*Cloudy sky* 22513 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ سلاااااااام به همه ی شما دوستان عزیز فرارسیدن نوروز و سال نو را شادباش میگم ، امیدوارم سالی سرشار از شادی و سلامتی برای همه تون باشه. شماره ی پنجم مجله مهراز منتشر شد.:w14: البته قرار بود 30 اسفند منتشر بشه که متاسفانه سایت قطع بود. منتظر خوندن انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان در مورد این شماره از مجله هستیم. در این شماره از مجله میخوانید : استقبال جهاني از دو سازه معماري ايران نانوفناوري در معماري و مهندسي ساختمان انتشار کتاب معماري آرکيتايپي (کهن الگويي) چاپ هفتم کتاب بوطيقاي معماري نابودي معماري ايران با فرهنگ آپارتمان سازي مرکز اجتماعات کودکان و... شهربم مجموعه مذهبي و فرهنگي شهيد رباني گفتگو با نسرين سراجي ماشاءالله صيادي قديميترين معمار و بناي سيرجان كانسپت فروشگاه در فروشگاه از زاها حديد خانه منحني از دفتر معماري جوهو چايخانه بوا نووا / آلوارو سيزا فرودگاه بين المللي Kunming موزه متروپيلتن سئول ويلاي تعطيلات هم آوايي اسنان با طبيعت ساختمان مسکوني Quai de la Graille تزيينات آجرتراشي در معماري آموزش ساخت ساخت روميزي و پارچه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دوم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 54 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ تبریک میگم و خسته نباشید 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ دست شما درد نکنه کاشکی منم معماری خونده بودم چرا اینقدر دوست میدارم این رشته را؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی خوبه عالی بود قسمت اولش رو خوندم نظر که در خصوصش نمیتونم بدم چون رشته ام این نیست اما تو قسمت سر مقاله نوشتین استقبال جهانی از دو سازه معماری ایران این شرکتی که معرفی کردین طراحانشم بومی هستن؟ و کاشکی یه اطلاعاتی هم از این شرکت و طراحان این سازه تو مجله بعدی بزارید 7 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ دست شما درد نکنه کاشکی منم معماری خونده بودم چرا اینقدر دوست میدارم این رشته را؟؟ از بس که شیرین و خوبه رشته مون خیلی خوبه عالی بود قسمت اولش رو خوندم نظر که در خصوصش نمیتونم بدم چون رشته ام این نیست اما تو قسمت سر مقاله نوشتین استقبال جهانی از دو سازه معماری ایران این شرکتی که معرفی کردین طراحانشم بومی هستن؟ و کاشکی یه اطلاعاتی هم از این شرکت و طراحان این سازه تو مجله بعدی بزارید آره طراحانش همه بومی هستن متاسفانه اطلاعات طراحیش دیر به دستم رسید وگرنه تو مجله هم میزاشتم باشه چشم شماره ی بعدی اطلاعات دیگه ای از این بنا میزارم طراحی توسط : شاهین حیدری و لیدا الماسیان کارفرما : دانشگاه سمنان تیم طراحی : سروش مجیدی ، زهرا همدانی ، هلاله علایی ، ندا دهقانی، مریم ایوبی، مریم شکوهی، رمزی مونا، نرگس دهقانی مشاوران: معماری موج نو (سازه، مکانیک، برق) 7 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ من نتونستم دانلود کنم مشکلی نداره، ولی الان یه لینک دیگه هم اضافه میکنم 7 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ فاطمه جونم دستت درد نکنه گلم ، عالی بود 7 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی خعلی خوب بود - تمام ویژگی های یه مجله ی خوب رو داره ... 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ از بس که شیرین و خوبه رشته مون آره طراحانش همه بومی هستن متاسفانه اطلاعات طراحیش دیر به دستم رسید وگرنه تو مجله هم میزاشتم باشه چشم شماره ی بعدی اطلاعات دیگه ای از این بنا میزارم طراحی توسط : شاهین حیدری و لیدا الماسیان کارفرما : دانشگاه سمنان تیم طراحی : سروش مجیدی ، زهرا همدانی ، هلاله علایی ، ندا دهقانی، مریم ایوبی، مریم شکوهی، رمزی مونا، نرگس دهقانی مشاوران: معماری موج نو (سازه، مکانیک، برق) ممنون خانم مدیر حتما تا آخر عید میخونم کلش رو خیلی خوب بود 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ فاااااطمه جونم عاااااااااالی شده ؛ دست گلت درد نکنه لینک به دیدگاه
arc92 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مرسی خیلی عالی بوددددددددددد 4 لینک به دیدگاه
Atiiyeh94 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون فاطمه جوووووووووون:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی از همه..پر انرژی باشییییییییییییید 4 لینک به دیدگاه
sadeghzarei 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ مثل همیشه عالی....ممنون معمار باید پرواز ده نه پرواز کند 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ مبارکههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خیلی خوب شده فاطمه جان دستت طلا عزیزم، هر شماره که پیش میره مجله غنی تری منتشر میشه:w16: و یه معذرت که همش دست تنها میذاریمت خانومی :icon_gol::5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
arsham22 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ برای شروع بد نیست گرچه طراحی مجله خیلی ضعیفه ( مکان های نامناسب برای نوشته ها عکس هایی با کیفیت پایین ، فاصله ی زیاد بین عکس ها و چینش عکسها ) جاگذاری مطالب نامناسب است(برای مثال معرفی کتاب در ابتدای مجله گذاشته نمی شود و علاوه بر آن فصول کتاب به آن صورت تیتری که فقط برای پر کردن فضاست آورده نمی شود...)و ارزش گذاری مطالب انجام نشده است. اما کلیت طرح خوبست البته مجله معماری است و باید بیش از هر چیز درباره طراحی مجله فکر شود . این نکته هم باید یاد آور شد که یکی از مهمترین وظایف هر مجله رعایت امانت و منابع مطالب است اینکه در آخر مجله منابع آورده شده بسیار کار اشتباهی بوده همانطور که در هیچ مجله ای این کار به این صورت دیده نمی شود به جز کتابها که آنهم قوانین خاص خود را داراست. فکر می کنم خوانندگان مجله هم سر رشته ای از معماری به طور تخصصی دارا نباشند دلایل زیادی برای این حرفم هست ... برای مثال گفتگو با نسرین سراجی در مجله معمار 77 چاپ شده است!! انتقال دهنده مطلب و یا بهتر بگم کپی کننده مطلب به طور خیلی آماتور درآخر مجله نام سایتی از آن کپی کرده ذکر نموده که حتی در سایت معمارنت که کپی کننده به عنوان منبع ذکر نموده در پایان مطلب خود مجله معمار 77 را به عنوان منبع مطلب کپی شده ذکر کرده که کپی کننده مطلب از کپی کردن آن خودداری نموده است!!! .... در قسمت های مختلف مجله نقشه هایی ناخوانا فقط برای پر کردن گذاشته شده... دو گانگی در مجله زیاد دیده می شود در جایی اعداد به فارسی و در جایی دیگر اعداد به انگلیسی آورده شده....هر مجله پشت جلد دارد که طراح توجهی به این موضوع ننموده است.حتی در منابع هم دقت نشده آدرس سایت اتود دو حرف o دارد نه سه تا!!!و عملا هم مطمئن هستم خیلی از منابع اصلی آورده نشده است. این ها تنها نکاتی بود که در یک نگاه کلی به نظر رسید. باید توجه داشت کار انتشار مجله کار آسانی نیست ولی از نظر من این مجله ای است که به راحتی توسط 2 نفر در عرض 2 روز بسته می شود که نباید اینطور به نظر بیاید حتی اگر در عمل اینطور باشد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده