manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ [h=2]پارکی با نماد ماه تولد شما در روسیه[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ شهریوریا کجایین پس؟ همش این خردادیا باید به دادتون برسنا تولد همگیتون رو تبریک میگم سه تا از بهترین ها هم برای من شهریوری هستن بابام آبجیم و دوست خوبم مریم گلی 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ من خودم نیستم ولی 27 شهریورو بنویسین رو دلم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ کلا این شهریوریه ها زیادم شلوغ نیستنااا ولی بازار گرمیشون عالیه.. مثل خواهر خودم که سه شهریوره.. 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ کلا این شهریوریه ها زیادم شلوغ نیستنااا ولی بازار گرمیشون عالیه.. مثل خواهر خودم که سه شهریوره.. شلوغ نیستن؟! شاید سنشون نمیرسه...گودزیلای مارو ببینی پشیمون میشی از این حرفت....:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ شلوغ نیستن؟!شاید سنشون نمیرسه...گودزیلای مارو ببینی پشیمون میشی از این حرفت....:icon_pf (34): نه چندروزه متوجه شدم. راست میگی.. خیلی شلوغن 3 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ شهریوریا منظمن خیلی... احساسی هم هستن تقریبا... (: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ شهریوریا منظمن خیلی... احساسی هم هستن تقریبا... (: خیلی منظمن پدرمو دراوردن منم بی نظم 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ شهریوریا منظمن خیلی... احساسی هم هستن تقریبا... (: اصلاً خدای نظمنا!! این گودزیلا نمیاد خونمون...یعنی اگر اسباب بازیاش وسط خونه جولون ندن راحت نمیشینه که...روزی 3-4تا وسیله خونه رو هم میزنه ناکار میکنه...:icon_pf (34): اون تقریباً رو هم خیلی بجا اومدی...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ خب انصاافا نظم شون بالاست اون گودزیلا(شکلک شوخی) هم بچه ست خب باید شیطنت داشته باشه اقتضای سنشه... حساس و تاحدی زودرنج هم هستن... مقید به قوانین.. (: 2 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ من خودم از یسری حساسیت های ریز شهریوری بودنم کلافه ام چون بیشتر از همه خودم رو اذیت میکنه مگه میشه همه ی اطرافیان رو تغییر داد: که بجا حرف بزنند بی صدا غذا بخورن به موقع بازی کنند به موقع ساکت باشن در کل قبل از گفتن چیزی فکرتو بخونند و از نظم خارج نشن و خیلییییییییی چیزهای دیگه فکر کن که برادر زاده دبستانیم به من میگه چقدر سختگیری ولی اگر همه یه ذره منظم تر میشدند دنیا عالی بود 1 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ من اخر مردادیم و یه مقداری مث شهریوری ها ...این ویژگی هارو دارم و میشناسم... زیادی ریزمیشن گاهی...جزئیات مهمند..(: 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم :hapydancsmil: من تازه این پست رو دیدم من صبا یک شهریوری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده