Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ ارابه خدایان اریک فون دنیکن 8 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ بار هستی از میلان کوندراتحلیلهایی که این بشر میکنه شگفت انگیزه! من بچه بودم این رمان رو خووندم، هنوز بعضی قسمتهاش یادمه. مادر زنِ قهرمانِ منه. :texc5lhcbtrocnmvtp8 فیلمشم با بازی دنیل دی لوییس و ژولیت بینوش ساخته شده. 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ من بچه بودم این رمان رو خووندم، هنوز بعضی قسمتهاش یادمه. مادر زنِ قهرمانِ منه. :texc5lhcbtrocnmvtp8فیلمشم با بازی دنیل دی لوییس و ژولیت بینوش ساخته شده. بابا واسه یه بچه خیلی ثقیله چطور خوندیش؟! باورت میشه من از توما خوشم میومد! 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ بابا واسه یه بچه خیلی ثقیله چطور خوندیش؟!باورت میشه من از توما خوشم میومد! منظورم از بچگی 17-18 سالگیه. :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان اگر میشه کتابی معرفی می کنید توضیحی در موردش بدید و سبکش را بگید چون مثلا یگ کتاب عاشقانه یا تخیلی کتاب بسیار خوبی باشند ولی شاید یک نفر از سبکش خوشش نیاد 5 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ اگه pdf یا فایل جاوای موبیل هم بزارین ثواب می کنین 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ با پیر بلخ/ محمد جعفر مصفا 6 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ آتش بدون دود رمان 7 جلدی نادر ابراهیمی یه جورایی درس زندگیه اغلب آدم هایی که خوندن با سلیقه های متفاوت وقتی از 20 صفحه ی اول کتاب که بیشتر معرفی شخصیت هاست رد شدن، ادامه دادن و خوششون اومده...هم عاشقانست هم سیاسی هم اجتماعی کلا فوق العادست... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ اندوه ماه نوشته ی آرش حجازی قصه ی یه پزشکه که به جنگ مرگ می ره و در این راه اتفاقاتی براش می افته و مفاهیمی رو دریافت می کنه... اگه از خوندن کتاب های مفهومی و تا حدی رمز و رازی خوشتون میاد به شدت توصیه می کنم بخونید،فوق العادست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ پرنده ای به نام آذر بـــــــــــاد یا جاناتان مرغ دریایی داستانی کم حجم، حدود 70،80 صفه ، در مورد ی مرغ دریایی که دلداده ی پروازه....مفاهیم عمیق انسانی در خودش داره 21 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ پرنده ای به نام آذر بـــــــــــاد یا جاناتان مرغ دریایی داستانی کم حجم، حدود 70،80 صفه ، در مورد ی مرغ دریایی که دلداده ی پروازه....مفاهیم عمیق انسانی در خودش داره جاناتان فوق العادست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ الف پائولو کوئیلو اگه به سبک پائولو علاقه دارین از دستش ندین، عالیه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ کوری اثر ژوزه ساراماگو خیلی عالیه البته اگر طاقت برخی سیاهی های داستان رو داشته باشید نمایی از جامعه ای که توش زندگی می کنید بهتون ارائه می ده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ عقـاید یک دلقـکـــ هانریش بل 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ کوریاثر ژوزه ساراماگو خیلی عالیه البته اگر طاقت برخی سیاهی های داستان رو داشته باشید نمایی از جامعه ای که توش زندگی می کنید بهتون ارائه می ده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من نمیتونم دانلود کنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ من نمیتونم دانلود کنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من میتونم و لینک برای من درسته. من با مرورگر فاکس میام. 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ سه گانه ترجمه شده چارلز بوکوفسکی نویسنده فقید ومتفاوت امریکایی با ذهنی انارشیستی وقلمی نافذ سه تاکتاب بوکوفسکی رو نشر چشمه منتشر کرده واسماش به ترتیب علاقه خودم : عامه پسند (داستان) هالیوود (رمانی درباره نوشتن فیلمنامه برای هالیوود ونقد فضای فرهنگی امریکا) سوختن دراب غرق شدن دراتش (مجموعه اشعار) زحمت ترجمه روان وشیوای این کتابهارو جناب اقای پیمان خاکسار کشیدن 12 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ عامه پسند (داستان) واقعــاً زیبــاست... * * * * کتاب: بادبادک بـــاز خالد حسینی ( به اکثر دوستان اهل کتابم هدیه دادم.) 13 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ کتاب " بی شعوری " نوشته ی دکتر خاویر کرمنت مترجم : محمود فرجامی کتاب خیلی خوبیه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در مورد این کتاب به این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم سر بزنید 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده