شــاروک 30242 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 آدم ها یا شهریوری هستند یا دوست دارند شهریوری باشندهمین شهریور ، ماهی که همه در حسرتش هستندتکبیر اکثــــر افراد متوهـــم متولد شهریور هستند این افراد از اعتماد به نفس کاذب رنج میبرند دربرابر این افراد تنها به یک لبخند بسنده کنید زیرا .... گوناه دارند ..... دست خودشون نیست .... دوس دارن برترین باشن اما نیستن 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 همین که اینجا هستی سعادتی هستآبانی بد اقبال . . . . به شهریوری ها افتخار دادم و دارم مستفیضشون میکنم بد اقبال ؟؟؟ من خــــدای اقبال و خوش اقبالیم ...... الان تلاشتون برای تخریب وجه آبان ماه بی فایده است 3
پیرهاید 10193 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 خدا شمارا زده که آبانی شدی ، گرمی و متوجه نیستی بگذریم ، موجود ساده دیگر ماهی ، شهریور ماهی برایشان قابل هضم نیست حضرت شاروک معظمة له 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 خدا شمارا زده که آبانی شدی ، گرمی و متوجه نیستیبگذریم ، موجود ساده دیگر ماهی ، شهریور ماهی برایشان قابل هضم نیست حضرت شاروک معظمة له ما برترین مخلوقاتیـــم به همین دلیل برایتان پذیرفتنش سخت است ما از پیچیده ترین افرادیم که به نظر ساده میاییم اما پس از نشست و برخاست با ما البته اگر افتخارش نصیبتان شود متوجه حلاوت بیانمان و گرمی وجودمان و پیچیدگی شخصیتمان خواهید شد حضرت شاروک معظمة له خطاب به حضرت پیرهائد 5
تینا 15116 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 بنده نیز شهریوریم.اومدم اعلام وجودی بکنم شهریوریا رو عشقههههههههههههه 6
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 اکثــــر افراد متوهـــم متولد شهریور هستند این افراد از اعتماد به نفس کاذب رنج میبرند دربرابر این افراد تنها به یک لبخند بسنده کنید زیرا .... گوناه دارند ..... دست خودشون نیست .... دوس دارن برترین باشن اما نیستن 7
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 اکثــــر افراد متوهـــم متولد شهریور هستند این افراد از اعتماد به نفس کاذب رنج میبرند دربرابر این افراد تنها به یک لبخند بسنده کنید زیرا .... گوناه دارند ..... دست خودشون نیست .... دوس دارن برترین باشن اما نیستن خیلی جالب بود....:ws28: 2
zahra-d 4993 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 شهریـــــــــــوری ها پرچــــــــــــــــم بالاســــــــــت 4
mvakili 2726 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 سلام شهریور خیلی ماه خوبیه چون من توی این ماه متولد شدم من خودم با آفتاب بزرگ شدم و از این جهت تابستان را خیلی دوست دارم و از هوای ابری متنفرم دلم میگیره تابستان فصل خیلی خوبیه همه میوه های خوشمزه توی این فصل وجود دارند کلا تابستان فصل عجیبی است تازه تعطیلات را هم اضافه کنید 3
manjari 2934 ارسال شده در 28 مهر، 2013 سلام منم شهریوری هستم نظم و انضباط و وقت شناسی و ............. رو باید بیان ازمون یاد بگیرند 3
anvil 5769 ارسال شده در 7 آذر، 2013 شهریور پر حادثه غم انگیز..چرا مثل گذشته ها حالمو عوض نمیکنی؟!خیلی مشتاقت بودم.. 2
ارسال های توصیه شده