faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ نه . کلاً شبیه همه هستی . با استناد به این حرف زهرا میتونه پانیسا هم باشه ها لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ رفتارات شبیه میناست !! تاپیک قبلی داره تکرار میشه .... اما همه گیر دادن به بقیه !! نظری ندارم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ نظری ندارم زهرا بیا امتیازارو بین منو فاطمه تقسیم کن عسکت لو رفت توام خیلی تابلویی جوگر لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من میرم وختی اومدم باید بدری بوده باشه دیگه من کاری ندارم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ شناختم بگم؟ آره خب بگو ، 20 امتیاز بگیر لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ شاروک خودتی چون لو رفت میگم... سر هر چی بگید شرط میبندم خود شاروکه لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ شاروک خودتی همین بدری که به من انگ میچسبونه منودیده !! داره منحرفتون میکنه !! مینا توام منو دیدی من این شکلیم آخه ه ه ه من سبزم این سفیده !! لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ همین بدری که به من انگ میچسبونه منودیده !! داره منحرفتون میکنه !! مینا توام منو دیدی من این شکلیم آخه ه ه ه من سبزم این سفیده !! نمیدونم ، ولی فاطمه با احساسات من بازی نکن آره راست میگی من بدری رو ندیدم نمیتونم نظری بدم ولی احساس میکنم نقش تشویش کردن اذهان عمومی رو در این تاپیک هم به عهده گرفتی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . باشه ببخشید تو نیستی لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ چون لو رفت میگم... سر هر چی بگید شرط میبندم خود شاروکه سر چی؟؟ من خودم باهات شرط میبندم !! سر نهار .... قبوله؟؟ لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ سر چی؟؟ من خودم باهات شرط میبندم !! سر نهار .... قبوله؟؟ قبول... حالا ناهار چی میخوای بدی لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ صبا (کلاه قرمزی) هم میتونه باشه لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ صبا (کلاه قرمزی) هم میتونه باشه راست میگی کلاه قرمزیم میتونه باشه... ولی نه خود شاروکه لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ راست میگی کلاه قرمزیم میتونه باشه... ولی نه خود شاروکه مهدی تو هم آره خوب منحرف میکنی دیگه واقعا نمی دونم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ راست میگی کلاه قرمزیم میتونه باشه... ولی نه خود شاروکه قبول... حالا ناهار چی میخوای بدی چون با اعتماد میگی من باید حالتو بگیرم عیدی هرچی میگیری جمع کن که من تا اون روز هیچی نمیخوام بخورم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ خب زهرا بدو بیا جایزه رو بده به من برم که کلی کار دارم سری بعدی رو هم میدونم هر کی خواست میتونه منو بخره از الان لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ خب زهرا بدو بیا جایزه رو بده به من برم که کلی کار دارمسری بعدی رو هم میدونم هر کی خواست میتونه منو بخره از الان منظور لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده