رفتن به مطلب

این دسته از دختر ها و پسرها مجرد می مانند

Alireza Hashemi

دوست دارید در آینده برای خود همسری داشته باشید؟  

43 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. دوست دارید در آینده برای خود همسری داشته باشید؟

• 39
    • 3
    • 1
    • 0

ارسال های توصیه شده

کدوم جمله عکس بود؟؟

من نسبت به اطرافم بی اعتمادم نسبت به آدما ، بعد شما میگی روی خودم تمرکز کنم ؟؟؟

وقتی دروغ و بی وفایی و خیانت میبینی آیا جایی برای اعتماد هست ؟؟؟ چطور میتونی به کسانی که دارند تو رو له میکنند اعتماد کنی ؟؟ اعتماد در اینجا یعنی خودکشی

یعنی باز خودت رو بندازی زیر دست آدمای سنگدل

شایدم من زیادی بدبین شدم ، ولی حالم داره از آدم فروشی بهم میخوره

آخه حرف از مرام و این چیزا شد فکر کردم موضوع مالیه!

راجع به ایناییم که گفتین من حرفی ندارم چون خودمم تو پسرا فراوون دیدم و نمی تونم قضاوت کنم..

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیخوام توهین کرده باشم یا تفکیک کنم ولی دخترای پایتخت صنعتی ایران همینجور هستند که گفتید....وتا جایی که منیشناسمشون اخر نامردی و سنگلدی و بی رحمی هستند:icon_pf (34):

اتفاقا اصلا اهل شهر ما نبودند !!!

اکثر اینایی که میگم اهل جاهای دیگه بودند :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تعریفت از ازدواج موفق چیه وی وی ؟:ws37:
ازدواجی که هر دو طرف بعد از چند سال از زندگیشون راضی باشن و با خودشون فکر نکنن که اشتباه کردند ازدواج کردن یا با این شخص خاص ازدواج کردن و یا دنبال جایگزینی باشن. ازدواجی که هر دو طرف واقعا از با هم بودن شاد باشند نه اینکه چون مجبورن شاد باشند.
  • Like 4
لینک به دیدگاه
معیارهای رسیدن به چنین ازدواجی چی می تونه باشه

به نظرم چنین ازدواجی امکان نداره، چون بشر طبیعتا تنوع طلبه. مگر اینکه واقعا عاشق باشند، اینکه میگم واقعا عاشق باشند یعنی که واقعا به خاطر هم هر دو طرف از خود گذشته باشند نه اینکه فقط ادعای عاشق هم بودن داشته باشند، که این مورد هم ممکن نیست چون بشر طبیعتا خودخواه هست.

• Like 3
لینک به دیدگاه

گزینه ها صفر و یکی هستن.بهتر بود گزینه شاید هم باشه.این شاید ناشی از عدم شرایط بیرونی نیست. ناشی از شرایط فکری و روحی خود فرد هست که هنوز در مورد اینکه کلامیخواد (در هر شرایطی بیرونی) ازدواج کنه یا نه تصمیم نگرفته.

• Like 1
لینک به دیدگاه

راستش من شخصا مخالف ازدواجم البته نه این که با اصل ازدواج مخالف باشم ، فقط در مورد خودم باهاش مشکل دارم !

من نظرم اینه که ازدواج مهمترین تصمیم زندگی هر آدمیه

چون به هر حال در مورد هر انتخاب و تصمیمی که توی زندگی فکرش رو بکنی راه برگشت یا بازسازی وجود داره و در ضمن معمولا هم بیشترین آسیب به خودت می رسه

اما ازدواج تنها موردیه که علاوه بر تصمیم گیری برای خودت و طرف مقابل و اطرافیان درجه یک ، داری مستقیما روی نسل آینده هم تاثیر می ذاری و سرنوشتشون رو رقم می زنی

اما مخالفتم در مورد خودم به این خاطره که:

خودم رو آماده پذیرش مسئولیت یه زندگی مستقل و در عین حال مشترک نمی بینم !

آمادگی پذیرش عنوان همسری و مادری نمی بینم

هنوز اون قدر بالغ نشدم (یا شاید هم هیج وقت نشم !) که بخوام بخشش و از خود گذشتگی توی زندگی نشون بدم که خب اصل مهم زندگی مشترکه !

و شاید یه نکته مهم ترس باشه

ترس از دلبستگی ، از مسئولیت پذیری ، از اشتراکی زندگی کردن ، ترس از محدودیت ، ترس از حس تنوع طلبیم (!) ....... کلا ترس از خیلی مسائل که ....

همیشه پیش خودم فکر می کردم هیچ وقت کسی پیدا نمی شه که دقیقا مثل خودم باشه تا بتونه درکم کنه اما وقتی که اون شخص پیدا شد تازه به این فکر کردم که این همه شباهت مشکل ساز نیست ؟!

خب این نشونه اینه که من هنوز نمی دونم خودم توی زندگی چند چندم و واقعا معیارم چیه ؟!!!!:banel_smiley_4:

حالا از طرز تفکرم نسبت به جنس مذکر که هم که کلا فاکتور گرفتم :|

خلاصه کلام که اگر قرار باشه با همین طرز تفکراتی که الان دارم و خیلی هاش رو سانسور کردم بخوام ادامه بدم تا همیشه مجرد می مونم

به نظر خودم که این بهترین انتخابه برام :)

• Like 3
لینک به دیدگاه

بستگی داره به خیلی چیزا... بد نیست اما صددرصد خوب هم نیست

.

.

هر چقدر هم که بگویی :

تنهایی خوب است؛

هم من و هم تو میدانیم که:

تنهایی خوب نیست ...

ولی چه میتوان کرد وقتی خوبی نمانده تا به تنهایی ، واژه تنهایی را از تخته سیاه زندگی پاک کند ... :hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...