Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ بچه جان با من يكي به دو نكن. ميگم كچله بگو چشم. تو از اون ور دنيا بهتر ميدوني يا من كه همسايشونم؟ یکی به دو نمیکنم که. میدونم کچل نیس خو.بگو چشم پسر خوب 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ همش 4 نفر شرکت کردن رفیخ قدیمی خودتم تازه شرکت نکردی من میرم اصن:cry2: این تاپیک رو قرار نبود اصلا من شرکت کنم...بقیه مسابقات رو میدونی تا جایی که بتونم سعی میکنم شرکت کنم..... خوب بلدی از آب گل آلود ماهی بگیریا ... 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سلام برهمگی مهدی یکی دیگه راهم اضافه کن ماهم هستیم من هم تابه حال شرکت نکردم دوستان همگی شرکت کنید امتیاز خیرات میکنند خیرات اموات صلوات بلندی بفرستید شوخی میکنما 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ یکی به دو نمیکنم که. میدونم کچل نیس خو.بگو چشم پسر خوب به اين عمل شما ميگن يكي به دو! فمستي؟ اين مهدي جون شما هم خيلي كچله. اصلا تاس تاسه. دريغ از يه لاخ مو! انقدر هم بيريخت و زشته كه نگو. حالا تا نزدم با در و ديوار سايت يكي بشي بگو چشم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ من انصراف ميدم ديگه پس كي قراره اين مدت تموم بشه مهدي خيلي بيحالي. يه شرطي گذاشتي كه خودت كه حال نداري راحت باشي دهانت آسفالت باد 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ من انصراف ميدم ديگهپس كي قراره اين مدت تموم بشه مهدي خيلي بيحالي. يه شرطي گذاشتي كه خودت كه حال نداري راحت باشي دهانت آسفالت باد با شدت هر چه تمام تر باهات موافقم خواص خان اينا همش از كچليشه. من هي ميگم بعد اين فاميلاي بيريختش ميگن نه 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ مسابقه تا ساعت 24 پنج شنبه مهلت داره و روز جمعه نتایج اعلام میشه فعلا کسی در حد مدال نیست مگه اینکه حرکتی انجام بده انجام دادنی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده