شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ اووووووم:JC_thinking:نخیر خانوما هیچ اشتباه تایپی در کار نیست من مطمئنم اشتباه شده ........ الان داغی دقت نمیکنی این شکلکه چقدر حرص میده اینم مخصوص آبان ماهی هاست 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ من مطمئنم اشتباه شده ........ الان داغی دقت نمیکنی اینم مخصوص آبان ماهی هاست 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ ما چون ز دری پای کشیدیم کشیییییدیم امید ز هر کس که بریدیم که بردیبببببببم دل نیست کبوتر که چو برخاست نشییییییییند از گوشه ی بامی که پریدیم پرییییییییدیم 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ ما چون ز دری پای کشیدیم کشیییییدیمامید ز هر کس که بریدیم که بردیبببببببم دل نیست کبوتر که چو برخاست نشییییییییند از گوشه ی بامی که پریدیم پرییییییییدیم پریدی که پریدی چرا شلوغش میکنی:vahidrk: :ws3: 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ پریدی که پریدی چرا شلوغش میکنی:vahidrk: :ws3: علی قبلا معرکه گیری میکرده واسه همینم هنوز تو اون حالو هواست ستاد تخریبات کاربری 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ علی قبلا معرکه گیری میکرده واسه همینم هنوز تو اون حالو هواست ستاد تخریبات کاربری 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ آذر هم چون چسبیده به .. و همینطور بگیر تا اخر... شیطونه الان یه چیزی داره میگه دم گوشم ما چون ز دری پای کشیدیم کشیییییدیمامید ز هر کس که بریدیم که بردیبببببببم دل نیست کبوتر که چو برخاست نشییییییییند از گوشه ی بامی که پریدیم پرییییییییدیم 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ من دلم میخواد اینجا خوشالی دروکنم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ من دلم میخواد اینجا خوشالی دروکنم تو راحت باش عزیز دلم 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ جایی برای پلاسها نیست شما دو تا:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ تو راحت باش عزیز دلم مرسی جقدر ماهی تو.از خاصیت های پاییزی هست دیگه 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ جایی برای پلاسها نیستشما دو تا:vahidrk: کدوم دوتا:vahidrk: ؟ تو مگه شهریوری هستی؟ 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ جایی برای پلاسها نیستشما دو تا:vahidrk: علی با تو ئه هاااا ولی علی که یدونه است ؟؟؟ مرسی جقدر ماهی تو.از خاصیت های پاییزی هست دیگه جذابیت و خاص بودن از خصوصیات پائیزی هاست عزیزم 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ کدوم دوتا:vahidrk: ؟ تو مگه شهریوری هستی؟ همین دو تا پ ن پ 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ علی با تو ئه هااا ولی علی که یدونه است ؟؟؟ جذابیت و خاص بودن از خصوصیات پائیزی هاست عزیزم :zadan: پیشده بابا.میدونستین پاییزیها اکثر تواناییهاشونو ازین ماه به ارث بردن.کوچولوها 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ :zadan:پیشده بابا.میدونستین پاییزیها اکثر خصوصیاتشون از تابستون به ارث بردن.کوچولوها جذابیت و چشمان نافذ پائیزی هارو هیچ کسی و هیچ فصلی نداره :girl_blush2: الکی فصل گرم و داغ و .... خودتونو به فصل لطیف و آروم و قشنگ ما نچسبونین 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ :zadan: پیشده بابا.میدونستین پاییزیها اکثر تواناییهاشونو ازین ماه به ارث بردن.کوچولوها عز کدوم ماح؟ شهریور؟ ولم کن بابا میخوام خوشالی وکنم!!!!جمعه میخوام اولین کوه سال 92 رو برم خوشالم!!!دوستای دبیرستانم هم هستن:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده