پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شهریور ، ماهی که همه در حسرتش هستند تکبیر 3 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آدم ها یا شهریوری هستند یا دوست دارند شهریوری باشند همین 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آدم ها یا شهریوری هستند یا دوست دارند شهریوری باشندهمین شهریور ، ماهی که همه در حسرتش هستندتکبیر اکثــــر افراد متوهـــم متولد شهریور هستند این افراد از اعتماد به نفس کاذب رنج میبرند دربرابر این افراد تنها به یک لبخند بسنده کنید زیرا .... گوناه دارند ..... دست خودشون نیست .... دوس دارن برترین باشن اما نیستن 3 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همین که اینجا هستی سعادتی هست آبانی بد اقبال . . . . 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همین که اینجا هستی سعادتی هستآبانی بد اقبال . . . . به شهریوری ها افتخار دادم و دارم مستفیضشون میکنم بد اقبال ؟؟؟ من خــــدای اقبال و خوش اقبالیم ...... الان تلاشتون برای تخریب وجه آبان ماه بی فایده است 3 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدا شمارا زده که آبانی شدی ، گرمی و متوجه نیستی بگذریم ، موجود ساده دیگر ماهی ، شهریور ماهی برایشان قابل هضم نیست حضرت شاروک معظمة له 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدا شمارا زده که آبانی شدی ، گرمی و متوجه نیستیبگذریم ، موجود ساده دیگر ماهی ، شهریور ماهی برایشان قابل هضم نیست حضرت شاروک معظمة له ما برترین مخلوقاتیـــم به همین دلیل برایتان پذیرفتنش سخت است ما از پیچیده ترین افرادیم که به نظر ساده میاییم اما پس از نشست و برخاست با ما البته اگر افتخارش نصیبتان شود متوجه حلاوت بیانمان و گرمی وجودمان و پیچیدگی شخصیتمان خواهید شد حضرت شاروک معظمة له خطاب به حضرت پیرهائد 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنده نیز شهریوریم.اومدم اعلام وجودی بکنم شهریوریا رو عشقههههههههههههه 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اکثــــر افراد متوهـــم متولد شهریور هستند این افراد از اعتماد به نفس کاذب رنج میبرند دربرابر این افراد تنها به یک لبخند بسنده کنید زیرا .... گوناه دارند ..... دست خودشون نیست .... دوس دارن برترین باشن اما نیستن 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اکثــــر افراد متوهـــم متولد شهریور هستند این افراد از اعتماد به نفس کاذب رنج میبرند دربرابر این افراد تنها به یک لبخند بسنده کنید زیرا .... گوناه دارند ..... دست خودشون نیست .... دوس دارن برترین باشن اما نیستن خیلی جالب بود....:ws28: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی جالب بود....:ws28: به دل نگیـــــــر :rose: 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ به دل نگیـــــــر :rose: باشــــــــه 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ شهریـــــــــــوری ها پرچــــــــــــــــم بالاســــــــــت 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ سلام شهریور خیلی ماه خوبیه چون من توی این ماه متولد شدم من خودم با آفتاب بزرگ شدم و از این جهت تابستان را خیلی دوست دارم و از هوای ابری متنفرم دلم میگیره تابستان فصل خیلی خوبیه همه میوه های خوشمزه توی این فصل وجود دارند کلا تابستان فصل عجیبی است تازه تعطیلات را هم اضافه کنید 3 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ سلام منم شهریوری هستم نظم و انضباط و وقت شناسی و ............. رو باید بیان ازمون یاد بگیرند 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ شهریور پر حادثه غم انگیز..چرا مثل گذشته ها حالمو عوض نمیکنی؟!خیلی مشتاقت بودم.. 2 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ تو تاپیک شهریوریا هم پرچم اردیبهشتیا بالاس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده