شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ .Yaprak فیلم بازی کردن هم بلد نیستی منم حسم میگه بدریه شدیییییییییید لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ زهراااهم شبیه مینیِ هم شاروک من خودم دارم دنبال طرف میگردم شبیه منه آخه ؟؟؟ من اگه انقدر مظلوم بودم که الان اینجا نبودم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من نیستم بابا :| سری پیشم گفتین تویی من نبودم من ندیدم تورووووووووووووووووووووووو خدایی تو نیستی؟؟؟ پس کیه؟ لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ عیزان زیاد به مغزاتون فشار نیارین من نیستم خود شاروک ِ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ بدری تویی راستشو بگو خوبیت نداره لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ snowy نیست؟ نمیدونم شاید هم هست صرفا جهت مخالفت با اکثر ارا، صیا؟( هرچند منم فکر میکنم بدری باشه) لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ شاروک و بدری دارن بچه ها رو منحرف میکنن ، من گفته باشم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ پس کیه؟ یه آدم مظلوم باید باشه .......البته حسم میگه هاااا sahar 91 نیست؟؟؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من خودم دارم دنبال طرف میگردم شبیه منه آخه ؟؟؟ من اگه انقدر مظلوم بودم که الان اینجا نبودم بعدا میفهمیم کی بووود :2i1d1co: لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ منم حسم میگه بدریه شدیییییییییید برو واسه خودت یه سوژه پیدا کن این سوژه ی منه لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ شاروک و بدری دارن بچه ها رو منحرف میکنن ، من گفته باشم جیگر توه باهوش شاروک دیگه لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ عیزان زیاد به مغزاتون فشار نیارین من نیستم خود شاروک ِ شاروک و بدری دارن بچه ها رو منحرف میکنن ، من گفته باشم من نیستم :| من عکس تورو دیده بودم وجدانم گفت وظیفه انحراف بچه هارو به گردن بگیرم!! این عکسو نمیشناسم من :| بنابراین باید کشف کنم که کیه !!! بدریه ..... چون هی سعی میکنه بندازه گردن من !! تو تاپیک قبل اصلا این کارارو نمیکرد من رفتارارو آنالیز میکنم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ جیگر توه باهوش شاروک دیگه منحرفشون نکن بابا بگرد دنبال متهم ردیف اول !! زهرا یه راهنمایی بکن دیگه ......... خیلی سخته !:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ شاروک و بدری دارن بچه ها رو منحرف میکنن ، من گفته باشم اره خواهر کلا دارن مشکوک میزنن دوتاشون لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ یه آدم مظلوم باید باشه .......البته حسم میگه هاااا sahar 91 نیست؟؟؟ یعنی نمیدونی دیگه تو؟ لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ یعنی نمیدونی دیگه تو؟ چرا هیچکس منو باور نداره ؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من نیستم :| من عکس تورو دیده بودم وجدانم گفت وظیفه انحراف بچه هارو به گردن بگیرم!! این عکسو نمیشناسم من :| بنابراین باید کشف کنم که کیه !!! بدریه ..... چون هی سعی میکنه بندازه گردن من !! تو تاپیک قبل اصلا این کارارو نمیکرد من رفتارارو آنالیز میکنم میپذیرم فقط وای به حالت اگر بهم دروغ گفته باشی ولی من عکس تو رو دیدم ، یکم بهت شباهت داره ، ولی نه نیستی لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ من نیستم :| من عکس تورو دیده بودم وجدانم گفت وظیفه انحراف بچه هارو به گردن بگیرم!! این عکسو نمیشناسم من :| بنابراین باید کشف کنم که کیه !!! بدریه ..... چون هی سعی میکنه بندازه گردن من !! تو تاپیک قبل اصلا این کارارو نمیکرد من رفتارارو آنالیز میکنم منحرفشون نکن بابا بگرد دنبال متهم ردیف اول !! زهرا یه راهنمایی بکن دیگه ......... خیلی سخته !:icon_pf (34): mini لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده