!!!! تا چه مدت؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی این آی سی ds1307 با قطع تغذیه ریست نمیشه؟؟؟!!!! تا چه مدت؟؟؟ نه مهناز جان این آی سی با باطری بک آپ مثل کامپیوتر زمان رو تو حافظه 56 بایتی خودش نگه میداره یعنی در نبود میکرو خودش حساب میکنه من الان ساعتی که ساختم هنوز زمانش ریست نشده 1ساله گذشته بستگی به باطریشم داره ها 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ نه مهناز جان این آی سی با باطری بک آپ مثل کامپیوتر زمان رو تو حافظه 56 بایتی خودش نگه میداره یعنی در نبود میکرو خودش حساب میکنه من الان ساعتی که ساختم هنوز زمانش ریست نشده 1ساله گذشته بستگی به باطریشم داره ها یعنی باطریش بعد یه سال تموم نشده؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی باطریش بعد یه سال تموم نشده؟؟؟ تازه تو مادربرد قدیمیم بود پیچوندمش هنوز تموم نشده 3 لینک به دیدگاه
gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ اتصال اینم ساده اس 2پایه برای تغذیه خودش داره 2تا برای کریستال 2تا پایه هم که به میکرو وصل میشه پایه های کلاک SDA و دیتا SCLکه جهت برقراری ارتباط با میکروس و یه پایه هم واسه باطری بک آپ در ضمن باید 2تا پایه کلاک و دیتا مقاومت پول آپ داشته باشن.پایه هفت نیازی نیست واسه ما سلام حال شما خوببه؟ کوروش جان من اتصالاتو پیاده کردم ببینید درسته؟؟خصوصا قسمت پول آپ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ بله ولی 6تا باید باشه در ضمن این مدار شاسی تغییر مقادیر ساعت و دقیقه رو نداره! 3 لینک به دیدگاه
gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مرسی شما خوبی بله ولی 6تا باید باشه در ضمن این مدار شاسی تغییر مقادیر ساعت و دقیقه رو نداره! درسته،5تاشو بیشتر نکشیدم من شاسی تغییر ساعت ودقیق رو گذاشتم،این فرمی درسته؟؟؟؟یا نیاز به مقاومت داره؟؟ کوروش جون بهتر نیست ابتدا دکمه سلکت بزاریم که بااون دقیقه یا ساعت رو انتخاب کبنبم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ درسته،5تاشو بیشتر نکشیدممن شاسی تغییر ساعت ودقیق رو گذاشتم،این فرمی درسته؟؟؟؟یا نیاز به مقاومت داره؟؟ کوروش جون بهتر نیست ابتدا دکمه سلکت بزاریم که بااون دقیقه یا ساعت رو انتخاب کبنبم پس چرا من شاسی هارو نمیبینم نیاز به مقاومت پول آپ داره وگرنه قاطی میکنه میپره سلکت نمیخواد فقط 2تا شاسی میذاریم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده