دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستای عزیزم. تو این سال جدید بیایید یکم فتوشاپ یاد بگیرید ما(من و زهرا و تعدادی از بچه های انجمن)تعدادی آموزش(مثال کاربردی)گذاشتیم واسه یادگیری دوستان. ولی بعضی بچه ها تمایل دارن از ابتدا یاد بگیرن شاید چون فتوشاپ بلد نیستن کلا سراغ این آموزش های ما هم نمیرن.اما تمام آموزش ها با شکله......... به هر حال دوستانی که تمایل دارن آمادگی خودشونو اعلام کنند.البته تا الان آموزش فتوشاپ داشتیم ولی متاسفانه نیمه کاره رها شدن. اینکه میگم آمادگی اعلام کنید چون میخوام اگه کسی نیست اصلا شروعش نکنم. منتظرم.:hapydancsmil: 34 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ منم که قبلا اعلام آمادگی کردم.... ممنون ... 6 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ منم در حده انجام کارای خودم بلدم اما دوست دارم بیشتر یاد بگیرم 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ خب از کی شروع میکنیم؟:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ زودی بیاین شروع کنیم...مثلا همین فردا 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ زودی بیاین شروع کنیم...مثلا همین فردا خیلی خوبه....موافقم... 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ خب از کی شروع میکنیم؟:hapydancsmil: بزودی.بذار کلاس 10 نفر بشه هفته ای 2 روز هست.که بدونم سر وقت بیام.شما هم سر وقت بیاید 7 لینک به دیدگاه
rexar051 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ من نیستم اشتباه شدم من فتوشاپو فولم فک کردم میخوام درس بدم بعد دیدم نه اینجا یه معلم داره 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ به به همه دخترا اعلام آمادگی کردن! پس این پسرا کجان؟ استاد اجازه من بیام کلاس خصوصی؟ 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ به به همه دخترا اعلام آمادگی کردن! پس این پسرا کجان؟ استاد اجازه من بیام کلاس خصوصی؟ پسرا فتوشاپ بلدن همه اجازه میدم بیای خصوصی به نفعه منه.پول بیشتری واسم داره:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ پسرا فتوشاپ بلدن همهاجازه میدم بیای خصوصی به نفعه منه.پول بیشتری واسم داره:hapydancsmil: واااااا مگه آموزش رایگان نیستتتتت؟؟ بچه هاییی این داره کلک میزه پول میخواد!!! 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ واااااا مگه آموزش رایگان نیستتتتت؟؟ بچه هاییی این داره کلک میزه پول میخواد!!! خصوصیش که دیگه رایگان نیست:vahidrk: مخصوصا تو که پولداری باید بشتر بدی 4 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ خصوصیش که دیگه رایگان نیست:vahidrk: مخصوصا تو که پولداری باید بشتر بدی من کجام پولدارههههه! به من فقیر کمک کنین:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده