blue-sky 346 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 اینا همشون خوشگلن...منم دلم خواست ولی چطور میشه با اینا راه رفت؟ واقن چوگونه؟ چطور میشه با اینا از پله های مترو، بدو بدو پایین رفت و به قطار رسید؟ 6
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 اینا همشون خوشگلن...منم دلم خواستولی چطور میشه با اینا راه رفت؟ واقن چوگونه؟ چطور میشه با اینا از پله های مترو، بدو بدو پایین رفت و به قطار رسید؟ اینا واسه بدو بدو کردن و مترو نیس که!! واسه مهمونی و جشن و این چیزا بپوش.. خوشمل شی 5
maryam banoo 3238 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 اخه این چه کاری با ادم میکنین خب ادم میبینه دلش میخاااااااااااااااااد مخصوصا از این پاشنه تیزاااااا 9
*mini* 37778 ارسال شده در 24 شهریور، 2013 من با اینا بخوام راه برم کلا فلج اطفال میگیرم ولی این خوبه دوسش دارم 6
alborzz 257 ارسال شده در 24 شهریور، 2013 کفشای قشنگی بود ولی اونایی که جلو بازه، حتما باید پا هم قشنگ باشه به این موضوع دقت کنید بیعضیا پاشون شبیه پای شتر بعد کفشای جلو باز میپوشن خوب دقت کنید عزیزان 1
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 من با اینا بخوام راه برم کلا فلج اطفال میگیرمولی این خوبه دوسش دارم مینا جون از اون کفشایی که جلوش لژ داره بپوش، راه رفتن باهاش راحته... تو پست 26 از اینا زیاده 2
*mini* 37778 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 مینا جون از اون کفشایی که جلوش لژ داره بپوش، راه رفتن باهاش راحته... تو پست 26 از اینا زیاده اره اونا هم خوبن من نهایت با پاشنه 7 8 سانت بتونم راه برم..تازه اونم به سختی..دوس دارم کفش پاشنه بلند 4
ارسال های توصیه شده