رفتن به مطلب

کمک برای ساخت ساعت دیجیتال باavrوسون سگمنت

gmaissam

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان

میخوام باکمک شما عزیزان ساعت دیجیتال بسازم که قابلیت نمایش تاریخ را نیز داشته باشه وهم چنین کرونومتر

ودکمه های ست تایم وتازیخ را نیز داشته باشه

تو تالار های مختلف پروژ های زیادی دیدم منتها دوست دارم گام به گام پیش بریم و اگه به مشکلی برخوردیم حل کنیم

اگه دوستان مایلند لیست قطعات رو بگید تا فراهم کنم وایشالا شروع کنیم

باید عرض کنم من رشته ام کشاورزیه تو برنامه نویس قوی نیستم ولی به قطعات آشنایی خوب دارم...

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 87
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینجا یه کوروش خان http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=263626 داریم که فک کنم روی همین موضوع کار کرده میتونی از ازش کمک بگیری برای شروع کار. ما هم باهات میایم جلو:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز ممنون

راستش من تا حدودی بسکام کار کردم...وتجربه کافی برای شروع کار رو ندارم اگه چندتا بچه های کاربلد اضافه بشن خوبه

خصوصا کوروش خان

• Like 2
لینک به دیدگاه
با میکرو و برنامه نویسی آشنایی دارید؟

سلام

من با بسکام کار کردم،ولی درحد آشناییه یعنی تا حدودی بله

منتها مالتی پلکس کردن سون سگمنت ها فوق العاده برام مشکله وهنووز نتونستم باپروتئوس شبیه سازیش کنم

کوروش جان

قطعات تهیه شده

مرحله بعد

بفرمایید

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

من با بسکام کار کردم،ولی درحد آشناییه یعنی تا حدودی بله

منتها مالتی پلکس کردن سون سگمنت ها فوق العاده برام مشکله وهنووز نتونستم باپروتئوس شبیه سازیش کنم

کوروش جان

قطعات تهیه شده

مرحله بعد

بفرمایید

خب عزیز شما میتونی از آی سی های 7447 برای سون سگمنت های آند مشترک و از آی سی 7448 برای سون سگمنت های کاتد استفاده کنی کاری نداره

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب عزیز شما میتونی از آی سی های 7447 برای سون سگمنت های آند مشترک و از آی سی 7448 برای سون سگمنت های کاتد استفاده کنی کاری نداره

بله

سون سگمنتها کاتد مشترک ان وآیسی 7448 هم دارم

چندتا سون سگمنت باید داشته باشم

من 6تا دارم

بریم سر طراحی با پروتئوس

• Like 3
لینک به دیدگاه
بله

سون سگمنتها کاتد مشترک ان وآیسی 7448 هم دارم

چندتا سون سگمنت باید داشته باشم

من 6تا دارم

بریم سر طراحی با پروتئوس

خب واسه ساعت ثانیه دقیقه و ساعت داریم و هرکدوم یه یکان میخواد یه دهگان روهم میشه 6تا :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...