soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ اول اون سیگارو از گوشه لبت بردار:w00: بعدا در مورد اون اهداف شوم هم صحبت میکنیم:167: تو مهندسان هم از این تاپیکا میزدی؟ یادته؟ یه بار یه تاپیک منم ورداشته بودی داد و بیداد راه انداختی و گفتی که این تاپیکای مسخره و تکراری چیه و این صحبتا:167: تاپیک بلندترین نقطه دنیا بود که من قبل تر از تو تو بخش نجوم زده بودم که به کمک میلاد و افشین دهنتو آره مهندسان دیگه برامون کوچیک شده بود .....یا شاید ما بزرگ شده بودیم:167: 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ تاپیک بلندترین نقطه دنیا بود که من قبل تر از تو تو بخش نجوم زده بودم که به کمک میلاد و افشین دهنتو آرهمهندسان دیگه برامون کوچیک شده بود .....یا شاید ما بزرگ شده بودیم:167: ای خبیث! هنوز یادته؟ چه کولی بازی دراوردین؟ یه دوسه تاپیک دیگه هم بود قبول دارم تجربه کسب کردیم هممون. کلا همه در حال یادگیری هستیم. ولی این بی معرفتی نیست در مورد مهندسان اینطوری بگی؟ حالا اگر بحث ادماینو این صحبتاش باشه هیچ منم قبول دارم بعضی وقتا آدم دوست داره یا استارت جدیدی بزنه ولی روش بهترش اینه که به قول بعضی دوستان یه مدت کمرنگ بشی حالا هم یه نگاهی به پستهای قبلی بنداز ببین چطوری مخ ملتو به کار گرفتی:167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده