blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ اینا همشون خوشگلن...منم دلم خواست ولی چطور میشه با اینا راه رفت؟ واقن چوگونه؟ چطور میشه با اینا از پله های مترو، بدو بدو پایین رفت و به قطار رسید؟ 6 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ اینا همشون خوشگلن...منم دلم خواستولی چطور میشه با اینا راه رفت؟ واقن چوگونه؟ چطور میشه با اینا از پله های مترو، بدو بدو پایین رفت و به قطار رسید؟ اینا واسه بدو بدو کردن و مترو نیس که!! واسه مهمونی و جشن و این چیزا بپوش.. خوشمل شی 5 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ اخه این چه کاری با ادم میکنین خب ادم میبینه دلش میخاااااااااااااااااد مخصوصا از این پاشنه تیزاااااا 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ من با اینا بخوام راه برم کلا فلج اطفال میگیرم ولی این خوبه دوسش دارم 6 لینک به دیدگاه
alborzz 257 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ کفشای قشنگی بود ولی اونایی که جلو بازه، حتما باید پا هم قشنگ باشه به این موضوع دقت کنید بیعضیا پاشون شبیه پای شتر بعد کفشای جلو باز میپوشن خوب دقت کنید عزیزان 1 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ من با اینا بخوام راه برم کلا فلج اطفال میگیرمولی این خوبه دوسش دارم مینا جون از اون کفشایی که جلوش لژ داره بپوش، راه رفتن باهاش راحته... تو پست 26 از اینا زیاده 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ مینا جون از اون کفشایی که جلوش لژ داره بپوش، راه رفتن باهاش راحته... تو پست 26 از اینا زیاده اره اونا هم خوبن من نهایت با پاشنه 7 8 سانت بتونم راه برم..تازه اونم به سختی..دوس دارم کفش پاشنه بلند 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده