soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام عزیزان والا الان که به این تالار اومدم دیدم آخرین پست داده شده مربوط میشه به 5 روز پیش ....:icon_pf (34): اگه تالارهای عمومی اینطوری پیش بره تالار های اختصاصی چطور میشه اونوقت؟ به نظرتون چه باید کرد؟ . تالار های عمومی بالاخص تالار آزاد نقش مهمی در جذب کاربر دارن کاربرانی که نو اندیشن ممنون میشم از نظر های سازندتون 24 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب بنظر من دليلش اينه که تعداد کاربرا کم هستن و اينکه موضوع جديدي براي بحث مطرح نميشه تا دوستان بيان و نظرشونو بگن! سهيل جان شما خودت شروع کن و تاپيک بزن منم هستم :rose: 14 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب بنظر من دليلش اينه که تعداد کاربرا کم هستن و اينکه موضوع جديدي براي بحث مطرح نميشه تا دوستان بيان و نظرشونو بگن! سهيل جان شما خودت شروع کن و تاپيک بزن منم هستم :rose: منم همینکه این آقاهه گفت 11 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به نظر من بخش گفتگوی آزاد تو مباحث عمومی خیلی بخش مهمیه که فعال بودنش به فعال بودن کل انجمن کمک میکنه. الان بحثای خوبی تو تالار مذهبی و فلسفی هستش که البته تعداد زیادی هم هنوز تو اون بحثا شرکت نکردن و ایشالا که بیشتر میشه. ولی تو این بخش گفتگوی آزاد هم مباحث اجتماعی و عمومی خیلی خوبی میتونه مطرح بشه و به نظر من برای فعالتر شدن بحثایی که راه میفته باید اطلاع رسانی خوبی بشه. به نظرم بحثایی هم که تا حالا تو این تاپیک راه افتاده اطلاع رسانی خوبی نداشته و یکی از نقطه ضعف هاش همینه. باید مسائل روز و برخی مشکلات اجتماعی و مسائل جوانان و دانشجویان مطرح بشه و در موردش بحث و گفتگو کرد. هر کسی هم که بحث رو شروع میکنه اون بحث رو مدیریت کنه و پیگیری کنه و اطلاع رسانی هاشو انجام بده تا اینکه بحث جون بگیره و فعال بشه. 12 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ درسته که کاربرا کمند ولی خوب این انجمن نوپاست طول میکشه تا به حد ایده ال برسه کمیت رو میشه با کیفیت جبران کرد همین ده بیست نفری هم که اینجا فعالیت دائم دارن همت نمیکنند این تالار نواقصی هم داره منجمله قوانین تالار و تاپیکی برای دریافت انتقاد و پیشنهاد ..... 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ولي يه خوبي که اين تالار داره اينه که بچه ها کمتر اسپم ميکنن و از موضوع خارج نميشن و بيشتر به مبحث تاپيک توجه ميکنن براي مثال اين تاپيکي که چند وقت پيش زدم خيلي بحث جالبي شد ببينيد http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=10277 8 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یکی از دلایلش شاید تفکیک بخش ها در تالار گفتگوی آزاد باشه ! تالار گفتگوی آزاد سه تا زیر بخش داره: مطالب جالب، اطلاعات عمومی و کنفرانس نواندیشان. نظرتون درباره ادغام بخش ها چیه ؟ به عنوان مثال بخش های مطالب جالب و اطلاعات عمومی میتونه با صفحه ورودی تالار ادغام بشه ! :flowerysmile: 11 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ انتقادا و پیشنهادای مباحث عمومی رو فعلاً تو تاپیک زیر مطرح کنید: ^دفتر مدیریت تالارهای عمومی ^ ایشالا که شاهد پیشرفت هرچه بیشتر این تالار به خصوص بخش گفتگوی آزاد باشیم. 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یکی از دلایلش شاید تفکیک بخش ها در تالار گفتگوی آزاد باشه ! تالار گفتگوی آزاد سه تا زیر بخش داره: مطالب جالب، اطلاعات عمومی و کنفرانس نواندیشان. نظرتون درباره ادغام بخش ها چیه ؟ به عنوان مثال بخش های مطالب جالب و اطلاعات عمومی میتونه با صفحه ورودی تالار ادغام بشه ! :flowerysmile: والا پیمان من یه بار به محمد گفتم که تعدد زیرتالار باعث سردرگمی میشه ولی صلاح ندونست ادغام کنه 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ولی پیمان این دو بخش که گفتی حدوداً 600تا تاپیک توشون هست که ادغامشون با صفحه اصلی تالار باعث میشه صفحه اصلی بیش از حد شلوغ بشه. 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یکی از دلایلش شاید تفکیک بخش ها در تالار گفتگوی آزاد باشه ! تالار گفتگوی آزاد سه تا زیر بخش داره: مطالب جالب، اطلاعات عمومی و کنفرانس نواندیشان. نظرتون درباره ادغام بخش ها چیه ؟ به عنوان مثال بخش های مطالب جالب و اطلاعات عمومی میتونه با صفحه ورودی تالار ادغام بشه ! :flowerysmile: منم با ادغام موافقم چون چیزی که خودم تجربه کردم اینکه بچه های معتادشده بخش گفتگوی آزاد مستقیما میرن سراغ همون صفحه اول و از اونجا مطالب رو پی می گیرن 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ولي من با ادغام مخالفم چون که مثل باشگاه مهندسان همه چي غاطي ميشه!!! بنظر من وضع فعلي باشگاه خوبه واگه کسي ميخواد سردر گم نشه بايد از قسمت آخرين ارسالها وارد بشه تا بتونه به تمام بخشهاي تالار دسترسي داشته باشه! 7 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ در ضمن این تالار احتیاج به یه مدیر اختصاصی داره ......عرف تموم فروم ها هستش که مدیر تالارهای عمومی وظیفه نظارت داشته باشه ....... 7 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ولی پیمان این دو بخش که گفتی حدوداً 600تا تاپیک توشون هست که ادغامشون با صفحه اصلی تالار باعث میشه صفحه اصلی بیش از حد شلوغ بشه. محمد جان زیر تالار لازمه ولی بحثای کامل تفکیک شده من هرچی فک میکنم نمیتونم تمایز زیادی بین کنفرانس تالار آزاد و خود تالار آزاد قائل بشم 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ محمد جان زیر تالار لازمه ولی بحثای کامل تفکیک شدهمن هرچی فک میکنم نمیتونم تمایز زیادی بین کنفرانس تالار آزاد و خود تالار آزاد قائل بشم اينو خوب اومدي منم فرق تالار آزاد با کنفرانسو نميفهمم! 7 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به نظر من اگه زیرتالار ها به قرار زیر باشن نظم حاکم میشه فلسفه اطلاعات عمومی(که بحثی نداره صرفا خبره) 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با این صحبت که گفتگوی آزاد با کنفرانس قاطی میشه موافقم. در اصل تو کنفرانس بحثا پیگیری میشه. تو صفحه اصلی گفتگوی آزاد مطالب عادی گذاشته میشه احتیاج به بحث و میزگرد و این چیزا نیست. واسه انتخاب اسم گفتگوی آزاد خیلی مشکل داشتیم ولی هرکاری کردیم اسم مناسبی گیر نیاوردیم و واسه همین اسم گفتگوی آزاد روش موند. :icon_pf (34): اگر بشه یه اسم مناسب تری واسه گفتگوی آزاد گیر آورد خوب میشه. اون وقت مشخص هم میشه که بحثا تو کنفرانس نواندیشان هست و همه چی هم سر جاش هست و اون نظمش رو داره. 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با این صحبت که گفتگوی آزاد با کنفرانس قاطی میشه موافقم.در اصل تو کنفرانس بحثا پیگیری میشه. تو صفحه اصلی گفتگوی آزاد مطالب عادی گذاشته میشه احتیاج به بحث و میزگرد و این چیزا نیست. واسه انتخاب اسم گفتگوی آزاد خیلی مشکل داشتیم ولی هرکاری کردیم اسم مناسبی گیر نیاوردیم و واسه همین اسم گفتگوی آزاد روش موند. :icon_pf (34): اگر بشه یه اسم مناسب تری واسه گفتگوی آزاد گیر آورد خوب میشه. اون وقت مشخص هم میشه که بحثا تو کنفرانس نواندیشان هست و همه چی هم سر جاش هست و اون نظمش رو داره. اسم گفتگوی آزاد که خوبه این کنفرانسه یه خورده واسه ماها سنگین میاد شاید میزگرد آزاد یا میزگرد بحثهای عمومی اسم بهتری واسش باشه 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ولی پیمان این دو بخش که گفتی حدوداً 600تا تاپیک توشون هست که ادغامشون با صفحه اصلی تالار باعث میشه صفحه اصلی بیش از حد شلوغ بشه. درسته ! الان هر صفحه 20 تا تاپیک رو نمایش میده ! این رو می شه زیادتر کرد ؟ مثلا 40 تا، فقط البته برای تالار گفتگوی آزاد، تالارهای تخصصی نیازی ندارن. معمولا بچه ها تا دو سه صفحه قبل رو چک می کن، بعضی از تاپیک ها لازمه که حتما مهم بشن، چون بازدید زیادی دارن. اما یه سری از مطالب هم فقط بازدید کننده های مخصوص خودشون رو دارن که با سرچ کردن می شه پیداشون کرد. شلوغ شدن لزوما به معنای هدر رفتن برخی از مطالب و تاپیک ها نیست. همیشه یه سری تاپیک های خاص تقاضای بیشتری دارن که این تاپیک ها یا مهم می شن و یا بعد از مدتی کاربرها اون رو می شناسن. بنابراین حتی اگر 10 صفحه هم پایین رفته باشن، تاپیک رو می کشن بالا. بازم این رو می تونیم به نظر سنجی عمومی بذاریم. البته چون علی مسئول تالارهای عمومیه، حتما باید نظرش رو بگه ! چونکه در صورت ادغام شدن، شاید کنترلش یه مقدار سخت تر بشه ! 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ادمین جان این کنفرانس نباشه بهتره ها بعدشم دو تا زیر تالار دیگه مطالب خواندنی و اطلاعات عمومی خب این دو تا خیلی با هم اشتراک دارن هر دانستنی عمومی به نوعی جالب میشه بعدشم از این اطلاعات عمومی یکم سو تعبیر میشه برای مثال میارن مطالبی که به علم پزشکی مربوط میشه تو اطلاعات عمومی میزنن 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده