رفتن به مطلب

این دسته از دختر ها و پسرها مجرد می مانند

Alireza Hashemi

دوست دارید در آینده برای خود همسری داشته باشید؟  

43 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. دوست دارید در آینده برای خود همسری داشته باشید؟

• 39
    • 3
    • 1
    • 0

ارسال های توصیه شده

سلام

میدونم بارها تو تاپیک های مختلف بحث ازدواج و اینکه من اصلا به ازدواج فکر نمیکنم و هدفم چیز دیگریست شده

اما این بار میخوام یه جمع بندی و یه نظر سنجی توی این تاپیک بزارم و بچها بیان نظراتشون رو بگن و مطرح کنند به نظر اونها

چه افرادی مجرد میمونن و تمایلی ندارن که زندگی خودشون رو با فرد دیگری تقسیم کنند

ممکنه یه نفر بیاد وبگه من دوست دارم ازدواج کنم ولی به نظرم این افراد هیچ وقت نمیتونن ازدواج کنند یا اینکه یه نفر بگه من اصلا نمیخوام ازدواج کنم صادقانه نه که از روی شعار بعد دلایل و خصوصیات اخلاقیشو بگه باهم دیگه بررسی کنیم به چه دلیل میخواد مجرد بمونه

خواهشا توی این تاپیک اسپم نکنید و به افکار دیگران احترام بزاریم یه بحث قدیمیه ولی به نظر من همچنان جذاب:a030:

• Like 30
لینک به دیدگاه

بعد از حدود 21 سال چند ماه پیش از تنهایی خسته شدم

گفتم کسی رو پیدا کنم و بعد چند سال ازدواج کنم

ولی با بررسی بیشتر به ایت نتیجه رسیدم که:

اینقدر لایق نیستم(و فکر نکنم بشم) که یک نفر پیدا بشه منو انتخاب کنه(اگه کسی انتخاب کنه با شناختم از خودم بهش تسلیت می گم) و تقریبا کسی پیدا نشده که اینقدر بزرگ باشه که من اونو انتخاب کنم پس به این نتیجه رسیدم که ازدواج در مسیر زندگی من نیست

البته بعضی مواقع هم این می خوره به ذهنم که همه همینجوری هستن ولی انگیزه ی زیادی ندارم

علاقه ای هم به بچه داری ندارم

• Like 14
لینک به دیدگاه

بله اگه موقعیت خوبی پیش بیاد و من هم آمادگی لازم رو داشته باشم.قطعا یکی از اهداف و برنامه هام هست اما نه اینکه بگم تنها هدف من ازدواج کردنه ! من خیلی اهداف و برنامه ها برای زندگی شخصیم دارم.اما شریک شدن همه چیز زندگیم رو با یک نفر دیگه دوست دارم .

:w16:

• Like 19
لینک به دیدگاه

تو جامعه ی امروزی ما انتخاب همسر و ازدواج کمی سخت شده. چون جوونای ما با شرایطی که دارن احساس نیاز به همسر و تشکیل خونواده رو در خودشون نمیبینن...

(از زیر بار مسئولییت شونه خالی میکنن)

بحث رو باز نمیکنم.

ولی من اگر شرایط جور بشه، چرا که نه، ازدواج میکنم:ws37:

• Like 15
لینک به دیدگاه

من هنوز شرایط زندگیم اجازه نمیده که الان بخوام ازدواج کنم ولی یه واقعیتی که فهمیدم اینه که انقد دچار تفکیک جنسی شدیم که هیچ کدوممون شناخت درستی از جنس مخالف نداریم و طوری بزرگ شدیم که هر کدوم یه روش زندگیه خاصی رو نسبت به جنسیتمون دنبال می کنیم.می خوام بگم که یه دختر یا پسر وقتی به سن جوونی میرسه و به فکر ازدواج میوفته..با یه رابطه های کوچیک و مخفیانه می فهمه اصلا مرد یا زنی هنوز براش ساخته نشده!! دلیلشم اینه که یه عمر هیچ شناخت رفتاری از جنس مخالفش نداشته و حالا بازخوردشو می بینه:icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه
بعد از حدود 21 سال چند ماه پیش از تنهایی خسته شدم

گفتم کسی رو پیدا کنم و بعد چند سال ازدواج کنم

ولی با بررسی بیشتر به ایت نتیجه رسیدم که:

اینقدر لایق نیستم(و فکر نکنم بشم) که یک نفر پیدا بشه منو انتخاب کنه(اگه کسی انتخاب کنه با شناختم از خودم بهش تسلیت می گم) و تقریبا کسی پیدا نشده که اینقدر بزرگ باشه که من اونو انتخاب کنم پس به این نتیجه رسیدم که ازدواج در مسیر زندگی من نیست

البته بعضی مواقع هم این می خوره به ذهنم که همه همینجوری هستن ولی انگیزه ی زیادی ندارم

علاقه ای هم به بچه داری ندارم

آخر نفهمیدم دختری پسری پیر مردی پیر زنی چه هستی؟:ws38:

• Like 15
لینک به دیدگاه

درود

• بله،اگر شرایطم جور باشه چرا که نه!
    برای تکامل نیازه. من یه زمانی با دختری به قصد ازدواج آشنا شدم.نکته یجالبی که فهمیدم این بود که: یه چیز هایی از طرفم بدست آوردم که به هیچ عنوان از دوس پسرام بدست نیاورده بودم

• Like 11
لینک به دیدگاه

آنچه که مسلم هست یکی از برنامه های اینده ام ازدواج هست و بهش فکر کردم اما در حال حاضر شرایطم به گونه ای نیست که بتونم از پس یک زندگی مشترک بربیام

باید این توانایی رو در خودم ببینم که آیا میتونم همسر و شریک زندگی خوبی باشم یا نه؟

• Like 11
لینک به دیدگاه

ازدواج هم مثل سایر کارایی که واسشون برنامه ریزی میکنم،نیاز به برنامه ریزی داره،اونم برنامه درست و حسابی...

فعلا دارم تلاشمو میکنم که خواسته های شخصیمو به دست بیارم...بعد بصورت جدی در مورد ازدواج فک کنم.

خیلیا این توانایی رو دارن و میتونن اهداف شخصی و زندگی مشترک رو با هم پیش ببرن،ولی من تو خودم این توانایی رو نمیبینم که با این برنامه فشرده ای که دارم از پس زندگی مشترک بربیام.

پس اول یکی رو به پایان میرسونم ،بعد اون یکی رو با ارامش خاطر شروع میکنم.:w16:

و اما دلیل مجرد بودن بعضی ها:

سخت گیری بیش از حد خونواده ها

وسواس خود شخص در انتخاب همسر(که با افزایش سن،این مورد تو دخترها بیشتر:ws37: )

نشناختن ملاک های خودشون تو انتخاب همسر

و یا شاید اصلا واسه بنده خدا شرایط اشنایی و ..پیش نیومده!!

• Like 13
لینک به دیدگاه

بنظر منم آشنایی قبل از ازدواج خیلی مهمه ولی نباید زمان زیادی هم واسش گذاشت چون همینم باعث دلسردی میشه .

بعد از اینکه به اهداف مجردیم برسم ، با توجه به معیارام ازدواج میکنم البته اگه به معیارام برسم

• :ws37:
    چن نفرو میشناسم که واسه همیشه مجرد موندن ، خیلی زندگی بد و دردناک و مشکلی دارن :hanghead:

• Like 14
لینک به دیدگاه

اگه شرایط جور بشه و دست از یک سری توهمات فانتزیم بزنم ازدواج میکنم !

بسته به تیپ شخصیتی افراد ازدواج نکردن میتونه سازنده و یا مخرب باشه .... خیلی ها ازدواج نکردن اما موفق هستن و از زندگیشون راضین خیلی هام ازدواج کردن زندگیه سختی دارن اما بازم راضی هستن !!

این بستگی به دیدگاه افراد داره .... که اصلا چرا داره ازدواج میکنه؟؟

هدفش چیه؟!

اما معمولا افرادی به سختی انتخاب میکنن و گاهی هم هیچوقت ازدواج نمیکنن که دچار خود بزرگ بینی هستن !

این افراد مدام میگن .... کسی که هم شان من( یا خانواده ام) باشه .... چشمش به دارایی هام نباشه(!) ... به خاطر ثروت بابام جلو نیاد و ....

خلاصه که انقدر خودشونو دست بالا میگیرن که فکر میکنن علی آباد هم شهـــــــــــــره :ws37:

سختگیری های بی مورد والدین ....دیدن زندگی های مشترک ناموفق .....و مهمتر از همه خودخواهی فرد !

من خودم گاهی دچار این خودخواهی میشم .... و حتی حاضر نیستم 1 ثانیه از زندگیمو با کسی شریک بشم :ws3:

نتیجه گیری نهایی :

قراره بمونم رو دست والدین گرامی :w02:

• Like 8
لینک به دیدگاه

• چن نفرو میشناسم که واسه همیشه مجرد موندن ، خیلی زندگی بد و دردناک و مشکلی دارن :hanghead:

اول اینکه چرا اکثرا فکر میکنن که لازمه همه ازدواج کنن؟:w58: دلیلی هم نداره کسی که تنهاس زندگی بد و دردناک و دهشتناکی داشته باشه:w58:

هی از قدیم گفتن ازدواج خوبه نصفه دینه کامل میشی آروم میشی یه عده از هول حلیم افتادن تو دیگ و پشیمونن یه عده هم از ترس داغیش !

هرکسی خودش بهتر میتونه تشخیص بده که آمادگیشو داره یا نه.حالا خونه و ماشین رو علم نکنید که به نظرم دلایل واهیه.چون کسی که نمیتونه با نداشتن ماشین کنار بیاد تو مشکلات دیگه ی زندگی چطور میتونه تصمیم گیری و عمل کنه!اومد و ورشکستگی برای طرف پیش اومد و هیچی نداشتن کسی هم کمک نکرد.....خب معلومه آدمایی که اینطور فکر میکنن در شرایط سخت حتما شکست میخورن.

منم که به گزینه 1 رای دادم.

• Like 8
لینک به دیدگاه
اول اینکه چرا اکثرا فکر میکنن که لازمه همه ازدواج کنن؟:w58: دلیلی هم نداره کسی که تنهاس زندگی بد و دردناک و دهشتناکی داشته باشه:w58:

هی از قدیم گفتن ازدواج خوبه نصفه دینه کامل میشی آروم میشی یه عده از هول حلیم افتادن تو دیگ و پشیمونن یه عده هم از ترس داغیش !

هرکسی خودش بهتر میتونه تشخیص بده که آمادگیشو داره یا نه.حالا خونه و ماشین رو علم نکنید که به نظرم دلایل واهیه.چون کسی که نمیتونه با نداشتن ماشین کنار بیاد تو مشکلات دیگه ی زندگی چطور میتونه تصمیم گیری و عمل کنه!اومد و ورشکستگی برای طرف پیش اومد و هیچی نداشتن کسی هم کمک نکرد.....خب معلومه آدمایی که اینطور فکر میکنن در شرایط سخت حتما شکست میخورن.

منم که به گزینه 1 رای دادم.

درسته عزیزم ، حتما اکثرا وقتی شرایط واسشون جور شد ازدواج میکنن چون انسانی که به بلوغ فکری رسیده باشه میدونه نه میشه تو یه چادر زندگی کرد و نه جای غذا اکسیژن خورد، من اصلا 100 درصد زندگی رو هم مادیات نمیبینم چون بقول شما اگه ورشکستگی پیش اومد دیگه تحمل اون زندگی سخت میشه ، ظاهر هم نمیبینم چون اگه طرف خدای نکرده تصادف کرد یا سوخت بازم اون زندگی نابود میشه ولی واسه هر کدوم یه درصدی گذاشتم .

حالا اگه کسی قصد ازدواج نداشت مطلقا زندگیش سیاه نمیشه ولی دیگه یار و همراه نداره ، پدر مادر ایشالا همیشه سایشون بالا سر همه بچهها شون باشه ولی مرگ حقه ، خواهر برادرم هیچوقت چون یه عضو از خونوادشون مجرده مجرد نمیمونن تا پیشش باشن و مراقبش باشن ، فک میکنم اکثرا نیاز به همراه داریم، تو سختیا و شادیای زندگی، تو بیماری و مشکلات و ....

اون مثالی که زدمم بخاطر لجبازی با خودش ازدواج نکرد و الان بیماری سرع داره و تک و تنها زندگی میکنه ، یه بار حالش بد شد و در حد مرگ بود که یه باره همسایش از پشت پنجره میبینتش و به دادش میرسه ، این یه نمونه مثال بود ، از اینجور اتفاقات و مشکلات زیاده عزیزم.

• Like 8
لینک به دیدگاه

منم فکر کنم برای همیشه مجرد و تنها بمونم

اخه کسایی که تمایل به ازدواج باهاشون داشتم و دارم خانواده ها اجازه نمیدن....

منم حاضر نیستم با یه ادم ندیده و نشناخته برم زیر ی سقف و بد بگم در طول زندگی میشناسمش! در ضمن اصلا دیگه دلم نمیخواد کسیو دوست داشته باشم و براشون احساسات خرج کنم...بسه دیگه انقدر له شدم:icon_razz:

البته دلم میخواسته و میخواد یه حامی داشته باشم کسی دوستم داشته باشه و متقابلا من هم دوسش داشته باشم! ولی نصف عمرم رفت دیگه چیزیش نمونده و دیگه انژیشو ندارم و مسببای این تنهاییم رو هرگز نمیبخشم

• Like 11
لینک به دیدگاه

تا وقتی ک توقع ها بالاتر بره ، اوضاع مالی آدم ردیف نشه و شغلی نداشته باشه(اگرم شاغل باشه با حقوقش بتونه شکم خودشو سیر کنه...!) ، کسی نتونه مسئولیت پذیر باشه و...

نمی شود ازدواج نمود ===> یعنی نباید ازدواج کرد ! :ws46:

• Like 8
لینک به دیدگاه

بی پولی و بیکاری و اینا همش کشکه !! زن و مردش یک جو مرام داشته باشند تو زندگی مشترک ، خب زندگیشون رو اداره میکنن را

ه برای پول درآوردن فراوونه ( راه انسانی) ! همت بلند باشه میشه ...

متاسفانه برخی انتظار یک دنیای رویای دارند : ازدواج میکنم از خونه بابائه میرم راحت برای خودم / همه این ((راحته)) رو متصور میشن ، خبر ندارن خدا اصلا همچین چیزی نیافریده

بی خیال : خودمو بگم

منم اگه یک دختر بساز و خوب باشه چرا که نه !! اتفاقا شروع یک زندگی سخت و نفس گیر خیلی قشنگه !! پدرت در میاد اما از کنارهم بودن لذت میبری

خودم خیلی دنبال آدم بساز بودم / ولی ندیدم تا حالا...

انقدر بی معرفتی و سنگدلی دیدم که دیگه به هیچ دختری اعتماد ندارم!!!

بی اعتمادی نسبت به دختراب

بی اعتمادی نسبت به جامعه

بی اعتمادی نسبت به آموخته هام

و....

خیلی چیزای دیگه ، باعث شده نه تنها من از ازدواج ترس داشته باشم / بلکه منزوی هم شدم ، از اجتماع بدم میاد ، گوشه گیر شدم

حالم بهم میخوره از پیرامونم / سراسر نیرنگ و دروغ

بخاطر همین منزوی شدن هم هر روز یک دعوا با خانواده دارم ولی اونا اصلا حرف منو نمیفهمن

• Like 9
لینک به دیدگاه

بی خیال : خودمو بگم

منم اگه یک دختر بساز و خوب باشه چرا که نه !! اتفاقا شروع یک زندگی سخت و نفس گیر خیلی قشنگه !! پدرت در میاد اما از کنارهم بودن لذت میبری

خودم خیلی دنبال آدم بساز بودم / ولی ندیدم تا حالا...

انقدر بی معرفتی و سنگدلی دیدم که دیگه به هیچ دختری اعتماد ندارم!!!

بی اعتمادی نسبت به دختراب

بی اعتمادی نسبت به جامعه

بی اعتمادی نسبت به آموخته هام

و....

خیلی چیزای دیگه ، باعث شده نه تنها من از ازدواج ترس داشته باشم / بلکه منزوی هم شدم ، از اجتماع بدم میاد ، گوشه گیر شدم

حالم بهم میخوره از پیرامونم / سراسر نیرنگ و دروغ

بخاطر همین منزوی شدن هم هر روز یک دعوا با خانواده دارم ولی اونا اصلا حرف منو نمیفهمن

قبول دارم که به آدما خیلی بستگی داره ولی یکم رو دوتا جمله ی بالا و پایینیتون رابطه ی عکس دیدم! واقعا اطرافم کسیو ندیدم که بخوان بخاطره بی پولی و این بحث ها از هم جدا شن یا دوستیشونو بهم بزنن.. دخترای ما هندی تر از این حرفان! البته اگه منظور از آدم بساز همون قانع بودن به اوضاع مالی باشه!

خوده من با کسی بودم که اصلا نمی دونستم اوضاع مالیش چطوره..با اطمینان می گم که 1درصد هم به همچین چیزی فکر نمی کردم چون اعتقاد دارم اموال پدر و مادر واسه خودشونه نه بچشون..ولی ملاکم رفتار درستش،برخوردها و نوع نگاهش به اطرافش و من بود.

واسه همین همیشه به پسرا من جمله برادرای خودم می گفتم که رو رفتارشون بیشتر از ظاهرشون حساسیت نشون بدن

اگه یکم رو خودتون تمرکز کنین تا دیگرون می تونین اون اعتمادی رو که نسبت به همه از دست دادین دوباره بدست بیارین:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
قبول دارم که به آدما خیلی بستگی داره ولی یکم رو دوتا جمله ی بالا و پایینیتون رابطه ی عکس دیدم! واقعا اطرافم کسیو ندیدم که بخوان بخاطره بی پولی و این بحث ها از هم جدا شن یا دوستیشونو بهم بزنن.. دخترای ما هندی تر از این حرفان! البته اگه منظور از آدم بساز همون قانع بودن به اوضاع مالی باشه!

خوده من با کسی بودم که اصلا نمی دونستم اوضاع مالیش چطوره..با اطمینان می گم که 1درصد هم به همچین چیزی فکر نمی کردم چون اعتقاد دارم اموال پدر و مادر واسه خودشونه نه بچشون..ولی ملاکم رفتار درستش،برخوردها و نوع نگاهش به اطرافش و من بود.

واسه همین همیشه به پسرا من جمله برادرای خودم می گفتم که رو رفتارشون بیشتر از ظاهرشون حساسیت نشون بدن

اگه یکم رو خودتون تمرکز کنین تا دیگرون می تونین اون اعتمادی رو که نسبت به همه از دست دادین دوباره بدست بیارین:icon_gol:

کدوم جمله عکس بود؟؟

من نسبت به اطرافم بی اعتمادم نسبت به آدما ، بعد شما میگی روی خودم تمرکز کنم ؟؟؟

وقتی دروغ و بی وفایی و خیانت میبینی آیا جایی برای اعتماد هست ؟؟؟ چطور میتونی به کسانی که دارند تو رو له میکنند اعتماد کنی ؟؟ اعتماد در اینجا یعنی خودکشی

یعنی باز خودت رو بندازی زیر دست آدمای سنگدل

شایدم من زیادی بدبین شدم ، ولی حالم داره از آدم فروشی بهم میخوره

• Like 6
لینک به دیدگاه
کدوم جمله عکس بود؟؟

من نسبت به اطرافم بی اعتمادم نسبت به آدما ، بعد شما میگی روی خودم تمرکز کنم ؟؟؟

وقتی دروغ و بی وفایی و خیانت میبینی آیا جایی برای اعتماد هست ؟؟؟ چطور میتونی به کسانی که دارند تو رو له میکنند اعتماد کنی ؟؟ اعتماد در اینجا یعنی خودکشی

یعنی باز خودت رو بندازی زیر دست آدمای سنگدل

شایدم من زیادی بدبین شدم ، ولی حالم داره از آدم فروشی بهم میخوره

نمیخوام توهین کرده باشم یا تفکیک کنم ولی دخترای پایتخت صنعتی ایران همینجور هستند که گفتید....وتا جایی که منیشناسمشون اخر نامردی و سنگلدی و بی رحمی هستند:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...