Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ من معروفم بابا چطور منو نمیشناسینواسه من مدرک جمع میکنیاصلانم که اینطور شداااااااااااااا میشرکتم ببینی همه منو میشناسن(خدایا آبرومو نبریا) اون که بله همه شمارو میشناسن... ما اختلاطمون اینه که شما هم بقیه رومیشناسیبا توجه به این که فرمودین من اینجا کسی رو نمیشناسم عجب شناس در نشناسی شد:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ اون که بله همه شمارو میشناسن... ما اختلاطمون اینه که شما هم بقیه رومیشناسیبا توجه به این که فرمودین من اینجا کسی رو نمیشناسم عجب شناس در نشناسی شد:icon_pf (34): نه دیگه همه منو میشناسن اماااااااااااااااااااااااااا من هیشکی رو نمشناسم من مشهورم بابا همه که مشهور نیستن بشناسمشون (عجب چیزی گفتم) لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ طبق راهنمایی ها شخص مورد نظر زهرا (Apameh )می باشد ، چون از صبح تا شب در انجمن حضور دارد حضورش هم بدجوری مشکوک میزنه تو تاپیک لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ طبق راهنمایی ها شخص مورد نظر زهرا (Apameh )می باشد ، چون از صبح تا شب در انجمن حضور دارد حضورش هم بدجوری مشکوک میزنه تو تاپیک مینا داشتیم؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ مینا داشتیم؟ ببخشید حرفم رو پس میگیرم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ ببخشید حرفم رو پس میگیرم درست گفتی دیگه وقتشه که اعتراف کنم شخص مجهول الهویه خودمم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ ببخشید حرفم رو پس میگیرم مینا قوی باش...سر حرفت بمون خودشه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ مینا قوی باش...سر حرفت بمون خودشه لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ مینا قوی باش...سر حرفت بمون خودشه نه عکس کوچولویی های زهرا رو دیدم الان ولی مینا به نظر من سودیه لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ نه عکس کوچولویی های زهرا رو دیدم الان ولی مینا به نظر من سودیه منم باباو....نمیخواستم صداشو دربیارم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ منم باباو....نمیخواستم صداشو دربیارم تو قبل از پرتو عضو شدی سعی نکن اذهان عمومی رو منحرف کنی لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ منو؟بابا من مشهورم دیگه همه منو میشناسن اتفاقا خوشم اومد بشرکتم ببینم کی منو میشناسه ببخشید شما ؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ ببخشید شما ؟ بابا عینکتونو دربیارین آرتاشام دیگه لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ بابا عینکتونو دربیارین آرتاشام دیگه :wavesmile: -------- بچه ها یه عکس جدید گذاشتم لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ من فهمیدم بگم؟ نیکی و پرسش؟!! بوگو دادا خیال همه رو راحت کن لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ نیکی و پرسش؟!!بوگو دادا خیال همه رو راحت کن ینی تو نمیدونی لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ آآآآآآآآ من اینو قبلا دیدم ها ولی نمیدونم کی بود :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ آآآآآآآآ من اینو قبلا دیدم ها ولی نمیدونم کی بود :icon_pf (34): دقت کن عزیزم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده