seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ چون با اعتماد میگی من باید حالتو بگیرم عیدی هرچی میگیری جمع کن که من تا اون روز هیچی نمیخوام بخورم هیشکی بهم عیدی نمیده الان داری مثلا بچه هارو منحرف میکنی.... لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ منظور منظور خاصی ندارم خودتی دیگه تابلوئه اصن رو پیشونیش نوشته من بدریم فوق فوقش نوشته من شاروکم سری بعدم ...... هست لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ هیشکی بهم عیدی نمیده الان داری مثلا بچه هارو منحرف میکنی.... الان دارم واسه بعد عیدم برنامه نهار میچینم :gnugghender: لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ الان دارم واسه بعد عیدم برنامه نهار میچینم :gnugghender: آره خب باید دنبال یه رستوران خوبو شیک باشی دیگهبالاخره من هر جایی نمیام که لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ منظور خاصی ندارمخودتی دیگه تابلوئه اصن رو پیشونیش نوشته من بدریم فوق فوقش نوشته من شاروکم سری بعدم ...... هست بابا چشاش چشای شاروکه من میدونم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ منظور خاصی ندارمخودتی دیگه تابلوئه اصن رو پیشونیش نوشته من بدریم فوق فوقش نوشته من شاروکم سری بعدم ...... هست سری بعد کیه دقیقا ؟؟؟ من میگم من نیستم ..... سر نهارم دارم شرط میبندم بعدش تو میای میگی شاروک ؟؟؟ :| زهرا جونم !! نا امیدم نکن دیگه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ بابا چشاش چشای شاروکه من میدونم چشاتو باز کن ببینم چشای تورو اصن لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ آره خب باید دنبال یه رستوران خوبو شیک باشی دیگهبالاخره من هر جایی نمیام که مهدی بیچارت میکنم !! حالا میبینی !! بابا چشاش چشای شاروکه من میدونم بدری !! من سبزه ام این سفیده !! این دوبار !! الکی جو نده چون دستت رو شده برا بقیه لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ چشاتو باز کن ببینم چشای تورو اصن من چشم مورچه ای ام شاروک آهویی لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ شوما راهنمای کن فقط باشه . بزار ببینم چی تو دست و بالم هست . اممممممم . به نظرم خیلی احساساتیه . با استناد به این حرف زهرا میتونه پانیسا هم باشه ها فکر کن پانی باشه من میرم وختی اومدم باید بدری بوده باشه دیگهمن کاری ندارم امره دیگه ای ؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ سری بعد کیه دقیقا ؟؟؟ من میگم من نیستم ..... سر نهارم دارم شرط میبندم بعدش تو میای میگی شاروک ؟؟؟ :| زهرا جونم !! نا امیدم نکن دیگه مزایده میزارم هرکی بیشتر پول بده به اون میگم تو رو برا رد گم کنی میگم فاطمه جونم وگرنه که تابلوئه بدری لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ چشاتو باز کن ببینم چشای تورو اصن بدری تاحالا خودشو نشون نداده ولی اکثر بچه ها منو دیدن واسه همین داره منحرف میکنه بچه هارو ! لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ من چشم مورچه ای ام شاروک آهویی ما رو سیاه نکن این برق ، برق چشای توئه دیگه لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ مزایده میزارمهرکی بیشتر پول بده به اون میگم تو رو برا رد گم کنی میگم فاطمه جونم وگرنه که تابلوئه بدری منم به مزایده دعوت کنیااااا این بدری به مهدی هم رشوه داده بیا بقیه رو گول بزنه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ بدری تاحالا خودشو نشون نداده ولی اکثر بچه ها منو دیدن واسه همین داره منحرف میکنه بچه هارو ! من ندیدم لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ مهدی بیچارت میکنم !! حالا میبینی !! بدری !! من سبزه ام این سفیده !! این دوبار !! الکی جو نده چون دستت رو شده برا بقیه گمراهی بد دردیه لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ من چشم مورچه ای ام شاروک آهویی من بزرگ شدم آهو شدم بچه گیام مورچه بودم بابا لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ منم به مزایده دعوت کنیااااا این بدری به مهدی هم رشوه داده بیا بقیه رو گول بزنه مهدی رو خریده یعنی؟ لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ مهدی رو خریده یعنی؟ شک نکن وگرنه من آدمی نیستم که سر نهار شرط ببندم لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ ما رو سیاه نکناین برق ، برق چشای توئه دیگه برقش کجا بودی یه وضعیه هاااا چشاممم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده