آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ هاکان کشتیمون.خو زود باش دیگه.هی میره و میاد فقط:vahidrk: مامی جونم حرص نخور بیا بجاش شوکل بدم بهت 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ یاخجیمام شاگرد ااا باشه قبول می کنم فقط قبل شروع کلاس هزینه کلاسو بریزین به حسابم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ ااا باشه قبول می کنم فقط قبل شروع کلاس هزینه کلاسو بریزین به حسابم پوللللللللللللللللللللللللللمگه نیتتون خیر نبوداستغفار کنید وای وای ثواب اخرت و به مال این دنیا نفروشید 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ یاخجیمام شاگرد ترکی حرف نزنیدا.این هاکان قرار بود به مت ترکی یاد بده 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ ااا باشه قبول می کنم فقط قبل شروع کلاس هزینه کلاسو بریزین به حسابم منکه آبجیتم پول نمیدم.آرتاش هم همشهری.اصلا روت میشه حرف پول بزنی؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ مامی جونم حرص نخور بیا بجاش شوکل بدم بهت آخه نگاه کن تاریخ شروع تاپیک کی هست 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ منم هستم.کی شروع می کنید؟ به نظرم زودتر شروع بشه بهتره.که با سی شارپ پیش بریم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ ترکی حرف نزنیدا.این هاکان قرار بود به مت ترکی یاد بده مامی جون یاخجی یعنی باشه خودم بهت یاد میدم منکه آبجیتم پول نمیدم.آرتاش هم همشهری.اصلا روت میشه حرف پول بزنی؟:vahidrk: آی گل گفتی آخه نگاه کن تاریخ شروع تاپیک کی هست همین دیگه اگه صلواتی بود الان کلی جلو رفته بودیم 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ پوللللللللللللللللللللللللللمگه نیتتون خیر نبوداستغفار کنید وای وایثواب اخرت و به مال این دنیا نفروشید اره نیت خیر بود ولی ما هم نون می خوایم تا زنده باشیم ترکی حرف نزنیدا.این هاکان قرار بود به مت ترکی یاد بده باشه اونم می زنم حالا چه زبانی میخوای؟ ترکی خودمون یا استانبولی؟ منکه آبجیتم پول نمیدم.آرتاش هم همشهری.اصلا روت میشه حرف پول بزنی؟:vahidrk: عجبااا پس مال شمارو می کشم رو بقیه آخه نگاه کن تاریخ شروع تاپیک کی هست واا کی هست مگه !!خو دانشجو زیاد نیست صرف نمیکنه اجی جونم به نظرم زودتر شروع بشه بهتره.که با سی شارپ پیش بریم اااا کلاس سی شارپ میری؟ مامی جون یاخجی یعنی باشه خودم بهت یاد میدم کارو بار مارو کسات نکننننن آی گل گفتی گل و میزنن تو دروازه همین دیگه اگه صلواتی بود الان کلی جلو رفته بودیم جلو رفتن عارضه هم داره ها مثلا آدم خسته میشه! یا کفشاش پاره میشه و... 1 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ مسکه جدی جدی سر کاریما اینجا هم شد اسپم کده 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ مسکه جدی جدی سر کاریما اینجا هم شد اسپم کده خب تعداد کمه:5c6ipag2mnshmsf5ju3البته بچه های کامپیوتر انجمن کلا تعدادشون کمه.:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ هاکان اگه قراره شروع کنی زودتر.وگرنه همیت تعداد کم هم پراکنده میشنسعی کن تا شنبه شروع کنی 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ هاکان اگه قراره شروع کنی زودتر.وگرنه همیت تعداد کم هم پراکنده میشنسعی کن تا شنبه شروع کنی باشه سعی می کنم شروع کنم ولی جدا هفته که پیش رومه خیلی کار دارم 2 لینک به دیدگاه
ghazaleh-s 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ البته امیدوارم که خیلی مبتدی نباشه 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ منم هستم البته امیدوارم که خیلی مبتدی نباشه ما اگه شروع کنیم از همان ابتدای ابتدا شروع می کنیم 3 لینک به دیدگاه
ghazaleh-s 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ ما اگه شروع کنیم از همان ابتدای ابتدا شروع می کنیم باشه قبول 2 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ آقا منم هستم البته فک کنم اون دنیا بشه ازش استفاده کرد با وضع فعلی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده