sam arch 55879 ارسال شده در 5 تیر، 2013 یک وقتی ما با کاری مواجه هستیم که تک هست....باید یک جور در موردش قضاوت کنیم... یک وقتی کار ادامه دار هست...باید یک متر و معیار دیگه ای برای قضاوتش داشته باشیم.....باید نگاهی به قبل هم داشته باشیم... با این توضیح....این کار در ادامه ی یک سیر صعودی به سمت هر چه خوب شدن هست.... هر بار دارم پخته شدن کار رو در ارائه مجله به صورت محسوسی می بینم.... موفق باشین و باشن گرداورندگان مجله.... 6
z-tarahi 282 ارسال شده در 22 آذر، 2013 سلاااااااام به همه ی شما دوستان عزیزفرارسیدن نوروز و سال نو را شادباش میگم ، امیدوارم سالی سرشار از شادی و سلامتی برای همه تون باشه. شماره ی پنجم مجله مهراز منتشر شد.:w14: البته قرار بود 30 اسفند منتشر بشه که متاسفانه سایت قطع بود. منتظر خوندن انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان در مورد این شماره از مجله هستیم. در این شماره از مجله میخوانید : استقبال جهاني از دو سازه معماري ايران نانوفناوري در معماري و مهندسي ساختمان انتشار کتاب معماري آرکيتايپي (کهن الگويي) چاپ هفتم کتاب بوطيقاي معماري نابودي معماري ايران با فرهنگ آپارتمان سازي مرکز اجتماعات کودکان و... شهربم مجموعه مذهبي و فرهنگي شهيد رباني گفتگو با نسرين سراجي ماشاءالله صيادي قديميترين معمار و بناي سيرجان كانسپت فروشگاه در فروشگاه از زاها حديد خانه منحني از دفتر معماري جوهو چايخانه بوا نووا / آلوارو سيزا فرودگاه بين المللي Kunming موزه متروپيلتن سئول ويلاي تعطيلات هم آوايي اسنان با طبيعت ساختمان مسکوني Quai de la Graille تزيينات آجرتراشي در معماري آموزش ساخت ساخت روميزي و پارچه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دوم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من هم دلم میخواد کمک کنم.اما چطوری؟! نمی دونم!!! 2
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 22 آذر، 2013 من هم دلم میخواد کمک کنم.اما چطوری؟! نمی دونم!!! سلام دوست گلم؛ به نواندیشان خوش اومدی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: میتونی با اقا مصطفی سردبیر مجله صحبت کنی تا از کمکهات استفاده کنیم اینم ادرس پروفایلش : http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=105282 3
z-tarahi 282 ارسال شده در 23 آذر، 2013 سلام دوست گلم؛ به نواندیشان خوش اومدی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: میتونی با اقا مصطفی سردبیر مجله صحبت کنی تا از کمکهات استفاده کنیم اینم ادرس پروفایلش : http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=105282 بسیار متشکرم دوست خوبم امیدوارم بتونم کاری انجام بدم:hapydancsmil: 2
ارسال های توصیه شده