آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ نکنه منمیعنی امکان دارههویته منو فاش کردین رفت لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ نکنه منمیعنی امکان دارههویته منو فاش کردین رفت من سر ناهار شرط بستم شاروکه.... یه کاری کن شاروک باشه لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ من سر ناهار شرط بستم شاروکه.... یه کاری کن شاروک باشه خوب اگه یه کاری کردم که شاروک بود اون موقع نهار میدین؟این وسط چی به من میرسه لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ خوب اگه یه کاری کردم که شاروک بود اون موقع نهار میدین؟این وسط چی به من میرسه نه دیگه ناهار میگیرم... وقتی من ناهارو ببرم انگار شما بردین دیگه...فرقی نمیکنه که لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ مهدی حالا به دور از شوخی شاروکه ؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ نه دیگه ناهار میگیرم... وقتی من ناهارو ببرم انگار شما بردین دیگه...فرقی نمیکنه که باشه بذار برم دعا کنم نذر و نیاز و .......... که شاروک جان باشه :gnugghender: لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ مهدی حالا به دور از شوخی شاروکه ؟ بگم ینی؟ شاروکم میتونه باشه لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ بگم ینی؟ شاروکم میتونه باشه بگو دیگه بذار اینجوری سوالم رو مطرح کنم کسی تا الان حدس درست زده ؟ این یعنی اینکه شاروک نیست یا هست (جوابت دو پهلو بود) لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ هنوز دارین دعوا میکنین؟ منم بابا منم لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ با استناد به این حرف زهرا میتونه پانیسا هم باشه ها من که میگم منم هیشکی باور نمیکنه :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ کلاً شبیه همه هستی . همه شبیه من هستن لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ فکر کن پانی باشه مگه من چمه؟ فکر کنید منم اصن لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ باشه . بزار ببینم چی تو دست و بالم هست . اممممممم . به نظرم خیلی احساساتیه . احساساتی به نظرم مینی و صبا و شاروک هستن در ضمن شیطون هم هستن ، با جنبه هم می باشن لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ احساساتی به نظرم مینی و صبا و شاروک هستن در ضمن شیطون هم هستن ، با جنبه هم می باشن آبجی بدریمم میتونه باشه...احساساتیه ولی شیطون نیست.... شبیه صبا هم هست ولی صبا که شیطون نیست لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ آبجی بدریمم میتونه باشه...احساساتیه ولی شیطون نیست.... شبیه صبا هم هست ولی صبا که شیطون نیست بدریه. زیر پوستی آتیش میسوزونه:scared9: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ آفرین ... خود خودشه ه ه ه من سر نهار با مهدی شرط بستم .... هنوزم میگین منم ؟؟؟ من سر ناهار شرط بستم شاروکه.... یه کاری کن شاروک باشه خوب اگه یه کاری کردم که شاروک بود اون موقع نهار میدین؟این وسط چی به من میرسه نه دیگه ناهار میگیرم... وقتی من ناهارو ببرم انگار شما بردین دیگه...فرقی نمیکنه که نگا کن تورو خدا . شما درست حدس بزنید ، خودم ناهار میدم لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ به به قرار ناهار مهمون کی باشیم شاروک لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ به به قرار ناهار مهمون کی باشیم شاروک مهدی قراره نهار بده چون از الان باخته ..... مهدی حالا به دور از شوخی شاروکه ؟ مینا :icon_pf (34): مهدی منو ندیده ولی تو دیدی داری از اون میپرسی شاروکه؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده