sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ یک وقتی ما با کاری مواجه هستیم که تک هست....باید یک جور در موردش قضاوت کنیم... یک وقتی کار ادامه دار هست...باید یک متر و معیار دیگه ای برای قضاوتش داشته باشیم.....باید نگاهی به قبل هم داشته باشیم... با این توضیح....این کار در ادامه ی یک سیر صعودی به سمت هر چه خوب شدن هست.... هر بار دارم پخته شدن کار رو در ارائه مجله به صورت محسوسی می بینم.... موفق باشین و باشن گرداورندگان مجله.... 6 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ سلاااااااام به همه ی شما دوستان عزیزفرارسیدن نوروز و سال نو را شادباش میگم ، امیدوارم سالی سرشار از شادی و سلامتی برای همه تون باشه. شماره ی پنجم مجله مهراز منتشر شد.:w14: البته قرار بود 30 اسفند منتشر بشه که متاسفانه سایت قطع بود. منتظر خوندن انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان در مورد این شماره از مجله هستیم. در این شماره از مجله میخوانید : استقبال جهاني از دو سازه معماري ايران نانوفناوري در معماري و مهندسي ساختمان انتشار کتاب معماري آرکيتايپي (کهن الگويي) چاپ هفتم کتاب بوطيقاي معماري نابودي معماري ايران با فرهنگ آپارتمان سازي مرکز اجتماعات کودکان و... شهربم مجموعه مذهبي و فرهنگي شهيد رباني گفتگو با نسرين سراجي ماشاءالله صيادي قديميترين معمار و بناي سيرجان كانسپت فروشگاه در فروشگاه از زاها حديد خانه منحني از دفتر معماري جوهو چايخانه بوا نووا / آلوارو سيزا فرودگاه بين المللي Kunming موزه متروپيلتن سئول ويلاي تعطيلات هم آوايي اسنان با طبيعت ساختمان مسکوني Quai de la Graille تزيينات آجرتراشي در معماري آموزش ساخت ساخت روميزي و پارچه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دوم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من هم دلم میخواد کمک کنم.اما چطوری؟! نمی دونم!!! 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ من هم دلم میخواد کمک کنم.اما چطوری؟! نمی دونم!!! سلام دوست گلم؛ به نواندیشان خوش اومدی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: میتونی با اقا مصطفی سردبیر مجله صحبت کنی تا از کمکهات استفاده کنیم اینم ادرس پروفایلش : http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=105282 3 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوست گلم؛ به نواندیشان خوش اومدی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: میتونی با اقا مصطفی سردبیر مجله صحبت کنی تا از کمکهات استفاده کنیم اینم ادرس پروفایلش : http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=105282 بسیار متشکرم دوست خوبم امیدوارم بتونم کاری انجام بدم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده