Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ 1 ماه زودتر بدنیا میومدم 1 سال جلوتر بودم ینی الان عقب افتاده ای؟؟ :| 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ ینی الان عقب افتاده ای؟؟ :| ای الان فوش بود یا سوال؟ لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ ای الان فوش بود یا سوال؟ صد رحمت به فحش ناموس.. یعنی امین تو رو شست گذاشت تو آفتاب خشک بشی:there:(ستاد ایجاد فتنه و هیجان:hrqr6zeqheyjho1f9mx) 3 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ دوستانِ شهریوری واسه چه روزی هستید ؟ بنده 2 هستم 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ صد رحمت به فحش ناموس.. یعنی امین تو رو شست گذاشت تو آفتاب خشک بشی:there:(ستاد ایجاد فتنه و هیجان:hrqr6zeqheyjho1f9mx) بذار خودش بیاد فیس تو فیس میکنیم...توام کم نقش کاتالیزورو بازی کن...حالا خوبه چند روزیه که مرتد شدی و رفتی چسبیدی به تالار شیمی....:vahidrk: دوستانِ شهریوری واسه چه روزی هستید ؟ بنده 2 هستم شما تو کجا هستی؟ لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ شما تو کجا هستی؟ با اجازه شما تو خونمونم 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ دوستانِ شهریوری واسه چه روزی هستید ؟ بنده 2 هستم درود شهریوری من که راهنمایی کردم. امین بیا بگو چندم به دنیا اومدم منمعلی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا رو که به ماسوا فکندی همه سایه هما رو 3 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ درود شهریوریمن که راهنمایی کردم. امین بیا بگو چندم به دنیا اومدم درود راهنمایی تون یذره بالای درک من بوت یذره بیشتر لدفن راهنمایی کنید:th_scratchhead: 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ درودراهنمایی تون یذره بالای درک من بوت یذره بیشتر لدفن راهنمایی کنید:th_scratchhead: نه خودتون رو دست کم گرفتین. یک برقی میتونه حتما.. 3 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ نه خودتون رو دست کم گرفتین. یک برقی میتونه حتما.. یعنی مربوط میشه به تولد حضرت ِ علی ؟ 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ با اجازه شما تو خونمونم من به هیچکس اجازه نمیدهم...(ویلای من) درود شهریوریمن که راهنمایی کردم. امین بیا بگو چندم به دنیا اومدم من بگم که نمیشه اینارو محک زد...بذار این جوونا قدری فکرشون وا شه... لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ ای الان فوش بود یا سوال؟ مفهومی جز سوال داشت؟؟ به حرف این فتنه گرای آشوبگر توجه نکن.. 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ مفهومی جز سوال داشت؟؟ به حرف این فتنه گرای آشوبگر توجه نکن.. برو یبار دیگه بخون....فوش بود دیگه! فتنه گر نه...مرتد... اعدام باید گردد... شیه؟؟ پیچ پیچیه... لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ صد رحمت به فحش ناموس.. یعنی امین تو رو شست گذاشت تو آفتاب خشک بشی:there:(ستاد ایجاد فتنه و هیجان:hrqr6zeqheyjho1f9mx) شما صوبت نکن.. درود شهریوریمن که راهنمایی کردم. امین بیا بگو چندم به دنیا اومدم سومی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ برو یبار دیگه بخون....فوش بود دیگه! فتنه گر نه...مرتد... اعدام باید گردد... پیچ پیچیه... خوندم..سوالی بود..علامت سوالم داشت.. اعدام گردد.. نخودچیه.. 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ حداقل به هم ماههای خودمون خیانت نکنیم. هم ماهه داریم ما! و ملت چقد اینور و اونور خودشونو میزدن تا شناسنامه شهریور واسه بچشون بگیرن. 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ حداقل به هم ماههای خودمون خیانت نکنیم.هم ماهه داریم ما! و ملت چقد اینور و اونور خودشونو میزدن تا شناسنامه شهریور واسه بچشون بگیرن. ایشششش چه از خود راضی...ملت فقط واسه 1 سال جلو افتادن بچه هاشون خودشونو میزنن اینور اونور... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده