Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ سلامحال واحوال شما دست شما درد نکنه زدید وسط خال تمام این اشکال ودردسرش مربوط به این عباارت بود 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ اینم ساعتی که خودم ساختم : 9 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ اینم ساعتی که خودم ساختم : خيلي باحاله با چيا درستش كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ خيلي باحالهبا چيا درستش كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3سال پیش بود..... 1ماه وقت برد چون صفرتا 100 اش رو خودم ساختم توضیحات زیاد داره 5 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ 3سال پیش بود..... 1ماه وقت برد چون صفرتا 100 اش رو خودم ساختم توضیحات زیاد داره موفق باشي دادشي آفرين باهوش 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ 3سال پیش بود..... 1ماه وقت برد چون صفرتا 100 اش رو خودم ساختم توضیحات زیاد داره یادش بخیر ... منم یکی ساختم ترم شیش خیلی حال میداد ولی اول یه تایمر بستم ... از صفر تا هزارو تو یه دیقه بشماره بعدش همونو از هزار برگرده تا صفر تو یه دیقه ... بعدش ساعت بستم ... 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ موفق باشي دادشي آفرين باهوش مرسی آبجی 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ یادش بخیر ... منم یکی ساختم ترم شیش خیلی حال میداد ولی اول یه تایمر بستم ... از صفر تا هزارو تو یه دیقه بشماره بعدش همونو از هزار برگرده تا صفر تو یه دیقه ... بعدش ساعت بستم ... درود داش عباس این RTC خارجی داره الان 3ساله میگذره از ساختش یه باتری بک آپ داره هر وقت میزنم برق هنو ساعت رو دقیق نمایش میده 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده