faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ گل گفتی آی گل گفتی دیریدیدینمثل1 بلبل گفتی دیریدیدیدن بچه ها ببخشید که ذهناتونو منحرف میکردم والا من که باورم نمیشه تو باشی و به این راحتی اعتراف کنی! راستشو بگو داری منحرفمون میکنی؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ والا من که باورم نمیشه تو باشی و به این راحتی اعتراف کنی!راستشو بگو داری منحرفمون میکنی؟ دقیقا منحرف نشدی چرا تو:vahidrk: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ گل گفتی آی گل گفتی دیریدیدینمثل1 بلبل گفتی دیریدیدیدن بچه ها ببخشید که ذهناتونو منحرف میکردم پرتوووو امتیازمو بدههههههههه لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ دقیقامنحرف نشدی چرا تو:vahidrk: از بس همه انحرافی میرن اینجا انتی انحراف شدیم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ پرتوووو امتیازمو بدههههههههه من نیستم بابا:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ قیام کنید میخوام اعلام نتایج کنم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ قیام کنید میخوام اعلام نتایج کنم نــــــه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ بگو زهرا جون بزار گمراهان روشن بشن لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ بگو خواهر ببینیم کی بود این فرد مجهول لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ چند صفحه شد ؟ :hapydancsmil: فروغ خیر نمیدونم ولی میگم ampame عایا؟؟؟؟ اریودخت خیر زهرا خیر مینی ؟ خیر مینی خیر من نیستم؟ خیر فرانه ؟ خیر مینا تا منو تشخیص نده ول نمیکنه صبا؟ خیر ونوس خیر setare.blue ؟ kolah ghermezi:ws38: خیر نیدونم .Yaprak ؟؟؟ خیر شاروک کم بیا منحرفمون کن یکتا ، خیر .Yaprak با تشکر از وقتی که در اختیار من قرار دادین خواهش میشه ولی خیر .Yaprak فیلم بازی کردن هم بلد نیستی خیر شوخی کردماصن خودتی اینجا اشاره داشت به شاروک. بله snowy نیست؟ خیر .Yaprak خیر عیزان زیاد به مغزاتون فشار نیارین من نیستم خود شاروک ِ بله بدری تویی راستشو بگوخوبیت نداره خیر شاروک و بدری دارن بچه ها رو منحرف میکنن ، من گفته باشم بابا اینکاره یه آدم مظلوم باید باشه .......البته حسم میگه هاااا sahar 91 نیست؟؟؟ نه مظلوم نیست . جیگر توه باهوش شاروک دیگه بله mini خیر :there:هر چی فاطمه بگه بدریه خیر من پشیمونم ولی تو این تاپیک باید طرفو پیدا کنم!! حس مارپل بودنم گل کرده شدید !! من به mini هم مشکوکم ........... حضور ناگهانی !! باشه ای جلب !! ما ملت همیشه آگاهیم .... مارو نمیتونی گمراه کنی اقا دعوا نکنین منم ولی نزارین بدری در بره هاااا مثه مینا حضورش چشمگیره گمراه هم میکنه تازه البته پانتالاسا هم میتونه باشه هاا... خیر با توجه به حرفای بچه ها شاروک میباشد آورین Bahareh.S ؟ خیر من میرم وختی اومدم باید بدری بوده باشه دیگهمن کاری ندارم نیست شاروک خودتی ایهیم خودشههههه چون لو رفت میگم... سر هر چی بگید شرط میبندم خود شاروکه آورین صبا (کلاه قرمزی) هم میتونه باشه خیر اومدم اعلام حضورمینی خیر راست میگی کلاه قرمزیم میتونه باشه... ولی نه خود شاروکه خیر، بله خب زهرا بدو بیا جایزه رو بده به من برم که کلی کار دارمسری بعدی رو هم میدونم هر کی خواست میتونه منو بخره از الان بلو بابا منظور خاصی ندارمخودتی دیگه تابلوئه اصن رو پیشونیش نوشته من بدریم فوق فوقش نوشته من شاروکم سری بعدم ...... هست بابا چشاش چشای شاروکه من میدونم آورین سری بعد کیه دقیقا ؟؟؟ من میگم من نیستم ..... سر نهارم دارم شرط میبندم بعدش تو میای میگی شاروک ؟؟؟ :| زهرا جونم !! نا امیدم نکن دیگه من چشم مورچه ای ام شاروک آهویی از دفعه بعدی عکس نمیزارم . توصیف میکنم . اینجوری باحالتره مزایده میزارمهرکی بیشتر پول بده به اون میگم تو رو برا رد گم کنی میگم فاطمه جونم وگرنه که تابلوئه بدری خیر برو بچ من صادقانه اعلام میکنم من نیستم لطفا دنبال گوزونه اصلی باشین صداقتت منو کشته . ولی دیگه از این کارا نکنی ها . البت تو این تاپیک فقط مینی خیر فکر کنم زهرایی باشه خیر اینکه منم خیر خوش نکنم ینی نمیخوای ناهارو بدی....میخوای بپیچونی اصلا خود کلاه قرمزیه خیر هرکی شرطو باخت منم باید ببره ناهاراسترسی که سر شرط شما گرفتم سر مسابقه نگرفتم نصفش منم نصفش شاروک خوب...دوستان دیگه نیازی به حدس زدن نیست مجهول خودشو لو داد معرفی میکنم بدری معلومه خودتی که گیر دادی به من بدرییییییییییییی بدریه خیر شاروک هم میتونه باشه ولی خوب حضورت یه جیز دیگه میگه بله . خیر نکنه منمیعنی امکان دارههویته منو فاش کردین رفت خیر هنوز دارین دعوا میکنین؟منم بابا منم خیر احساساتی به نظرم مینی و صبا و شاروک هستن در ضمن شیطون هم هستن ، با جنبه هم می باشن آبجی بدریمم میتونه باشه...احساساتیه ولی شیطون نیست.... شبیه صبا هم هست ولی صبا که شیطون نیست خیر بدریه.زیر پوستی آتیش میسوزونه:scared9: خیر به به قرار ناهار مهمون کی باشیم شاروک خیر بدریه دیگه بابا خیر اریودخته خیر ااااا شاروک تو نیستی پس کیه ؟! من کسی رو ندیدم همین طوری میحدسم مینی نیست ایا خوب شد همینطوری حدس زدی ، درست بود من از این عکس دوم فهمیدم مطمئننا شاروک نیست مینی خیر سودیه خیر منم با دیدن عکس دوم متوجه شدم که ناهارو باختم خیر به ونوس هم میخوره خیر تا من باشم به حرف شما گوش ندم آبرومو بردیندوستان من اغفال شدم Apameh. خیر مطمئنی ؟؟؟ عکس منه هاااااااااااا گل گفتی آی گل گفتی دیریدیدینمثل1 بلبل گفتی دیریدیدیدن بچه ها ببخشید که ذهناتونو منحرف میکردم خوشمان آمد من نیستم بابا ----------------------------- و اماااااااااا . این شما و این هم هویت مجهول شاروک عزیــــــز حالا کاشف کی بود ؟ Yaprak. حالا دست دست :w14::w31: :w14::w31: :w14::w31: :w14::w31: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ واقعا تو خجالت نمیکشی فاطمه این تو بودی؟ تو خجالت نمیکشی اینقد بانمکی موهامونو سفید کردی الان تو دلت داری میخندی من کاری ندارم به من باید ناهار بدی لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ حالا هی بیا بچه های مردمو منحرف کن لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ واقعا تو خجالت نمیکشی فاطمهاین تو بودی؟ تو خجالت نمیکشی اینقد بانمکی موهامونو سفید کردی الان تو دلت داری میخندی من کاری ندارم به من باید ناهار بدی فقط بدری از چشمام تشخیص داد و مهدی ولی عکس دوم گمراهتون کرد عجیب :biggrin: این چشمای نافذ و موهای مشکی فقط یه دونه است اونم برا منه پول نهار مهدی رو کی میخواد بده ه ه ه خدااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ آقا مهدی بیا که بردی ناهارو:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ حالا هی بیا بچه های مردمو منحرف کن کی من ؟؟؟ من وظیفه ام همینه عزیزم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ آقا مهدی بیا که بردی ناهارو:hapydancsmil: چرا جو میدی؟؟ تو باید هوای منو داشته باشی نه مهدی روووو ....من برای جذاب شدن مسابقه شرط بستم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ فقط بدری از چشمام تشخیص داد و مهدی ولی عکس دوم گمراهتون کرد عجیب :biggrin: این چشمای نافذ و موهای مشکی فقط یه دونه است اونم برا منه پول نهار مهدی رو کی میخواد بده ه ه ه خدااااااااااااااااااااا من گفتم هر کی باخت به منم باید ناهار بده افتادی تو خرج لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ ینی هیییییییییی واییییییی من از این بدری بدری نصفِ جوابای بالا مینیِ بترکی اصن تابلو بود شاروکِ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ چرا جو میدی؟؟ تو باید هوای منو داشته باشی نه مهدی روووو ....من برای جذاب شدن مسابقه شرط بستم نه خیرم قراره ناهارو نصف کنیمطرف شما نیستم لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ من گفتم هر کی باخت به منم باید ناهار بدهافتادی تو خرج :icon_pf (34): نامردااااااااا ینی هیییییییییی واییییییی من از این بدریبدری نصفِ جوابای بالا مینیِ بترکی اصن تابلو بود شاروکِ من همین الانم تکذیب میکنم:biggrin: نه خیرم قراره ناهارو نصف کنیمطرف شما نیستم شکم پرستااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده