*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ دلتون میاد دختر نداشته باشین از این کارا نکنه بهش اخم نکنین این شکلی نشه بعد نزنین زیره خنده؟ من یه دونشو دارم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ دلتون میاد دختر نداشته باشین از این کارا نکنه بهش اخم نکنین این شکلی نشه بعد نزنین زیره خنده؟ بیا ما 5تا از اینا داریم همشو باهم ببر یه خونه هم بهت میدیم 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ والا قبلانا تا جایی ما دیده بودیم مردا پسرا میخواستن زنو جون به سر می کردن تا براش یه پسر بیارن نسل شون ادامه پیدا کنه شاید جدیدا مد عوض شده نه سارا جون افه میان اسم دختر که میاد قند تو دلشون آب میشه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ من یه دونشو دارم جدی؟ بچه خودت؟ باباش کیف میکنه البته احتمالا خودش نمیدونه داره کیف میکنه 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ جدی؟ بچه خودت؟ باباش کیف میکنه البته احتمالا خودش نمیدونه داره کیف میکنه بله بچه خودم باباش از گل بالاتر بهش نمیگه 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ چی بگم شاید الان اینجوری شده !پس این داستان یه پسر کور و لوچ بعد 10 تا دخمل چیه پس والله من دوروبرمو نگاه میکنم همه کشته مرده دخترن البته هستند کسانی که هنوز فکرای بسته ای دارند و فکر ادامه دادن شجره خانوادگیشون هستن 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ گذشته از شوخی رابطه والیدن با بچه هاشون یکی از زیباترین تصاویر زندگیه نباید بزاریم زشتی ها و سختی های زندگی این لحظات ناب رو از زندگیمون بگیرن من با تولید مثل و جامعه کاری ندارم ولی هر انسانی این حق رو داره که این لحظه ها رو تجربه کنه 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ بیا ما 5تا از اینا داریم همشو باهم ببر یه خونه هم بهت میدیم جدی؟ از این کارا هم میکنن؟ بله بچه خودمباباش از گل بالاتر بهش نمیگه امیدوارم روزی از اینکه به دنیا آوردینش ممنون باشه باشه میزارم به حساب دم عید راسی پوشک بچه بالای 30 تومنه فکر کنم به درک کیف وقتی که گردنتو بغل میکنه بیشتره 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ امیدوارم روزی از اینکه به دنیا آوردینش ممنون باشه :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ جدی؟ از این کارا هم میکنن؟ از اینا بدترن .... ولی چون دخترن و زبون میریزن اصلا نمیتونی حتی بهشون اخم کنی انقدرم میرن و میان میچسبن به باباهاشون و بوسشون میکنن و هی میگن بابایی دوست دارم .... عاشقتم ... دورت بگردم:icon_pf (34):و خودشونو لوس میکنن که نگووووو رسما اطرافیان رو با زبون ریختن خر میکنن ( البته ببخشیداااا) ولی دختر شدیدا بابایی هستش ..... من خودم انقدر که با بابام راحتم با مامانم راحت نیستم .... باهم میگیم و میخندیم و سر به سر هم میزاریم 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ من از تولد خودم رضایت دارم چون باعث شده چیزی به اسم من به وجود بیاد.ولی واسه پارازیت ها متاسفانه درسته و خودم هم یه زمانی سر درد و گوش درد گرفته بودمم.(از حماقت های نظامه !!)برای بچه هم دو نفری که میخوان ازدواج کنن بهتره قبلش با هم توافق کنن.اگه دو نفر بچه نخواستن ازدواج نکنن بهتره، چون دو تا آدم تنها زیاد نمیتونن هم رو بدون هدف و انگیزه زیر یک سقف تحمل کنن.مهم نهاد مقدس خانواده اسس.خانواده یکی از شکست خورده ترین نهادهای اجتماعیه. چرا سعی نمیکنید کمی خارج از چارچوب های رسمی تعیین شده بیندیشید؟ تولد بچه برای ایجاد هدف و انگیزه مثل ازدواج کردن برای خوب شدن حال روحیِ یک معتاد، یک بیمار روانی هست. خیلی خودخواهانه است ... 9 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ نه... بنده از به دنیا آمدنم خوشحال نیستم... دلیلی برای خوشحال بودن نیست... من اگر انتخابی داشتم و اگر میدونستم به چه جایی خواهم اومد هرگز بودن رو انتخاب نمی کردم... در فلسفه همیشه وجود برتر از عدم وجود معنا شده... ولی من نبودن رو به بودن در چنین دنیایی ترجیح میدم... نبودن ترسناک نیست... عدم وجود یعنی مطلق بودن... دفاع ما انسان ها از زندگی و وابستگی ما به اون کاملا قابل درک هست... زندگی دلیل وجود ماست... ما به زندگی معتادیم... من ترجیح میدم به دنیا نمیومدم... و این بسیار ناعادلانه هست که ما باید بدون هیچ انتخابی به این دنیا بیاییم... ولی در این دنیا عدالتی نیست... به قول نیتچه بهترین چیز برای بشر وجود نداشتن هست ولی حالا که به دنیا آمده ایم بهترین چیز برای ما مردن است... و هیچ بدی در نبودن نیست... متاسفانه زندگی کردن بزرگترین عادت ماست و ترک اون خیلی سخته... این حرف مارک تواین در این مورد زیباست: "من میلیارد ها سال قبل از اینکه به دنیا بیایم مرده بودم و کوچکترین صدمه ای از آن ندیدم." این گفته ی جکوب هارگریو هم زیباست... ترجمش نمیکنم چون ادبیاتش واقعا زیباست: "Will there been an afterlife, I wonder? Choirs of angels? Or a fiery pit? One unlearns these falsehoods over time, but the child who learned to fear hell is never really gone. To tell the truth, I think I had enough of afterlives as it is - this one has been pretty purgatorial. Almost fifty years floating in supercooled jelly like some medical specimen, thoughts creeping like rats through cramped silicon corridors of machines trapped behind video screens and camera systems. Never sleeping, never resting, never ceasing to think about the world you no longer belong to. No, if this is a taste of the afterlife, I think simple oblivion will do nicely. " من فکر میکنم اگر ما انتخابی در تولد داشتیم بیشتر ما نبودن را به بودن ترجیح میدادیم... اون هم در زندگی پر از رنج و درد که نهایتش مرگ و نابودی مطلق است... به نظر من به وجود آوردن یک موجود دیگر در این جهان جنایت هست و من هرگز حاظر نیستم چنین جنایتی در حق موجودی دیگر بکنم... گرچه بنده هم از نظر احساسی دوست دارم فرزندی داشته باشم... ولی این کمال خودخواهی است که انسانی دیگر رو وسیله ی لذت و دست اندازی برای رفع نیاز های احساسی خود بکنیم... شاروک جان این به نظر من یکی از تفکرات سمی و مسموم کننده ست که کاءنات در راستای تفکر ما بهمون پاسخ میده....یه تفکر دروغین که متاسفانه عده ای آدم الکی خوشبین از این مدل روانشناسای دوزاری یا این ادمایی که میخوان حرفای عرفانی دل خوش کنک بزنن میگن و طبیعتا ما ها هم گاهی فکر کردیم که درسته....ولی اشتباهه.... دقیقا... اینها تنها تفکراتی احساسی هست... روشی برای ارضای روانی انسان ها... آدم هایی که عموما جهان رو گل و بلبل میبینند... و کسانی که دوست دارند با چنین حرف هایی دل خودشون رو خوش کنند تا تحمل این سختی ها و زشتی های بی انتهای جهان در این پهنای بی کران و بی معنا و توهی برای اونها ساده تر بشه... من با توجه به تجربه شخصیم اینوگفتم امتحان کردم و بهش رسیدم اینکه بخوایم فکرهایی اینجنین نا امید کننده داشته باشیم به نظرم سمی تره !! باید به حل کردن مسئله فکر کرد نه پاک کردن صورت مسئله .... من با اینکه بچه دار نشیم چون ممکنه نقص عضو داشته باشه مخالفم !! آیا شما تمامی مسائل و احتمالات رو پیرامون اون تجربیات بررسی کرده اید؟ و هیچ توضیحی بهتر از قانون جذب وجود نداشته؟ بسیاری توضیحات میتوان برای مسائل آورد که از قانون جذب منطقی تر است... براساس قانون occam در بین یک سری تئوری ها برای توضیح یک مسئله باید ساده ترین تئوری ممکن انتخاب بشه... در اینجا به نظر میرسه احتمال بسیار زیادی وجود داره که راه های ساده تری برای توضیح اون مسئله ای که شما تجربه کردید هم میتونسته وجود داشته باشه... در ضمن ما در مورد چنین مسئله ای تنها میتونیم با اتکا به شواهد ایمپریکال صحبت کنیم... نه براساس برداشت های فردی... و با توجه به اینکه چنین چیزی رو تا به حال علم ایمپریکال توضیح نداده و ثابت نکرده احتمال بسیار بسیار کمی وجود داره که یک فرد به تنهایی تونسته باشه اون رو اثبات کنه... 10 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ خانواده یکی از شکست خورده ترین نهادهای اجتماعیه. چرا سعی نمیکنید کمی خارج از چارچوب های رسمی تعیین شده بیندیشید؟ تولد بچه برای ایجاد هدف و انگیزه مثل ازدواج کردن برای خوب شدن حال روحیِ یک معتاد، یک بیمار روانی هست. خیلی خودخواهانه است ... اشاره به ساختار شکست خورده ای که ما اون رو خانواده میشناسیم بسیار عالی بود... مرسی... 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ آلوین تافلر هم تو کتاب موج سومش به این اشاره می کنه ولی خب اگه خانواده رو حذف کنیم چی بجاش بزاریم لازم نیست چیزی جاش بزارید... تمام اون چیزهایی رو که خانواده به ما میده رو ما می تونیم به شکل بسیار بسیار بهتری بدون این ساختار ناقص هم به دست بیاریم... چه نیاز جنسی باشه... چه نیاز روانی باشه... چه تولید مثل باشه و چه هر مورد دیگری که به اون اشاره کنید... خانواده همین الان هم ساختاری قدیمی و از مد افتاده است و در آینده ی بشر مسلما این ساختار نامناسب و ناهنجار اجتماعی هم جای خودش رو به سیستم های بهتری برای بقای بشر خواهد داد... 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ آلوین تافلر هم تو کتاب موج سومش به این اشاره می کنه ولی خب اگه خانواده رو حذف کنیم چی بجاش بزاریم در اجتماعات اولیه انسانی خانواده وجود نداشته، خانواده در گذر زمان به وجود آمده، با به وجود آمدن احساس مالکیت و حرص و طمع. طبیعت هم حفظش کرده چون باعث افزایش شانس بقای و تولیدمثل انسان ها میشده. به نظر من لزومی نداره حتما چیزی جایگزینش کنیم. ما نمیخوایم نسخه بپیچم، هرکی هرجور دوست داره زندگی کنه، یکی دوست داره خانواده تشکیل بده، خب خانواده تشکیل میده، یکی دلش نمیخواد خانواده داشته باشه، خب خانواده تشکیل نمیده ولی اینکه یه روش رو در نظر بگیریم و اونو راهی مقدس بنامیم مثل اینه که تعیین تکلیف کنیم برای دیگران، که شماهایی که غیر از این می اندیشید نامقدسید. اینقدر مطلق گرا... 7 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ سلام اینایی که از اومدنشون ناراحتن و خانواده رو چیزی واهی میدنن چرا خودکشی نمیکنن تا راحت شن از اینهمه درد؟ 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ سلاماینایی که از اومدنشون ناراحتن و خانواده رو چیزی واهی میدنن چرا خودکشی نمیکنن تا راحت شن از اینهمه درد؟ اتفاقا بنده دلیل این رو گفتم... اگر پست رو میخوندید متوجه میشیدید... 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی نرخ رشد خوبی داریم / اینجوری هم تبلیغ بشه باید چند سال دیگه آدم از چین وارد کنیم !!! لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ من جوابی برای اینکه "چرا باید بچه دار بشم؟ " ندارم اصلا. مابقی کلامم همینایی که وافن گفت. 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی نرخ رشد خوبی داریم / اینجوری هم تبلیغ بشه باید چند سال دیگه آدم از چین وارد کنیم !!! این بدین معنا هست که ما تولید مثل کنیم صرفا برای اینکه تولید مثل کرده باشیم... یکم عجیب به نظر میاد... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده