رفتن به مطلب

مســـابقه تشخیص هویت شماره شصت و سه

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 300
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من اول گفتم:w000:

تو اشتباه گفتی / اسمشون فائزه هست :banel_smiley_4:

شیوه انتخاب من اینجوریه هرکی میاد زیر پست اول تشکر میذاره رو به صورت تصادفی انتخاب میکنم :|

لینک به دیدگاه
مام همینطور:w02:

اگر فردا روزی شما عکستو گذاشتی ما از کوجا بشناسیمت؟>:w000:

منو؟:ws3:بابا من مشهورم دیگه همه منو میشناسن اتفاقا خوشم اومد بشرکتم ببینم کی منو میشناسه:ws28:

لینک به دیدگاه
بعدشم دقت کنید به عکس ..بچه وسط دو تا دیواره یعنی کنج دیوار....از طرح کاغذ دیواریا متوجه شدم....:ws3:

یعنی مدل کافذ دیواری ها رو شناختی هستی جان؟:ws52:

لینک به دیدگاه
:|

یعنی چی اسم بنده خدا خارجکی خودش هم مترجم ایناست اونوقت تو اسمشو فارسی میگی؟‌:w000:

داری میگی خودش مترجمه... قراره مام بهش کمک کنیم که انگلیسیارو به فارسی ترجمه کنیم

منم اسمشو ترجمه کردم:w02:

من کاربر حرف گوش کنی هستم:w000: یادته گفتی برو فیلم pretty رو ببین:w000: فصل دومش هم تموم کردم:w000: ولی هنوز مشخص نشد:4564:

منو؟:ws3:بابا من مشهورم دیگه همه منو میشناسن اتفاقا خوشم اومد بشرکتم ببینم کی منو میشناسه:ws28:

اگه همه شمارو میشناسن چطور شما بقیه رو نمیشناسی؟:w58: تناقض داره:icon_razz:

حالا اون هیچی.. میگویی به شرکتم ببینم کی منو میشناسه؟؟؟؟ پس استناد به بخش اول جمله تون گفتین همه منو میشناسن... پس چی شد که میگی منو نمیشناسن؟:whistles:

:w02:

لینک به دیدگاه
یعنی مدل کافذ دیواری ها رو شناختی هستی جان؟:ws52:

نه زاویه دیوارو میگه:ws37:

از طرح کاغذ دیواری مشخصه تو کنج قرار گرفته:whistle:

لینک به دیدگاه
دمت گرم زهرا یعنی منتظری یکی از این اطراف رد بشه :ws28:

از قدیم گفتن مجرم همیشه به محل جرم خودش برمیگرده خو حالا من بسطش دادم به این:banel_smiley_4:

من مشکوکم آغا

من به همه مشکوکم:w000:

لینک به دیدگاه

اگه همه شمارو میشناسن چطور شما بقیه رو نمیشناسی؟:w58: تناقض داره:icon_razz:

حالا اون هیچی.. میگویی به شرکتم ببینم کی منو میشناسه؟؟؟؟ پس استناد به بخش اول جمله تون گفتین همه منو میشناسن... پس چی شد که میگی منو نمیشناسن؟:whistles:

:w02:

من معروفم بابا چطور منو نمیشناسین:w58:

واسه من مدرک جمع میکنی:whistles:اصلانم که اینطور شداااااااااااااا میشرکتم ببینی همه منو میشناسن:ws3:(خدایا آبرومو نبریا)

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...