gmaissam 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان میخوام باکمک شما عزیزان ساعت دیجیتال بسازم که قابلیت نمایش تاریخ را نیز داشته باشه وهم چنین کرونومتر ودکمه های ست تایم وتازیخ را نیز داشته باشه تو تالار های مختلف پروژ های زیادی دیدم منتها دوست دارم گام به گام پیش بریم و اگه به مشکلی برخوردیم حل کنیم اگه دوستان مایلند لیست قطعات رو بگید تا فراهم کنم وایشالا شروع کنیم باید عرض کنم من رشته ام کشاورزیه تو برنامه نویس قوی نیستم ولی به قطعات آشنایی خوب دارم... 6 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی کار خوبه دست شوما مرسی ما آماده ایم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ اینجا یه کوروش خان http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=263626 داریم که فک کنم روی همین موضوع کار کرده میتونی از ازش کمک بگیری برای شروع کار. ما هم باهات میایم جلو 3 لینک به دیدگاه
gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان عزیز ممنون راستش من تا حدودی بسکام کار کردم...وتجربه کافی برای شروع کار رو ندارم اگه چندتا بچه های کاربلد اضافه بشن خوبه خصوصا کوروش خان 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ درود بر همگی :icon_gol: gmaissam عزیز این همون کوروشه که گفتم 2 لینک به دیدگاه
gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ آقا لطف کنید لیست قطعات مورد نیاز بدید 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ آقا لطف کنید لیست قطعات مورد نیاز بدید با میکرو و برنامه نویسی آشنایی دارید؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ آقا منم بازی بدید مگه بازیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ خب دوست عزیز این چند تا از قطعات اصلیشه 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ مگه بازیه؟ کوروش جون اگه به کارای عملی الکترونیک به چشم بازی نیگا نکنی حتما دغ مرگ میشی 3 لینک به دیدگاه
gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ با میکرو و برنامه نویسی آشنایی دارید؟ سلام من با بسکام کار کردم،ولی درحد آشناییه یعنی تا حدودی بله منتها مالتی پلکس کردن سون سگمنت ها فوق العاده برام مشکله وهنووز نتونستم باپروتئوس شبیه سازیش کنم کوروش جان قطعات تهیه شده مرحله بعد بفرمایید 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ برای سون سگمنتا از آی سی 4511 استفاده کن 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ کوروش جون اگه به کارای عملی الکترونیک به چشم بازی نیگا نکنی حتما دغ مرگ میشی 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ سلاممن با بسکام کار کردم،ولی درحد آشناییه یعنی تا حدودی بله منتها مالتی پلکس کردن سون سگمنت ها فوق العاده برام مشکله وهنووز نتونستم باپروتئوس شبیه سازیش کنم کوروش جان قطعات تهیه شده مرحله بعد بفرمایید خب عزیز شما میتونی از آی سی های 7447 برای سون سگمنت های آند مشترک و از آی سی 7448 برای سون سگمنت های کاتد استفاده کنی کاری نداره 4 لینک به دیدگاه
gmaissam 110 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ خب عزیز شما میتونی از آی سی های 7447 برای سون سگمنت های آند مشترک و از آی سی 7448 برای سون سگمنت های کاتد استفاده کنی کاری نداره بله سون سگمنتها کاتد مشترک ان وآیسی 7448 هم دارم چندتا سون سگمنت باید داشته باشم من 6تا دارم بریم سر طراحی با پروتئوس 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ بلهسون سگمنتها کاتد مشترک ان وآیسی 7448 هم دارم چندتا سون سگمنت باید داشته باشم من 6تا دارم بریم سر طراحی با پروتئوس خب واسه ساعت ثانیه دقیقه و ساعت داریم و هرکدوم یه یکان میخواد یه دهگان روهم میشه 6تا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده