دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ با مفنامیک اسید و ژلوفن اینا خوب میشین؟ من هیچی جوابگوم نی ... حتی با تعداد زیاد به غیر خانوادمم هرکی منو روز اول میبینه میترسه ... فکر میکنه دارم میمیرم قویترین مسکنام روم بی تاثیر بوده ... فقط آمپول (میدونم ضرر داره و کورتون داره و ... ولی هیچ راهی ندارم) مفنامیک اسید تا حدودی درد رو کم میکنه اما نه اینکه کلا بی حس کنه البته مفنامیک اسید رو دکتر بهم داده نمیدونم استفاده اش تا چه اندازه ضرر نداره یا اصلن ضرر داره یانه 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ مفنامیک اسید تا حدودی درد رو کم میکنهاما نه اینکه کلا بی حس کنه البته مفنامیک اسید رو دکتر بهم داده نمیدونم استفاده اش تا چه اندازه ضرر نداره یا اصلن ضرر داره یانه من دکترم دیگه ناامید شد ازم ... هرچی مسکن بود بهم گفت خیلی بده ... بدم میاد ازش 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ سپیده جون یه آشناهای ما هرسری میرفت آمپول میزد(بنده خدا صداش هر دفعه بلند بود و داد میزد) الان خوبه سونو بده.کیست داشت.البته نمیدونم از کیست بوده یا نه 6 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ من دکترم دیگه ناامید شد ازم ... هرچی مسکن بود بهم گفت خیلی بده ... بدم میاد ازش من قبلن ها که قرص نمیخوردم خیلی حالم بد میشد اما وقتی میرفتم سرم میزدم حالم بهتر میشد و به شدت خوابم میگرفت 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ سپیده جون یه آشناهای ما هرسری میرفت آمپول میزد(بنده خدا صداش هر دفعه بلند بود و داد میزد)الان خوبه سونو بده.کیست داشت.البته نمیدونم از کیست بوده یا نه من کلا تحت نظرم از این لحاظا ... چون سینه هام هم کیست داره هم غده تند تند میرم دکتر و کلا چکاپ میشم ... کیست تخمدان ندارم ... از اون اول همینجوری درد میکشیدم من قبلن ها که قرص نمیخوردم خیلی حالم بد میشد اما وقتی میرفتم سرم میزدم حالم بهتر میشد و به شدت خوابم میگرفت سرم ... آپول دگزا و هیوسین ... همه چی 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ایشالا ازدواج میکنی بهتر میشی سپیده جون 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ایشالا ازدواج میکنی بهتر میشی سپیده جون :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ من مفنامیک اسید میخورم بده؟ منم از دو روز قبل و 2 روز اول مفنامیک می خورم . بعضی وقتا معده درد می گیرم اما کاملا خوب نمیکنه درد قابل تحمل می کنه 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ طفلی دخترا از همون اول زندگی تا اخرش باید درد بکشن بدنیا میان میزنن پشتشون که صداشون در اد بعد گوششونو سوراخ میکنن بعد درد پریودی درد شب بووووووووووووق درد زایمان درد یائسگی درد درد درد 9 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ طفلی دخترا از همون اول زندگی تا اخرش باید درد بکشن بدنیا میان میزنن پشتشون که صداشون در اد بعد گوششونو سوراخ میکنن بعد درد پریودی درد شب بووووووووووووق درد زایمان درد یائسگی درد درد درد :sigh: درد محکم و سفت بستن مو درد اپیلاسیون درد تبعیض و محدودیت و محرومیت و ...... 9 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ دختراااا شما چرا اینقد سخت میگیرین؟؟؟؟؟ با ی شالی روسری چیزی کمر و شکمتون رو ببندین..و سعی کنین لباس گرم بپوشین(حتی تابستون) دردش کم میشه خیلی.... کم قرص و از اینجور آتو اشغالا بخورین..ضرر داره خو و حرف میم شیمی در مورد کم شدن درد بعد ازدواج هم درسته دهواش نکنین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 و ی نکته ای که سعی میکنم رعایت کنم..در مواقع دیگه سعی کنین جایی که رطوبت داره(رو چمن و سنگ و..)همینجوری نشینین... 2 ماه با و بدون نشستن امتحان کنین..نتیجه شو میبینین 13 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ با مفنامیک اسید و ژلوفن اینا خوب میشین؟ من هیچی جوابگوم نی ... حتی با تعداد زیاد به غیر خانوادمم هرکی منو روز اول میبینه میترسه ... فکر میکنه دارم میمیرم قویترین مسکنام روم بی تاثیر بوده ... فقط آمپول (میدونم ضرر داره و کورتون داره و ... ولی هیچ راهی ندارم) یعنی در این حد؟ 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی در این حد؟ منم همینجوری بودم ولی تا پیش دانشگاهی ، بعد دیگه بهتر شدم 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ منم همینجوری بودم ولی تا پیش دانشگاهی ، بعد دیگه بهتر شدم نه بابا من خودمم درد دارم 1بارم درحدی بود که نتونستم برم مدرسه 2روز اما الان بیچاره تو نطفه خفه میکنم دردشو شروع نشده قرص میخورم اصلا شاید درد نگیره ها من زودتر میخورم برا پیشگیری 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ نه بابامن خودمم درد دارم 1بارم درحدی بود که نتونستم برم مدرسه 2روز اما الان بیچاره تو نطفه خفه میکنم دردشو شروع نشده قرص میخورم اصلا شاید درد نگیره ها من زودتر میخورم برا پیشگیری تو فوق العاده ای اجی من از چن تا دکتر پرسیدم قرص اشکال نداره ، گفتن نه ماهی یه بار اشکال نداره ، قبلا بروفن میخوردم الان مفنامیک ، درد که میکشم ولی خوب کمتر از قبل :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ تو فوق العاده ای اجی من از چن تا دکتر پرسیدم قرص اشکال نداره ، گفتن نه ماهی یه بار اشکال نداره ، قبلا بروفن میخوردم الان مفنامیک ، درد که میکشم ولی خوب کمتر از قبل :5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم 1دونه قبل اینکه درد شروع بشه میخورم اما اگه قرار باشه روز اول برم بیرون از خونه 1دونه هم قبل بیرون رفتنم میخورم یهو تو کوچه خیابون خفتم نکنه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده