mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ راه می روم ! و شهــــــر زیــــر پاهـــــایم تمــــام می شــــــود . تـــــو هیــــــــچ کجـــا نیــــستی ! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ به من مجوز چاپ نمیدهند,میگویند: داستانی که نوشته ای قابل باور نیست! من فقط خاطراتم را نوشته بودم 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ همه چیز خنده دار بود…. داشتن تو…! بودن من ; ماندن ما….!! رفتن تو… این همه آه…. گاهی از این همه خنده گریه ام میگیرد…. 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ خاطراتت صف کشيده اند يکي پس از ديگري حتي بعضي هاشان آنقدر عجولند که صف را بهم زده اند و من ... فرار مي کنم از فکر کردن به تو مثل رد کردن آهنگي که خيلي دوستش دارم خيلي ... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ سرت گرم هست آن جا یا هیچ کجا فرقی نمیکند . مزاحمت نمی شوم ... اما بدان حرارت سرگرمی هایت مرا سوزاند... . . . 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ چند بار بگویم ؟ این دنیا ظرفیت عشق های فوق العاده را ندارد ... عادی باشید ؛ همین... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ دل هاهم ... برایت تنگ شده اند ... آخر تو که نمی دانی ... برای فراموش کردنت دودل شده ام ... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ زندکی رقص کلمات است یکی به جرم تفاوت تنهاست یکی به جرم تنهایی متفاوت . 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ رآبــطـﮧ هآے عآشـق و معـشوق سرانجـامے نـدآرند بیــآ عآشـق و عآشــق بآشیـم یا معشـوق و معشـوق 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ تنهایی یعنی عاشقشی ولی حق ندارری بهش نزدیک بشی ... چون اون دیگه تنها نیست..! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ عشق يعـــني ؛ هر وقــت يــادش ميفتـي ، بي اختيـار بـا يــه لبخـند خـودتو تـابــلو کنــي ...!! 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ من دلم هوای پرواز کرده است بالهایم را به دیوار می کوبم اما انگار این کابوس را پایانی نیست این حدیث زنده به گوری من چقدر بی انتهاست 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ از دورها می آیی و فقط یک چیز... یک چیز کوچک در زندگی من جابجا می شود این که : دیگر بدون تو در هیچ کجا نیستم... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ هَنوز هَم.. چشمانَم نگاهَت را.. نگاهم تنَت رآ.. و لبــانَم لبانت رآ نـِشانہ مے رَود دَر طلـَبِ یِک بــوسہ... هَنوز هم زیباستْ انتـظار آغــوشَت رآ کشیدטּ... حـَتے زیباتَر از گـُذشتہ. 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ عشــــــقمان غمـــــــــــــگین استـــ... مثــــل بچـــه هـــای طــــــــــــــــــــــــ ــلاق ! 1 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ دوستم داشت مثل اون آهنگ خارجی که همیشه گوش میداد ولی هیچی ازش نمیفهمید لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ این روزها شدم "معادله ی چند مجهولی" هیچکس از هیچ راهی مرا نمی فهمد لبخند ِ تو معجزه ی شیرینی است كه رؤیای بهشت را در دل ِ آدم زنده می كند... آزار دهنده ترين سکوت، وقتي است که دروغ مي گوئي و مخاطبت در سکوتي سنگين فقط نگاهت مي کند... نمی خواهم خاطره ی فردایم شوی! امروز من باش حتی لحظه ای……! دلتنگی تو بیشتر از حجم دلم شد ، تا جائی که پا گذاشتی به روی نفس هایم.. [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 640] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]براي ديدن اين عكس با اندازه واقعي اينجا كليك كنيد . اندازه واقعي اين عكس 700x525 مي باشد[/TD] [/TR] [/TABLE] وقتی نیستی گل بهانه ای ندارد ، زمستان می شود ، بهار من ! [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 640] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]براي ديدن اين عكس با اندازه واقعي اينجا كليك كنيد . اندازه واقعي اين عكس 700x525 مي باشد[/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ عشـــــــــق مـــن! هـــــــــوا خـــــــــوب اســـــت ... بیـــــــا برویـــــــــــم کمـــــــــی قــــــــدم بزنیـــــــم ؛ نگـــــــــــران نبــــاش ! دوبــــــــاره بـــاز میگردانـــمت بــــــه قـــــاب عکـــــــس ! چقدر تلخه ب همه آرامش بدی... سنگ صبوره همه باشی... پای حرفا و درد و دلای همه بشینی و ب حرفاشون گوش بدی.... ولی وقتی خودت ی شونه ی گرم واسه همه دلتنگیات نیاز داری هیچکس" کنارت نباشه.. کاش میـבونستے وقتے قهر میکنمـ میخواҐ בستمو محکمـ تر بگیرے بلنـבتـر بگے : بموלּ! نہ اینکہ شونہ هاتو بنـבازے بالـا و بگے : هر طور راحتے!! سکـوت مـتـלּ سـاده اے اسـت کـہـ هـمـیـشـہـ " اِشـتـبـاـہـ " تــَرجـمـہـ مـے شـَود ◘اگر امشب... ◘از حوالی دلم گذشتی............. ◘ آهسته رد شو.... ◘دلتنگی را با هزار بدبختی خواباندم....................!!!♥♥♥ لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درسـت مـثـل یـک بــرکــه آرام و سـاکـتـم ایـن روزهـا سـنـگ نـیـنـداز و آشـوبـم نـکـن ! فــقــط بـگـذار عـکـسـت آرام و نـرم تـوی دلــم بـیـفـتـد ...! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ دلم بی تاب که میشود ...........زمین و زمان را به هم میریزد ........ هر روز به دنبال نگاهت به کوچه های انتظار میرود .........فاصله را مایوس میکند و تو را میخواهد ....... اغوشت را .........لمس نگاهت را ....... تو نیز فاصله ها را بردار و دلم را در اغوش بکش ...... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده