seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 نکنه منمیعنی امکان دارههویته منو فاش کردین رفت من سر ناهار شرط بستم شاروکه.... یه کاری کن شاروک باشه
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 من سر ناهار شرط بستم شاروکه.... یه کاری کن شاروک باشه خوب اگه یه کاری کردم که شاروک بود اون موقع نهار میدین؟این وسط چی به من میرسه
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 خوب اگه یه کاری کردم که شاروک بود اون موقع نهار میدین؟این وسط چی به من میرسه نه دیگه ناهار میگیرم... وقتی من ناهارو ببرم انگار شما بردین دیگه...فرقی نمیکنه که
آرتاش 33340 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 نه دیگه ناهار میگیرم... وقتی من ناهارو ببرم انگار شما بردین دیگه...فرقی نمیکنه که باشه بذار برم دعا کنم نذر و نیاز و .......... که شاروک جان باشه :gnugghender:
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 مهدی حالا به دور از شوخی شاروکه ؟ بگم ینی؟ شاروکم میتونه باشه
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 بگم ینی؟ شاروکم میتونه باشه بگو دیگه بذار اینجوری سوالم رو مطرح کنم کسی تا الان حدس درست زده ؟ این یعنی اینکه شاروک نیست یا هست (جوابت دو پهلو بود)
panisa 12132 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 با استناد به این حرف زهرا میتونه پانیسا هم باشه ها من که میگم منم هیشکی باور نمیکنه :persiana__hahaha:
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 باشه . بزار ببینم چی تو دست و بالم هست . اممممممم . به نظرم خیلی احساساتیه . احساساتی به نظرم مینی و صبا و شاروک هستن در ضمن شیطون هم هستن ، با جنبه هم می باشن
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 احساساتی به نظرم مینی و صبا و شاروک هستن در ضمن شیطون هم هستن ، با جنبه هم می باشن آبجی بدریمم میتونه باشه...احساساتیه ولی شیطون نیست.... شبیه صبا هم هست ولی صبا که شیطون نیست
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 آبجی بدریمم میتونه باشه...احساساتیه ولی شیطون نیست.... شبیه صبا هم هست ولی صبا که شیطون نیست بدریه. زیر پوستی آتیش میسوزونه:scared9:
partow 25305 مالک ارسال شده در 18 خرداد، 2013 آفرین ... خود خودشه ه ه ه من سر نهار با مهدی شرط بستم .... هنوزم میگین منم ؟؟؟ من سر ناهار شرط بستم شاروکه.... یه کاری کن شاروک باشه خوب اگه یه کاری کردم که شاروک بود اون موقع نهار میدین؟این وسط چی به من میرسه نه دیگه ناهار میگیرم... وقتی من ناهارو ببرم انگار شما بردین دیگه...فرقی نمیکنه که نگا کن تورو خدا . شما درست حدس بزنید ، خودم ناهار میدم
شــاروک 30242 ارسال شده در 18 خرداد، 2013 به به قرار ناهار مهمون کی باشیم شاروک مهدی قراره نهار بده چون از الان باخته ..... مهدی حالا به دور از شوخی شاروکه ؟ مینا :icon_pf (34): مهدی منو ندیده ولی تو دیدی داری از اون میپرسی شاروکه؟؟؟؟
ارسال های توصیه شده