faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ چرا هیچکس منو باور نداره ؟؟؟؟؟ از بس ملتو گمراه کردی خب! حالا گریه نکن باشه باور میکنیم خودتی لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ میپذیرم فقط وای به حالت اگر بهم دروغ گفته باشی ولی من عکس تو رو دیدم ، یکم بهت شباهت داره ، ولی نه نیستی از تاپیک قبل باید بچه هارو بررسی کرد لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ چرا هیچکس منو باور نداره ؟؟؟؟؟ :there: هر چی فاطمه بگه بدریه لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ mini از بس ملتو گمراه کردی خب!حالا گریه نکن باشه باور میکنیم خودتی من پشیمونم ولی تو این تاپیک باید طرفو پیدا کنم!! حس مارپل بودنم گل کرده شدید !! من به mini هم مشکوکم ........... حضور ناگهانی !!:coffee: لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ :there:هر چی فاطمه بگه بدریه انتخاب اولتو از دست دادی برو بعدی لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ انتخاب اولتو از دست دادی برو بعدی ای جلب !! ما ملت همیشه آگاهیم .... مارو نمیتونی گمراه کنی :biggrin: لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من پشیمونم ولی تو این تاپیک باید طرفو پیدا کنم!! حس مارپل بودنم گل کرده شدید !! من به mini هم مشکوکم ........... حضور ناگهانی !!:coffee: مینی رو اول من گفتم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ مینی رو اول من گفتم منم گفتم خوب! لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ ای جلب !! ما ملت همیشه آگاهیم .... مارو نمیتونی گمراه کنی :biggrin: چه ملت گمراهی لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ اقا دعوا نکنین منم ولی نزارین بدری در بره هاااا مثه مینا حضورش چشمگیره گمراه هم میکنه تازه البته پانتالاسا هم میتونه باشه هاا... لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ چرا هیچکس منو باور نداره ؟؟؟؟؟ خلافش باید ثابت شه که نیستی ثابت کن حالا لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ با توجه به حرفای بچه ها شاروک میباشد لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من خوابم گرفته:yawn: ........ فردا میام پست ها و رفتارارو آنالیز میکنم :coffee: لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ اقا دعوا نکنین منم ولی نزارین بدری در بره هاااا مثه مینا حضورش چشمگیره گمراه هم میکنه تازه البته پانتالاسا هم میتونه باشه هاا... ای مینی خودتی پای منو وسط نکش لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ با توجه به حرفای بچه ها شاروک میباشد فاطمه تو که منو دیدی بابا :icon_pf (34): تو چرا اخه ؟؟؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ با توجه به حرفای بچه ها شاروک میباشد آره منم همین نظر دارم خودشه:gnugghender: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من نیستم؟ نه . زهراااهم شبیه مینیِ هم شاروک کلاً شبیه همه هستی . لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ نه . کلاً شبیه همه هستی . شوما راهنمای کن فقط لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ آره منم همین نظر دارم خودشه:gnugghender: رفتارات شبیه میناست !! تاپیک قبلی داره تکرار میشه .... اما همه گیر دادن به بقیه !! لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ فاطمه تو که منو دیدی بابا :icon_pf (34): تو چرا اخه ؟؟؟:icon_pf (34): باشه عشقم حرفمو پس میگیرم تو نیستی آره منم همین نظر دارم خودشه:gnugghender: دیگه شک ندارم خودتی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده