Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ snowy با تشکر از وقتی که در اختیار من قرار دادید من اول گفتم لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ من اول گفتم تو اشتباه گفتی / اسمشون فائزه هست شیوه انتخاب من اینجوریه هرکی میاد زیر پست اول تشکر میذاره رو به صورت تصادفی انتخاب میکنم :| لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ تو اشتباه گفتی / اسمشون فائزه هست نام کاربری مهمه برو ته صف لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ نام کاربری مهمه برو ته صف تو فارسی نوشتی قبول نیس لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ نام کاربری مهمه برو ته صف من نیستم بابا دعوا نکنین لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ تو فارسی نوشتی قبول نیس فارسی رو پاس بدار لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ فارسی رو پاس بدار :| یعنی چی اسم بنده خدا خارجکی خودش هم مترجم ایناست اونوقت تو اسمشو فارسی میگی؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ مام همینطور اگر فردا روزی شما عکستو گذاشتی ما از کوجا بشناسیمت؟> منو؟بابا من مشهورم دیگه همه منو میشناسن اتفاقا خوشم اومد بشرکتم ببینم کی منو میشناسه لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همه...مریم فلوید نیست؟ لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ بعدشم دقت کنید به عکس ..بچه وسط دو تا دیواره یعنی کنج دیوار....از طرح کاغذ دیواریا متوجه شدم.... لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ اصن هستیه چرا تاحالا بهش دقت نکرده بودم لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ بعدشم دقت کنید به عکس ..بچه وسط دو تا دیواره یعنی کنج دیوار....از طرح کاغذ دیواریا متوجه شدم.... یعنی مدل کافذ دیواری ها رو شناختی هستی جان؟ لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ :| یعنی چی اسم بنده خدا خارجکی خودش هم مترجم ایناست اونوقت تو اسمشو فارسی میگی؟ داری میگی خودش مترجمه... قراره مام بهش کمک کنیم که انگلیسیارو به فارسی ترجمه کنیم منم اسمشو ترجمه کردم من کاربر حرف گوش کنی هستم یادته گفتی برو فیلم pretty رو ببین فصل دومش هم تموم کردم ولی هنوز مشخص نشد منو؟بابا من مشهورم دیگه همه منو میشناسن اتفاقا خوشم اومد بشرکتم ببینم کی منو میشناسه اگه همه شمارو میشناسن چطور شما بقیه رو نمیشناسی؟ تناقض داره:icon_razz: حالا اون هیچی.. میگویی به شرکتم ببینم کی منو میشناسه؟؟؟؟ پس استناد به بخش اول جمله تون گفتین همه منو میشناسن... پس چی شد که میگی منو نمیشناسن؟ لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ اصن هستیهچرا تاحالا بهش دقت نکرده بودم دمت گرم زهرا یعنی منتظری یکی از این اطراف رد بشه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ یعنی مدل کافذ دیواری ها رو شناختی هستی جان؟ نه زاویه دیوارو میگه از طرح کاغذ دیواری مشخصه تو کنج قرار گرفته لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ دمت گرم زهرا یعنی منتظری یکی از این اطراف رد بشه از قدیم گفتن مجرم همیشه به محل جرم خودش برمیگرده خو حالا من بسطش دادم به این من مشکوکم آغا من به همه مشکوکم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ اگه همه شمارو میشناسن چطور شما بقیه رو نمیشناسی؟ تناقض داره:icon_razz: حالا اون هیچی.. میگویی به شرکتم ببینم کی منو میشناسه؟؟؟؟ پس استناد به بخش اول جمله تون گفتین همه منو میشناسن... پس چی شد که میگی منو نمیشناسن؟ من معروفم بابا چطور منو نمیشناسین واسه من مدرک جمع میکنیاصلانم که اینطور شداااااااااااااا میشرکتم ببینی همه منو میشناسن(خدایا آبرومو نبریا) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده